- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ползвате срещу пъпките
ми аз лосион и ексфолиант и ся незнам за кое да гласувам
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
И аз съм така ама използвам и разни др простотии и за тва дадох за др отговорПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
nqmam pupki?![]()
аз пък съм един от малкото хора които нямат никакви
пъпк и но все пак аз използвам garnier pure за черни
точки
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
хахаха питай кво не използвам.
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
of probvam nqkyv tam losion ama nma nikyv efekt :P smotana rabota![]()
кххххПървоначално написано от 6emet4e
![]()
оф, кво ли не... трици, сапуни, измиващи гелове, не знам си кво.. са си купих нещо си на Лореал, което е за черни точки, па ще видим![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Колко срува? Зеления или розовия?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
АХахАХхахХАПървоначално написано от literbebe
И после :Р
Az izpolzvam gel pqna i losion i dvete deistvat
eksfoliant i krem!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
нямам пъпки...като се появи някоя не се сдържам да я стисна, но после я мацвам със "здраве"
тоалетни трици, хума, един лосион на ейвън за черни точки, скинорен, разни маски за мазна кожа, почистващ гел, скраб ... ох много са лелееее ...![]()
аз използвам лосион, сапун, ексфолиант и маски за лице![]()
Mi miq si vecher liceto s edno sapunche..posle losionche tochno predi da si legan se maja s kremche za zatvarqne na porite a predi da se kupq si slagam edna maska na Garnier s krastavichka :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз имам мн малко пъпки ама мястото на което са е мн гадно! Между веждите..Макар и да не са големи и да не се забелязват аз знам,че са там и мн се дразня от тях.Преди ползвах спирт с някаф антибиотик (нз как точно се пишат за това няма и да се мъча) ама не деистваха добре на кожата на лицето ми и си взех някаф лосион,който се оказа пълен боклкук![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
i az takaПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Друго =]
Ходя на козметик и се мажа вечер с една пастичка![]()
I just wanna live =]
Лосион
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()