.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    gfhgffghghg
    Guest

problem - byrzo re6enie

izlezna mi edna pypka, takava ot tezi koqto e bez vryh4e prosto izduta 4ervena gnoina i boli.. v sybota v 12 imam sre6ta i m ise 6te da mi kajete nqkakvo byrzo re6enie na problema pls

Пъпчивите не трябва да ходят на срещи.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не я стискай в никакъв случай; намацай я с фон дьо тен и няма да си личи много. пък и мом(и)чето няма да те отреже за една пъпка

Супер фен
    еми фон дьо тена едва ли ще помогне..от близо пъпката си личи ..ми не ходи на срещата-отложи я
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

imah edna temi4ka i vutre bqh pusnala za mahane na akne nqkakvi neshta.. ina4e mojesh da slojish pudra ili korektor... vurshi rabota

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    еми фон дьо тена едва ли ще помогне..от близо пъпката си личи ..ми не ходи на срещата-отложи я
    ми....аз нещо не съм съгласна-да отложи среща заради една пъпка... ...и все пак пробваи с фон дьо тен,коректор,пудра....нещо такова
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vapreki 4e e kasno da otgovorq nai-efikasniq na4in e krem zdrave i za nikolko 4asa sama 6te se pukne i niama da e izduta,sled tva ako prodalji6 da q maje6 6te mine za nula vreme..

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Пъпчивите не трябва да ходят на срещи.
    пепи да те питам, ти само с моделки ли излизаш?да не си някъв плейбой? че такива неща пишеш та да се чуди човек.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Темата е стара!
    tequila, ако имаш желанието да питаш някой нещо ползвай ЛС, не връщай стари теми колкото да "початиш"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си