.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

превод по несмски-моля ви ми помогнетеее

моля ви,някой ,който зне немски да преведе текста.Трябва да бъде в перфект

Имаше силно почукване на вратата и затова отидох да отворя.Беше най-добратат ми приятелка Мария.Изглеждаше много притеснена и уплашена.Тя е трябвало да наглежда по-малката си сестра Ина докато майка им е отишла да пазарува.Мария е четяла книга докато сестра й си е играла пред блока,но после ина изчезнала.Приятелката ми си е помислила ,че сестра й може да е отвлечена.Опитах се да я успокоя.Тя също би могла да бъде с някои от нейните приятели.Обадихме се на всички приятели на Ина,но никой незнаеше къде е тя.Тогава излезнахме навън да я потърсим.Отидохме на местата ,където тя най-често си играе.След половин час намерихме Ина в двора на училището.Мария беше много щастлива че нищо не се е случило на по-малката й сестричка.Тогава те си отидоха вкъщи и майка им не разбра нищо за случилото се.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Er was lange slag op de deur en ik ging daarom ja??????. ben het Meeste????? gewassen meisje Maria. Het leek veel verwarde bang. Zij heeft haar minder zuster moeten controleren terwijl hun moeder is gaan winkelen. Maria heeft een manuscript gelezen terwijl haar zuster zijn pre-blok., heeft gespeeld maar was daarna gevlucht. Mijn meisje heeft gedachte, dat Haar zuster kan worden ontvoerd. Ik probeerde om haar te troosten. Zij zou eveneens kan voor sommige van haar kennissen zijn hebben. Wij riepen alle kennissen van???, maar wat

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Er was lange slag op de deur en ik ging daarom ja??????. ben het Meeste????? gewassen meisje Maria. Het leek veel verwarde bang. Zij heeft haar minder zuster moeten controleren terwijl hun moeder is gaan winkelen. Maria heeft een manuscript gelezen terwijl haar zuster zijn pre-blok., heeft gespeeld maar was daarna gevlucht. Mijn meisje heeft gedachte, dat Haar zuster kan worden ontvoerd. Ik probeerde om haar te troosten. Zij zou eveneens kan voor sommige van haar kennissen zijn hebben. Wij riepen alle kennissen van???, maar wat
    на къф език ве тфа бе???
    тфа 100% не е немски

FiRe_LaDy
    Guest
    Ucha nemski,ama ne moga da ti pomogna.Ama sam 100% sig che tova det to go prevedoha ne e na nemski i ne e vqrno!!!

Град
    София
    За кога е и колко е спешно? МОга да го преведа но честно казано в момента ме домарзява

Има ли желание, има и начини!

Guest
    do utre sutrnta kym 11

Град
    sLizA6 k1m aDa i zAviVa6 v p1rVatA preSe4kA vdQsn0
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    p1rvo v nemskiq nqma abe v1ob6te mno0o0 zle

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Es ist stark Klopf an die T

Браво бе. Много добър превод си направила. Предполагам че става дума за 9-10 клас, защото наистина е сложно и трудно.

Град
    София
    [quote=Just_One_Girl]Es gab stark Klopf an die T

Има ли желание, има и начини!

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Само ще кажа, че горният превод е пълен с грешки...

Guest
    ии
    хуу сте го превели амам малко съно сте се сетили
    да ен говорим 4е изрично е казано в перфект амам айде

Фен
    Град
    Велико Търново
    luschka -> заблудена... Госта още повече...

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Може и да съм заблудена, но уча немска филология и мисля, че съм наясно, че има грешки в превода...

Цитирай Първоначално написано от luschka
    Може и да съм заблудена, но уча немска филология и мисля, че съм наясно, че има грешки в превода...
    Щом има - поправи ги!!! Щом толкова знаеш немски, защо не го преведи ти!!!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Ей ама чешити сте мама му стара Много знаят всички след като е свършена мръсната работа. Нищо де, аз не ви се сърдя, даже се радвам, защото това е начин да проверя себе си, без после да се налага да поправям оценки
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    Мацко, айде ако не те мързи да го поправиш да видя къде съм сгафила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си