няма такъв урод..![]()
една жена дойде да ни пита накъде пътуваме, защото бяхме на гарата, а той тръгна да си казва адреса..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
думата "мисля" употребена от тебе ме плаши...честно..Първоначално написано от SWASTICA
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Гадни наркомани![]()
^ти да го беше видял...
изпаднал в транс с кафяво под носа..хахахахаха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^^Има едно на захарна основа..и е бело![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Енфието не е за кой да е, то е за ценители. На времето е показвало някакъв вид стил и класа, когато било твърде скъпо за простолюдието. Почитателите му обикновено са били над средната класа. Може да сте чели за него в някои пиратски романи как пиратите имали навика да шмъркат. Бях чел, че една от най-извесните личности ползвали енфие е бил Наполеон.
Ако говорим за ефекти, то бих казал, че при някои хора дори в промишлени количества не могат да усетят нищо. Други пък като мен чувстват съвсем леко краткотрайно замайване - нищо толкова вълнуващо.
А сега пък научавам, че водело и до сърдечни проблеми. Но според мен най-много да ти се раздразнят синусите при неправилно шмъркане.
Но накратко да обобщим темата > енфието не е нищо особено.
Шмъркала съм един - два пъти... с аромат на портокал. Приятно беше, но все пак си предпочитам портокала, мързи ме да търся къде се продава... а и квито са издивели хората ще решат, че съм на забранени субстанции.
Да живее Попърса.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
попърсПървоначално написано от Sarabi*
![]()
а можете ли да ми кажете как се дозира и колко струва по - точно?![]()
Евтино е. Цените почват от 2 лева за по-обикновените. Примерно Replay от 10 грама тубичките (малки кутиики) са по 1 евро. Иначе има и по 6-7. А с това можеш да изкараш 1 месец като начало.
Значи някъде 3 лева ще ти стигнат.
Дозира се лесно. Обръщаш ръката с дланта на долу, свиваш в юмрук и изпъваш палеца и кутрето (опакото на ръката става равно така). После от кутииката изсипваш малко (да речем колкото зрънце леща) и смръкваш нежно с едната ноздра. Целта не е да ти влезе навътре чак до гърлото, а до полепне по вътрешните стени на носа, че да се насладиш на аромата.
Grumpy old madman
az i edna fr dneska si vzehme da probvame mnogo e gotino a i ne e skapo pyk i 6tom ne vredi o6te po hubav0![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
пхаха 4естно казано до сега не знаех какво е ...4етох наскоро емил от люнаберя и там го споменават и в пипи дългото 4орапче също....може би бих опитала скоро влече ме..
Стииига бе,кви са тея теми на по 2години![]()
Сега като се замисля,не мога да повярвам,че съм си ръгала такова нещо в носната кухина![]()
^стара ли е темата![]()
аз не гледам дата никога![]()
Не само,че е стара,ами и аз съм я пускала,бе,глупи
п.с.Вико,нема си лягам,ше гледам Плодчетата..вдъхнових се от темата на Атака![]()
![]()
и такова съм шмърчел, не съм фен.![]()
+1Първоначално написано от i'm so excited!
И аз съм го пробвал... Вярно не е нещо особено но пък ти става по-свежо.Ефекта отминава относително бързо ,но прави точно това ,което се очаква - наистина засища глада за никотин.След това даже цигарата ми е малко гадничка ,все ендо пуша слама(предполагам все още не съм пробвал)А това със смъркането...ми не знам какво му е странното.Стига да не е нещо по-бяло всичко си е в нормата, в краина сметка е и законно.Една кутиика умерено ползване издържа около 2-3 седмици.Като се има в предвид факта ,че не вреди и е добър заместител на цигарата си е доста таферно
![]()
ъъ тва нов вид начин да си смениш крушката в килера ли е![]()
![]()
![]()
Хах аз смъркам енфие от почти ... незнам половин година 5 човека смъркаме и сме умели почти 250 грама енфие. мога да кажа че имах удоволствието да пробвам енфиета от други държави като америка
франция италия испания ромъния и германия ... за жалост сортове енфиета който там има тук ги няма енфие което гали носа и на вкус не е горчиво гадно ами даже е приятно ... особенно на Ozona Premier и Orange са просто нечовешки добри заедно с доброто старо Spear mint na Mr. некъв си ... но както и да е обожавам енфието![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hah
я си посмръквам от време на време като нема пара за друго, ама като питам в някой така по голям магазин за цигари и алкохол ме гледат се едно за кокаин питам...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.