- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- кой е любимият ви български град?
Ами...София,защото тук живея,но има много красиви български градове.
nai-lubimiq mi e sf,sled tva plovdiv,ama vs sa qki!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Обожавам Пловдив(макар че не съм от там).А и мойто си градче не отстъпва(Созопол)
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
СВИЩОВ! Супер як град!Всичко си има :P Даже и горичка за по-такива работи(лелеее как се кози в гора самооооо,бахти якотоооо
)Много печени хора има...лелееее искам пак там и да е лятоооо
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Abe obikolila sam polovin BALGARIA s tiq u4ili6tni ekskurzii i da vi kaja v SOFIA si e nai-interesno i nai-gotino!!!! ama nai-hubavo e v MELNIK i VELIKO TARNOVO !!!
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Моят град рулирааа!!:}}}Първоначално написано от siXt_senSe
f@nt@zi@
освен родния ми Пловдив, обичам Несебър и Бургас
"Целувка за лека нощ"
lubimiq mi grad e PLOVDIV:l}
lubimiq mi grad e PLOVDIV:l}
Ти градски ли си ми, бе? Я ако е така прати едно ЛС.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Левски шампион але але!
Велико Търново и Бургас!
Sofiq i Pleven
Любимите ми градове в България са три: Стара Загора,Велинград и Велико Търново![]()
az sum s dve ruce za nesebur....tozi grad sam po sebe si e unikalen otdelno priqtelq mi e tam i nai strahotnite mi migove sa svurzani imenno s negu ina4e ne e za propuskane i kurort4eto sl brqg ama NESEBAR RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz![]()
София и Благоевград !
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
plovdiv
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Русе и Пловдив! И двата са готини![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Париж, Рим, Мадрид, Лондон, Лос Анджелис.
Пловдив \/
Никой, България е кофти държава.
Приморско - един малък , но приятен град![]()
Много ми харесва Пловдив.![]()