.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Имали ли сте повод да разб. кои са истинските ви приятели?

Споделете.

Аз лично съм имал не един път и да ви кажа понякога съм се учудвал... когато човек от който най-малко очаквам да помогне го прави, а някой от който съм го очаквал-не.

Супер фен
    Като се замисля нещо сериозно не съм имала...когато преживявам нещо много тежко се обръщам само към 1 човек и тя винаги помага Но съм разбрала на кой мога да разчитам от някакви дребни неща,от отношението на хората и от начина,по който разговарям са тях,темите за които говорим...и съм се убедила,че има най-много още 2-3 човека,от които мога да очаквам помощ при нужда Освен,ако някой не ме изненада де,знам ли
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    priqtelite vinagi se otli4avat ,kogato ima6 nujda ot pomo6t,ot tezi koito sa ti priqteli samo za piene,qdene i kuponi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: Имали ли сте повод да разб. кои са истинските ви приятел

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    когато човек от който най-малко очаквам да помогне го прави, а някой от който съм го очаквал-не.
    мдааа така е.на мен ми се е случвало много пъти.а има едно момиче, което мислех за приятелка-оказа се предателка и всиките 6 години приятелство за нея не бяха нищо.а аз за приятел давам всичко от себе си.беше ми много гадно да разбера че на нея немога да разчитам и по-голяма подкрепа получавам от хора, които до този момент са ми се водели само познати.
    такъв е живота,сега на мен ми е жал за нея щото не може да си намери толкова истински приятели и само ходи да досажда, ама аз прошка не давам
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Пълно е с лицемери, пълно е с хора, които се правят на такива, каквито не са. Аз също съм била разочарована от хора, които съм мислила за близки, то рано или късно разбираш кой наистина държи на теб и кой само те използва...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Пълно е с лицемери, пълно е с хора, които се правят на такива, каквито не са. Аз също съм била разочарована от хора, които съм мислила за близки, то рано или късно разбираш кой наистина държи на теб и кой само те използва...
    да така е лошото е че твърде късно го разбираме
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    да така е лошото е че твърде късно го разбираме
    mdaa i loshoto e che ni izpolzvat dokato razberem

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    имала съм доста такива моменти, но изненадана не съм оставала
    мога много добре да преценям хората и никой не може да ме залъже нито с прекалено мило отношение, нито с лицемерие, нито пък с нещо друго просто предварително съм знаела на кого ще мога да разчитам и на кого не бих могла да се доверя
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

В старото даскало, мислех че имам само един истински приятел и една истинска приятелка. Но после разбрах че от всички тези 29 съученици, имам 20-тина приятели. На няколко пъти, заради мен всички за го яли, но не казаха че съм виновен. Това се е случвало много пъти, а колко много пъти са загазвали заради мен, колко много пъти са ме покривали... нямам думи.

dam imalo e v staroto daskalo predi 1 ili 2 godini ne pomnq to4no i tam se skkarah s edna ot moq klas deto se vodi ami.. k**va i kaza nqkakvi neshta... celiq klas pomnq 4e me namrazi zaradi tova koeto tq kaza samo moqta fr be6e do men i me podkrepqshe za vsi4ko .. ne e koi znae kolko oba4e naistina togava se 4uvstvah podkrepena samo ot neq za shtastie posle vsi4ko v klasa se opravi i sega se imam s pove4eto ot klasa (s izklu4enie na tazi vuprosnata oshte ne moga da q ponasqm no sme v dobri otnosheniq vse pak... na zdravei zdrasti :P )

постоянно имам такива поводи и разбирам колко "истински" са те
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Аз лично съм имал не един път и да ви кажа понякога съм се учудвал... когато човек от който най-малко очаквам да помогне го прави, а някой от който съм го очаквал-не.
    И аз така
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си