- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- кой е любимият ви български град?
Варна и Бургас.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
От кога не си идвала в Търново... И тук вече е натоварено и трудно може да намериш къде да спрешПървоначално написано от ThunderGoddess
Но иначе на мен си ми остава любимия град, защото си е моя град... Бургас също ми харесва, а от Стара Загора имам приятни впечатления.
аххх Търново, Търново.. велик е тоя град, обожавам го, той ми е най-любимияиначе Русе също много ми харесва, живяла съм там 1 година, Варна да не забравя.. Иии естесвено София, не само защото съм родена тук, а и защото бързо се отегчавам от еднообразието, тва му беше проблема на Русе, почти няма кво да се прави там.. а на чужденци винаги препоръчвам Копривщица, Трявна и Мелник (освен Търново)
![]()
Do it for yourself
Plovdiv![]()
от СФ съм но ми писна от СФ![]()
![]()
ПЛД и ХАСКОВО са ми любимите тъй като съм си полу тракийка![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Велико Търново
+ 1Първоначално написано от RedChil
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
(оооо какво сладко коте...)
Ми.. за почти всеки човек... родния... град.. или този в който е отраснал е любимия...
И аз съм така.. Варна най си я обичам..
В мн градове съм била... но за първи път.. някой да ми хареса.. Силистра.. хубаво е там.. мисля, че ми хареса... защото тяхната градина.. е горе-долу като наща във Варна.. ама все пак хубаво е градчето.. за неговите размери![]()
![]()
is my religion
Определено градът ми харесва.С времето доста се промени, а и стана много по-чисто от преди!Първоначално написано от Snap
![]()
Пловдив!Уникален е,има толкова дух,толкова живот в този град,няма друг такъв.Като приказка е!
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Ruse Forever![]()
![]()
Първоначално написано от ^SwEeT^DrEaM^
Let The BEAT Control Your Body
Варна естествено
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
несъмнено варна![]()
Хъм моят-Ботевград може да не е от най-населените единствената ни забелижителност е часовниковата кула и още некви паметници.Имаме тук таме некое хубаво кафене не бих казала че града ми е кой знае какво но тук са приятелите ми тук са хората който обичам.иначе харесвам много Несебър Бургас Варна Плолдив Велинград
Благоевград за вас е пак Париж..