нищо не мога да твърдя за повечето ми приятелки-те трябва да се докажат с времето дали заслужават да се наричат такива.НО има една ,за която 1000000% мога да твърдя,че е Приятелка в истинския смисъл на думата.За 12 години се е доказала като такава многократно!Знам,че на нея винаги мога да разчитам,никога не ме е оставяла,винаги е била до мен когато е трябвало,изключително сериозен и отговорен човек е(за разлика от мен де ) знам,че никога няма да ме излъже и подведе.Просто се знаем наизуст,като отворена книга сме една за друга!
Така,че моля те недей говори глупави заучени неща..нищо не се приема за чиста монета,всяко правило си има изключение.Все пак хората са различни!А от там където е тръгнало това правило за женското приятелство-ами това са някакви противни суетни кучки,които обичат само себе си.Това са ограничени същества без грам мозък.Завистта е характерна именно за такива кухи същества.
Друг път не слагай всички от женски пол под един знаменател.И още нещо-аз вярвам в женското приятелство!Просто много зависи как ще прецениш човека от самото начало.Завистливите си личат от далеч.Затова не еважно количеството,а качеството,как човек си подбира приятелите..