Абе успяхте да ме издразните всичките, и то много, но поне хубавото е, че като гледам интелектуалното ниво, на връстниците си, осъзнавам, че наистина съм умен и мъдър човек. Както и да е спора приключва, поне от моя страна, защото вече ми е много трудно да сдържам емоциите си, а е глупаво да се паля на невежи хора. Аз просто написах един пост, в началото на темата, защото съм смъркал 2-3 месеца енфие и то всеки ден, промишлени количества, защото си мислех, че е безвредно, и си прецаках сърцето, заради тъпотия, и си мислех, че няма да е зле, да напиша, да не се прецака някой друг като мен, ама както и да е. Истината е, че от всички психоактивни вещества никотина е най-голямата отрова и най-големия боклук. Който е по-навътре в нещата, знае, че Никотина дори и да не предизвиква физическа зависимост, се отказва по-трудно и от Хероин. Сега преди да се изсмеете на това твърдение, защото сте невежи, аз ще напиша - Лек ден, на всички! Повече няма да пиша в тази тема,.. мен дори ме е срам, че се принизих да споря с вас.
EDIT
На 18 съм.
EDIT2
Няма смисъл, да ми отговаряте, каквото и да било, защото повече няма да влизам тук, и следователно няма да го видя.
Лек ден!