.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Мии на мен един испанец няма да ми дойде зле

А искам да ви питам тези, които сте в Испания, вярно ли е, че там и жените подвикват на мъжете по улиците /някви неща от рода на `tio bueno`, `estas como un tren`, `guapo` и тн/ Казаха ми го това, а на мен ми се стори странно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

hmm ima li nqkoi, koito da si pada po holandci? men super mn me kefqt tezi hora, ima stra6no hubavi muje ..

Град
    Софийско поле
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от morenita
    Hei az prekarah 1 godina v USA tam izlziah s edno negarche-amerikanec. Ne beshe otromantichniq tip muje. Nqmashe rozi i liubovni kartichki no otnoshenieto mu kum men vinagi e bilo mnogo korektno. Vurnah se predi poveche ot 2 meseca i oshte mi lispva. Sega jiveq v Ispaniq i smeq da tvardq che ispancite mise vijdat grozni, no predpolagam che sled vreme i tova shte se promeni. Obichaite se
    АААААААААААААААААААААААА, егър?Господи къде си?Трябва да бъдеш убита!Заразата трябва да спре!Бати уродите,и аз тук виждах няква "българска" пача да се движи с негър,бах ужаса,как не ви е гнус бе?

Иначе НЕ,бих бил с друга само ако съм пиян и тя е рускиня,иначе НЕ!!!!!
    Руснаците са много хубави хора!
    Злее,зле си братле
    Down On The Farm!!!

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Мии на мен един испанец няма да ми дойде зле

А искам да ви питам тези, които сте в Испания, вярно ли е, че там и жените подвикват на мъжете по улиците /някви неща от рода на `tio bueno`, `estas como un tren`, `guapo` и тн/ Казаха ми го това, а на мен ми се стори странно...
    Не знам кой ти го е казал ама не е вярно.Мъжете подвикват,дори прекалено,ама за жените не съм забелязала,а и то повечето идва не от испанците,а от южно американците,че тук е пълно.
    Иначе по темата:Била съм с испанци,италианец и французин,в действителност бг гадже не съм имала никога.Затова не мога да кажа има ли някаква голяма разлика,ама с италианеца си беше най-хубаво.Само,че много говорят италианчетата и после нищо...Но ако знаеш как да го накараш да хлатне си е твой завинаги.Обичат страшно пламенно и истински.

Град
    Страната на Невъзможното
    Все още нямам оплаквания

Град
    madrid
    az sam bila s ispanec i brazilec.. brazileca okey ama ispanec pod vskqva kritika,az li4no si predpo4itam bg no estestveno 4e viagi im izklu4eniq ne bih otkazala polqcite naistina sa mnogo gotini,no mislq 4e ispanci,italianci,francuzi 60% ot tqh sa geiove mnoo sa smotani...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Искам грък!
    П.С. Ходила съм с каракачанин(то е все едно грък)

Град
    Niagara Falls, Canada

Re: За срещуположния пол в държавата вкоято сте

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vuprosa mi e kakvo mislite za srejupolojnia pol v durjava kudeto ste?
    Eto az ot 4 god jiveia v USA i sum momiche. V nachaloto amerikancite mi se struvaha strashno grozni i che po hubavi ot BG momchetata niama.
    No sega mnogo me kefiat i si imam gadje- amerikanec.
    Ne che se kefia ili neshto podobno, prosto iskam da razbera kakvo vi e mnenieto za srejupolojniat pol? Imali li ste gadje-ne bulgarin ili imate v momenta? Bihte li bili gadjeta s niakoi ot druga strana?
    Haide chakam vashite otgovori

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    Аз съм в Канада от 2005 и като се преместих и аз бях като теб. Американците и Канадците ми изглеждаха страшно грозни и .. безлични. Но сега си имам приятел Канадец но техните са Италянци. Но все още мисля че българските момчета са едни от най-красивите и поддържаните.

Град
    Е там...

Re: За срещуположния пол в държавата вкоято сте

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vuprosa mi e kakvo mislite za srejupolojnia pol v durjava kudeto ste?
    Eto az ot 4 god jiveia v USA i sum momiche. V nachaloto amerikancite mi se struvaha strashno grozni i che po hubavi ot BG momchetata niama.
    No sega mnogo me kefiat i si imam gadje- amerikanec.
    Ne che se kefia ili neshto podobno, prosto iskam da razbera kakvo vi e mnenieto za srejupolojniat pol? Imali li ste gadje-ne bulgarin ili imate v momenta? Bihte li bili gadjeta s niakoi ot druga strana?
    Haide chakam vashite otgovori

CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    абе тея дето се имат за "оригинални" от северна америка са супер гнусни бе алелел с 1 прозрачна кожа и некви в пъпки целите и некви дебели такива аи ..... или па тънки като дъска алеле Хубавите момичета са от др държави...

Град
    Niagara Falls, Canada
    Абе мен ми се струва че тук като дойда, без значение от каде са всичките се мислят за голяма работа... нали са в Америка Много сам разочарована от храта в Америка и Канада като външност, хигиена и тн а в същото време са с голямото самочуствие...

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от PebblesNF
    Абе мен ми се струва че тук като дойда, без значение от каде са всичките се мислят за голяма работа... нали са в Америка Много сам разочарована от храта в Америка и Канада като външност, хигиена и тн а в същото време са с голямото самочуствие...
    Голямо самочуствие та то за тех по велики от тех няма!!! Ако си на тоя континенти виждал/а ли си бензиностанциите и "ресторантите" им??? като им показах хотел от БГ и им викам а това дами и господа е кафенето и те ми викат ебати идиота това е реторант....

Град
    Niagara Falls, Canada
    Да те тук като ме питат от каде сам и аз им кажа България и те си мислят че България сме като село... толкова са необразовани че даже незнаят къде се намира държавата ни пак мнение ми дават.... ама вече не им обращам внимание казвам им да ходят да си преговарят географията от 10 клас която ние в България е учиме в 4ти....

ми.. гърците са си ок.. в смисал готини хора са.. поне познатите ми и гаджетата ,който съм имала ..ее и винаги си има по някой израстък ..ама навсякаде е така
    Обичам да те обичам!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Искам грък!
    П.С. Ходила съм с каракачанин(то е все едно грък)
    подкрепям те !
    Обичам да те обичам!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    az jiveq v gyrciq i za men po-hubavi i dobri ot bylgarite nqma,gyrcite osven grozni sa i typi ,na men priqtelqt mi e bylgarin i stra6no go obi4am,gadnoto e 4e ne sme zaedno po mn dylgo vreme

Hmmm..interesen vapros.Ami kato cqlo za mene angli4anite,maje i jeni, ne sa nito privlekatelni nito mnogo umni.E qsno 4e i te si imat krasivi i umni xora no kato cqlo ne mi dopadat.Nikoge ne sam xaresvala angli4anin i ne mislq 4e tova nqkoga 6te stane,tvarde sa bledi i nqkaksi blutkavi za mene.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами аз живея в Белгия, тук има от всички страни хора горе-долу.Много хора познавам.За руснаци и поляци не ми е особено добро мнението.Иначе била съм с турчин (да нападнете ме сега всички) и бяхме 1 година заедно, но се разделихме ,не заради друго, но просто беше ужасно ревнив и не ми даваше да дишам.И така.Сега в момента ходя с белгиец.Преди като дойдох бях казала "пф ужасни са, тъпи са" и тн ,сега не мога да се разделя с него.От както тръгнахме всеки ден тича при мен, нито той може без мен, нито аз си мисля вече, че мога да седя повече от 1 ден без него.Общо взето много се влюбих =) И така.

Ами отначало бях жестоко стресната от вида на американските момчета.Единствения въпрос,който си задавах беше "Аз тук ще си намеря ли гадже" . Оглеждах ги,оглеждах ги не можех да си харесам нито един.Но след като се вкарах в живота на Маями и започнаха да се появяват момчета на хоризонта.Имала съм гаджета американци.В момента също съм с американец,но той не е точно такъв,грък е,но от 10 години живее в USA и за такъв се има.

Има много хубави девойки французойки но повечето са курви

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от FlammeNoir
    Има много хубави девойки французойки но повечето са к**ви
    Къде във Франция си?
    Всички са разочаровани от французойките. Брат ми, братовчед ми. Даже дядо ми тръгна да целува баба ми и да й вика "Ела ми тук, не ща французойка "

А иначе италианците са най-хубави според мен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

+1 за Англия.. с разликата че не са много хубави ама са си к*рвенца от куде и ще да ги гледаш... има и цепеняци де.. ама са рядкост.. иначе момчетата са супер печени.. не мога да прецня колко са "готини" щото още не съм минал на левия бряг, но иначе може да се разчита на тях.. приятелка не съм имал сериозна.. имал см връзки от сорта за една нощ след купони

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    канадците, по-точно кебекарите не са много грозни.
    ама са тъпи.

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Къде във Франция си?
    Всички са разочаровани от французойките. Брат ми, братовчед ми. Даже дядо ми тръгна да целува баба ми и да й вика "Ела ми тук, не ща французойка "

А иначе италианците са най-хубави според мен
    В Париж съм

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

За България и тези, които я напуснаха

Преди няколко месеца се преместих в Испания и честно казано за сега мисля, че по хубави момчета от българските няма. Въпреки това има и момчета които не са толкова зле Някои са леко симпатични. Колкото до това дали мога да тръгна с момче от чужбина... Може би... Защо не?
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Аз съм от Македония и си имам приятелка българка. Не бих ходил с чужденка. Сестра ми живее в Италия и е женена вече близо година за бесарабски българин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си