- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс, с готин циганин?
Примерно ей такъв сладичък пич като Мариян Огнянов от Левски?
sexy
АХЬХАХЬАХЬХАЬХАХАХЬХХЬАХХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НИКОГА НЕ БИХ ПРАВИЛА СЕКС С ЦИГАНИН , ДОРИ ДА Е НАЙ-КРАСИВИЯ!![]()
е нема що...Първоначално написано от Анонимко
![]()
нито с негър,нито с резняк!!Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
всеки си има предпочитания и за всеки влак си има пътници!!само че аз такъв няма да фана!!който иска нека смята,че съм предубедена,само че ще го поканя на гости(живея във франция) и да видим дали за 2седмици няма да стане расист..
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ебати сексито ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Прилича на кръстоска между котешки задник и глава крумид лук...![]()
ами не ... просто си имам принципи ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Нито пък аз.Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Твърдо ние!!!!!!!!!!!!!!![]()
opredeleno nqma da praviq nito sex nito celuvka nito doksvane s taia 4erna izmet... pisnalo mi e ot kradlivi vushlivi mangali(dano da ne e prozvu4alo rasisko no az li4no ne yvajavam mangalite )
ГОВЕДО ПОД НОЖА !!!
http://www.cska.net/gallery/displayi...pos=20#nav_pic
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
Ми ако го обичам има ли значение какъв е-циганин, турчин, негър или китаец.Верно къфф е тая расизъм от вас![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
E aко е чистоплътен, бла-бла и така нататък и по нищо не си личи че е циганин и е някъв готин, що не![]()
da teeba.... hodi sa ebi ti s mangali.. putka s putkata ti ili tam kvoto si... sha teeba v ...Първоначално написано от Жермена
die..
Първоначално написано от Eleonora
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Няма такова нещо като чистоплътен мангал! А едва ли на някой му доставя удоволствие секс , целувка или каквото и да е с мръсен човек ...
Всякакви хора има.Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Не мисли така.Ти ако се беше родила циганка, нямаше ли да се поддържаш?!
Ако се бях родила циганка , мръсотията щеше да ми е в кръвта! Щеше да ме кефи миризмата на пот и на всякакви мръсотии ,но.... слава богу не съм се родила мангалка.Първоначално написано от sherry
ПП: Може и да има изключения , но да намериш такива е все едно да намериш игла в море - възможно , но много трудно изпълнимо!
Ако се беше родила циганка,щеше да разбереш че никой не избира съдбата си.Че не трябва да си злобна,а да си в мир със самата себе си,да не лепваш ей така етикети на хората.Много чужденци смятат,че ние българите сме прости,невъзпитани,измамни ци и още куп такива неща.Ако се замислиш, наистина е пълно с такива хора в България,и ние сме такива в очите на някои хора!Но това не значи,че всички сме такива,нали?!Същото се отнася за циганите.Аз също не одобрявам тея,които крадат,не пазят лична хигиена и чакат всичко наготово,но има хора, които живеят както и ние и се трудят както и ние.Те са достойни за уважение!Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Абе казваш , че имало хора , които се трудели , за какво да се трудят , след като в Булгария за тях има достатааааатъчно удобства. Една мангалка наражда по 10 таанета , без да се жени , води се самотна майка и взема сумати пари! За какво да работи ? Пък за хигиена, повечето не я спазват. Това е моето мнение и го изказах. Твоето е различно - ОК. Всеки си има право на мнение
Бегаи да духаш на алах бе циганин!Първоначално написано от rofl-Bg
2 и 11т. системни нарушения = бан
еми с циганин едва ли за тва дето го казахте по-нагоре че са мръсни и нечистоплътни... по-скоро с негър, отколкото с циганин![]()
Оф, като по-голямата част от хората по света ( и най-вече в България) забелязвам повърхностно мислене...повече няма да казвам....
само мнението ми : Да, бих!