- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- problem - byrzo re6enie
izlezna mi edna pypka, takava ot tezi koqto e bez vryh4e prosto izduta 4ervena gnoina i boli.. v sybota v 12 imam sre6ta i m ise 6te da mi kajete nqkakvo byrzo re6enie na problema pls
Пъпчивите не трябва да ходят на срещи.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
не я стискай в никакъв случай; намацай я с фон дьо тен и няма да си личи много. пък и мом(и)чето няма да те отреже за една пъпка![]()
еми фон дьо тена едва ли ще помогне..от близо пъпката си личи ..ми не ходи на срещата-отложи я![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
imah edna temi4ka i vutre bqh pusnala za mahane na akne nqkakvi neshta.. ina4e mojesh da slojish pudra ili korektor... vurshi rabota![]()
ми....аз нещо не съм съгласна-да отложи среща заради една пъпка...Първоначално написано от Lorraine
...и все пак пробваи с фон дьо тен,коректор,пудра....нещо такова
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
vapreki 4e e kasno da otgovorq nai-efikasniq na4in e krem zdrave i za nikolko 4asa sama 6te se pukne i niama da e izduta,sled tva ako prodalji6 da q maje6 6te mine za nula vreme..
пепи да те питам, ти само с моделки ли излизаш?да не си някъв плейбой? че такива неща пишеш та да се чуди човек.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!