.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Супер фен Аватара на Sarabi

Е,сдобих се с кубинки :)

Еееееевала,най-сетне Господ се оказа милостив и се барнах с ето тези велики изделия на цивилизацията
    Бахти кефа,вече четири дни се размотавам напред-назад с тях и им свикнах по най-бруталния начин Малко връзките са убийци,ама ще го преживея Хня хня хня от кога им се бях наканила самоооо
    Тази седмица не е чак толкоова ужасна :P

Underground нещо не ми се видяха добри,или поне за стла и нуждите ми.Бях навила майка ми като "отскочи" до Франция да ми потърси Chamelot,ама кубинка без бъдещия й собственик купува ли се...а и са много меки подметките . New Rock също бях нацелила едни,но не са ми по джоба

ДЕТСКА РАДОСТ

-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    4estiti kubinki.mnogo sa qki. \/

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    добре и цяла тема ли трябва да пуснеш по тоя въпрос,а?! Аз пък си купих дъвка днеска,ей сега ще пусна тема !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Супер да са ти честити и да ги носиш още 3 години
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Еееее!Честитооо!Да са ти здрави и лъскави и винаги приятно скърцащи! Не знам защо го казах тва, ама много се радвам за теб!Ах спомних си за моите първи кубинки...Абе майната му!Да са ти честити и да си ги носиш със здраве!

ПП:Хубавки са! =D>
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    добре и цяла тема ли трябва да пуснеш по тоя въпрос,а?! Аз пък си купих дъвка днеска,ей сега ще пусна тема !

Ъхъм.Мисля,че кубинките са малко по-важна инвестиция от дъвкта ти А и щом не ти харесва темата не пиши.Аз се радвам и искам да споделя радостта си с хората.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

И като си си взел кубинки кво да напрайм,аз пък неска си купих презервативи и кво ся да пусна тема ли???
    First you get the money, then you get the power, then you get the women!!!!!!!!!!!

Не,използвай ги
    -Мръсен старец.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от SPARKY```
    И като си си взел кубинки кво да напрайм,аз пък неска си купих презервативи и кво ся да пусна тема ли???
    Абе хора!Тва че вие не можете да схванете какво означават кубинките за някои хора, не значи че веднага трябва да им се хвърляте....Сега вас като не ви кефи факта че кубинките правят някой щастлив и това го подтиква към пускане на тема, з ада сподели радостта си (щото ще с енамери с кой 100%), не значи че трябва да се заяждате по най-просташкия начин!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Умирайте от яд. Кубинките в момента са модерни. Днес със пор и Момченце зяпахме в един фашонски магазин едни кубинки, камуфлажен десен със звездички и други екстри. Някак си е ... гхм. *драйфа*

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Умирайте от яд. Кубинките в момента са модерни. Днес със пор и Момченце зяпахме в един фашонски магазин едни кубинки, камуфлажен десен със звездички и други екстри. Някак си е ... гхм. *драйфа*
    Блях!Тея кубинки...ъ кубинки ли са?Със звездички и таквиз екстри?Малее!Кубинките-модерни!Гадноооо!Ама тва няма да ме спре да си ги нося, с надеждата някой ден мазните чалгарчета да спрат да си правят свои версии на добрите обуща и да се махнат от модата!

Кубинки със звездички?
    Е някой има вкус просто И все ще се намери някой заблуден да си ги купи такива :P
    -Мръсен старец.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз да спомена. Някфо.. шок и ужас е. И в Теранова имало някфи кубинки.. ненам...

Saatana vittu perkele hate crew!

Ахахх в тоя олигавен магазин кубинки Айде да ходим и да им се смеем
    -Мръсен старец.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Аз да спомена. Някфо.. шок и ужас е. И в Теранова имало някфи кубинки.. ненам...

Малееее!Абе гледах там в Теранова че имаше някаква "пънк"-колекция или квото там се водеше....Ами манекените бяха смешно облечени!Наистина с кви ли не парцалчета...буквално!100% сте ги забелязали (то не може да ги подминеш ей така!) и там бяха с некви смешни кубинки!Имаше и някви с розово...Абе ужас!А сега....ново 20-със звездички, а и кубинки със камуфлажен десн съм виждала само веднъж-бащата като се върна от Ирак!Всичките от батальона имаха такива...и много им отиваха ама стоят повече като кецове техните "кубинки"!Ама тука няква лиготия със звездички....

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ахахх в тоя олигавен магазин кубинки Айде да ходим и да им се смеем
    Позмяла съм се от сърце със scissorhand! И доста време прекарахем да гадаеме кой какъв е и какво точно искат да кажат!Абе луди хора!

Ами като се захващат с неща които не разбират Ама забелявам,че наистина "метълите" са станали модерни...гледам някакви момченца и момиченца се барнали с кецки,някви смъкнати дънки и светло сини/розови (пази Боже!!!) блузки и с мешки ,на които пише Металика Много са ми забавни тия
    Или някакви със смъкнати дънки,тениски на Iron Maden и розово прасенце за чантичка.Мноо симпатична гледка са
    -Мръсен старец.

Фен
    Град
    Franciq
    xaxaxaaxaxa sorry 4e se smeq taka 4estiti ti da sa zdravi mi izglejdat

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми честити :Р със здраве да си ги носиш
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Град
    [Мразим кифли ООД]
    ХАХАХАХАХАХАХАХА!

Sarabi* благодаря че ме подсети!
    Мале!Наистина много ги обичам такива чалгарчета!По забавни са ми некви мазни дето са се барнали с гребенчето, изрусената косица и розовката блузка вървят срещу мене и аз ги поглеждам тъпо, те един кравешки поглед ми даряват и аз чупя да се смея!Много са ми смешни!
    А относно това че метълите са "модерни"-забелязала съм, че се разпространяват все повече суичърчета и тениски на Линкин Парк! И после ми казват "Ама аз слушам метъл!"Ми смешни са!Аз слушах ЛП в чалгарския си период!
    Вчера видях една такава със кецовете и със панталон на каре със тиранти, НО блузката беше розовка и на нея пишеше "Бикъз Ай Лов Ю!"Еееее...то не беше мода, не беше чудо!

благи кубинки си закупила... честитутка

Стийл руулз (нали са такива? о.О)

внимавай да не почнат да се разлепят подметките, щото и тва се случва... и не само това

днеска видяхме кубинки с военна нотка и... звездички, мда... баси ужаса.

и метъла е модерен. факт!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Ахах "Бикъз Ай Лав Ю" АХАХАХХАХ.
    Боже,Боже.На къде отива света...но за това пък ни има нас да показваме какво трябва да са нещата.А и аз мноооого обичам да ги гледам злобно тия Много готин поглед вадя,особено когато съм на кеф и ми се ебава с такива олигофрени А като сме в компания...ахахха кеееф И тия някакви свалят притеснен и уплашен поглед от очите ми ахахха.
    Много странно какво ли си мислят

Иначе,да STEEL са
    -Мръсен старец.

е, да.. много е куул да гледаш лошо тъпите чалги. впечатляващо

иначе Стеел са си яки.

оф, требе ги извадя мойте от кашона... носят ми се! аааа!!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    На луната
    az pa si zeh kecove i kvo ot tva ne sam tragna da puskam tema za nekvi tupi kobinki

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ебати тъпите кецове

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си