Аз, като открих енфието, си мислех, че съм открил топлата вода, или по-точно "безвредния наркотик", и започнах да смъркам често, ефекта беше минимален, разбира се, но въпреки това действаше доста добре, срещу скуката, и много ми харесваше. Един ден както си бях вкъщи пред компютъра, и нямаше какво да правя, се набуфках с някаква конска доза, и резултата беше удивителен, в първия момент си като застрелян, после ти става някакво замаяно, ама много готино, обаче! И понеже аз си го правех на магистралки, че е по-удобно, и всеки ден смърках поне по 10 огромни линийки, и ми беше много яко, обаче след един месец ме заболя сърцето, и осъзнах как съм се пре/?!л. В момента вече не смъркам енфие, и проблема е, че от едно ш~"8но кафе, една чаша Кока кола, или нещо друго, което съдържа кофеин или никотин, ми се появява ужасна болка в сърцето, или около сърцето, незнам точно, но много съжалявам! Ще опитам да се оправя сам, като от утре спра да пия кафета, коли и т.н, през ден ще пия по 20 грама водка, и ще си подновя тренировките по фитнес, като наблегна на кардиотренировките.
Ако някой тръгне да ви философства за енфието, че нямало никакво действие, че било за отказване на цигарите(най-голямата глупост, просто), или каквото и да било, му кажете да ходи да се гръмне, някъде. И аз така си мислех, обаче сега много ме е яд.