- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За срещуположния пол в държавата вкоято сте
Съгласна с marais - скандинавките и британките като млади са хубави, но рядко истински красиви, обаче след години... ужас, просто никакъв помен от привлекателност.
Специално Норвежките (?) са нещо невероятно като млади, почти всички, като самодиви направо, но до 30-стата година. Мъжете са толкова тихи и без-мнение-нни, че предизвикват направо съжаление (не под чехъл, ми направо под кубинка).
Руснаците са почти романтични, но пък винаги имам чувстото, че погледите им шарят, ако ще и с 30-годишен брак да са.
Германците са толкова еднотипни, че ако в началото на седмицата си "ооо, господии, толкова е сладък и руус...и онзи същооо!" , то в края си "забога, дайте нещо в по-тъмни тонове, не се трае вече!".
Португалците са много забавни и темпераментни, поляците са едни такива мили и разбиращи, идва ти да ги нагушкаш направо.
За почти една година с българин (от 6 години в Испания с родители полу-испанци) - е няма такъв рай! Просто не мога да го опиша, красив по български, но с едно малко по-различно, цивилизовано, направо извисено ако искате, мислене. Хибрид за милиони, обича като обсебен, без да задушава, не предавам за нищо на света.
И такам.
П.С. Макар че ми е странно да съдим за цяялата нация по няколко индивида, много от нещата ми се струва, че се повтарят, та може и да има вярно в наблюденията ни. Което ми напомня, че това горе са моите лични, може да се разминавам с вашите, но това е.
И без съмнение Българите са най-красиви, просто откъдето и да го погледнеш...
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Доста чудноват ми изглежда този българин, който е хибрид от родители полуиспанци. Последно какъв е?Първоначално написано от Vannesa
Първоначално написано от wallmart
Всеки от родителите му има по един родител испанец и един българин, но и родителите му и той са отгледани (детството поне) в БГ, приемат се за българи и се връщат от време на време за малко. Да ти начертая родословно дърво ?
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Първоначално написано от ElisaRainville
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм ходила с чернокожи момчета. Страхотни са. Мразя расистите. Намирам ги за много прости.Първоначално написано от kPuCkA
Където живея (Дубай) има супер много националости. Излизала съм с Германец и Австриец (не са много добре с милувките, поне те не бяха, но са хубавки) с Аржентинец (супер са, Испанския е тоолкова възбуждащ език) с Американец (този беше умен) с един от Дания (мило момче, руса косичка сини очикчи) с един от Шотландия, лесно се напиват и Микс, Италианец и Арабин ама това не беше за дълго, просто не си паснахме, иначе италианския е много хубав език!
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
М,да аз съм си доволна от Гърците .. Имам си приятел Гърк ,държанието му към мен е уникално.. Сравнение с предишния ми приятел който беше Българин ,няма нищо общо ..
И бих споделила,че на мен лично ми харесват испанцине ;р![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
http://www.erepublik.com/en/referrer/CSKARQ1995
ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ!!!
Мнооого рядко се намира красив Американец .......... Иначе руснаците![]()
![]()
Къде си?Първоначално написано от PainMonopoly
Англичанките се обличат като курви и се държат като курви , начи са курви![]()
![]()
Живея и уча в Англия ....