- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- RQDKA I DULGA KOSA :(((
kosatata mi e dosta rqdka a i sega e pusnah da raste...okolo 10-15 sm e i mnogo hora mi kazvat 4e izglejda adski rqdka...kakvo da pravq?
Или си присади още коса или по-добре не я пускай толкова дълга щом не стои добре
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Отиди на добър фризьор, той ще ти направи прическа, която да ти отива и да не си личи толкова, че ти е рядка косата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Момче или момиче си и на каква възраст? Това с присаждането не е много добра идея. Омазнява ли ти се косата? Ако се омазнява бързо, може това да е причината да изглежда рядка. Мий я по-често. Ако искаш, ще ти кажа и с какви шампоани. Разресвай я също често. За обем можеш да я тупираш, но според мен това не е много добра идея, защото се изтощава и накъсва. Дай малко повече инфо каква ти е косата (права/чуплива, естествен цвят/боядисана).
mom4e sum na po4ti 18 godini...na4ipena e v dolnite krai6ta ne sum q boqdisval...kajete mi nqkakuv na4in ili maska za sgustqvane...Първоначално написано от Joey Tempest
мен са ми казвали за една рецепта за сгъстяване ма не я помня точно.. знам че корени от коприва се варят и после се прецежда водата слага се в шише и с тва се мажеш всяка вечер.. обаче щом си момче за кво си пускаш дълга коса бе?! много е грозно.. да не си метъл?
Ми острижи се 0 номер.
Еми най-добре се подстрижищом ти е рядkа косата - значи не е зa теб дългата коса
![]()
Металите са фън. За да не изглежда рядка, нама да ходиш на бръснар. Обрасни си е сам у вас. Така ще предобий невероятен блясък.
Не бе майтап, ама като е обръсниш, няма ли да стане по гъста. Например с брадата е така.
Ей, ей, ей!!! Стига с тия метъли бе!![]()
Има си отделна тема.![]()
А по тази тема - приятел, пусни си косата още малко по-дълга, така ще се акцентира на дължината й, а не на гъстотата й. Освен съветите, които дадох по-горе, съм съгласен и с мнението на miloto_girl-4e. Това също е добра идея. Фризьорите правят чудеса.![]()