- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Важна тема"
Обръщате ли внимание на темите отбелязани като "Важна тема"Аз лично...не ми се набиват в очи. Пропускам ги, а уж се водят важни
П.П. Четете темата (цялата) и гледайте датата! Пусната е преди много време! Сега за да не нарушавам правилата на форума я изкопах!
Да обръщам внимание, все пак за да са Важни има някаква причина.
И аз ги прпускам, защото като важни предим но са някви правила и от там ...
i az ne gi zabelqzvam...![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
еми почти никога не ги забелязвам..като част от пейзажа са ми
Mi 6tom sa vajni zna4i ne sa za men![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
почти никога не ги забелязвам!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
+1.Първоначално написано от Jamalska
а и са ми некви глупави.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и не съм ги отваряла.
С изключение на оная за красотата, защото още не беш станала важна![]()
ne gi zabelqzvam ... predi si misleh 4e ne moje da se pishe v tqh i zatova ne gi poglejdah i to vze 4e stana navik![]()
Съгласна и с двете..Първоначално написано от пор
Freedom will only be available through death!
Не..не ги забелязвам...много рядко.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Като влязох във форума прочетох първо важните теми, но иначе вече не ги чета, защото са едни и същи.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ами и аз ги проспускам,защото са станали прекалено много...а и май в никоя от тях не пише нищо чак тоооолкова важно.
А бе живей си живота и да не те вълнува
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Просто ми стана интересно, понеже имах същите предположения. А са важни...ик'во като...никой не ги чете. малко от тях съм чел. Сега са много и ме дразнят. Не ме обиждайте...не ми е глупава темата...а че си спрял да я гледаш само защото е станала важна..глупавоИ преди си мечтаех и моя тема да има важна и сега си ме радва. Въпреки че май...с какво е толкова важна?...
мачока обаче си е изтрил мненийцето
А таз тема за пишешкия грип? То като гледам какво е времето навън...да се разхождаш по къс ръкав няма да има пернатитъйче...таз зима май няма да има с какво да си запълват новините
Ами като не ги поглеждате що сте отворили тая нали и тя е със заглавие "Важна тема"?
Ами като не ги поглеждате що сте отворили тая нали и тя е със заглавие "Важна тема"?
честно казано мнооооооого рядко ги забелязвам![]()
"Целувка за лека нощ"
Защото заглавието й е такова, а и не стои само горе...а най-верочяно защото са видяли явтора който е изключително приятна личност и са искали да му обърнат внимание. Ся мълчи, стига флууд и пускай по едно мнение следващия път
Е сори за 2те мнения просто нещо заби компота![]()
Рядко ги чета![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
почти не ги забелязвам![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...