- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ви се струва водка Флирт - Зелена ябълка?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз пресуших почти бутилка от нея и ми беше екстра, но следващите 2 дни направо бях за реанимация. Явно от това сладкото и никак не е на добре. Щото на третия ден пак се пробвах да пия и само 100 гр. и ми стана отново зле.
Смирноф Ябълка нямам никакъв проблем. Май е пръмка тоя Флирт, въпреки готиния вкус и възможността да го пиеш леко и без разредител.
mi to qvno si e ot vodkata 6tot i az taka se natrovih ot sa6tata.po princip darja mn na alkohol oba4e ot taq napravo mi se razbi nervnata sistema

emi nz za vas ama vodkata si e super qka!ne6to problem4eto e vuv vas mai6eguvam se
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
На мен много ми харесва Флирт зелена ябълка, няма нищо общо с обикновеният Флирт. Влиза много лесно и за момента не съм имал проблеми.
Аз консумирам рядко, в умерени количества и нямам никакви проблеми. Много ми хареса, наистина е съвсем различна от другата флирт.

Верно водката си я бива ама лесно те хваща и после те цепи главата барем 2 дена.Иначе ментето се познава ако ти пари не на гърлото а по-надоло по тръбите

apff men ne me e havshtalo

водка не пия ... ако е смирноф може и да се прижаля ..но някви такия флиртове боклуци ..не мерси .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ti si misli6 4e nqma ni6to ob6to...to e su6toto samo 4e ima mn aromatizatori i za tva ne se ose6ta i se pie lesno...kato cqlo e pulen bokluk,rezultata ot koito e vinagi nalice na sutrinta-mahmurluk i gadene v 90%ot slu4aiteПървоначално написано от xaxo_xixi
Ако изпия бутилката на екс, може би. Само, че все още не съм стигнал до там. Пия бавно и за кеф, а не за да се напия. Никога не ми се е случвало да имам махмурлук.Първоначално написано от Анонимко

wee .. vajai voDKaTa !
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.
Защо когато пиеш, трябва да се натряскаш до безсъзнание. Като излезнем с приятели си пийвам малко, обаче малко. И друго-когато пиеш на гладно те хваща много по лесно(поне при мен е така). А и когато изпиеш едно шише водка, ракия или каквото и да е там, пак поне два дена те цепи главата. Глупави хора. Какъв е смисъла да се отрежеш напълно и на сутринта да ти е терсене и почти нищо да не помниш???

На мене лично мн ми харесва...но аз само я пробвах понеже не пия и опитах само глътка смесено с кола...приятно беше,водката почти не се усещаше
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Йе, не знам колко тъп трябва да си, за да сравняваш някакъв евтин пикоч с нещо марково и скъпо. Ама друго си е Flirt-а, на пейката, и някоя чалга да се чува от телефона...
бтв всички тези нискокачествени алкохоли са предназначени за специален тип хора, носещи званието ОБЩ РАБОТНИК.
Enjoy.

mng dobro,mng hubavo miri6e
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Super e taq vodka..Mn me kefi..ne mi e stavalo dosega taka.Nz zashto se e poluchilo
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Въобще не съм я опитвала, нямам и намерение... виж Smirvoff зелената ябълка си я лющя и ми е една от любимите водки...

ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
мирише приятно, обаче на вкус изобщо не ми харесва
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.

Като спец 6ти кажа... НИКОГА НЕ СРАВНЯВАЙ БОКЛУК КАТО ФЛИРТ И РУСКА ВОДКА (ВСЕМИРНО ИЗВЕСТНА) като СМИРНОВ!Първоначално написано от Анонимко
та ти забелязвал ли си разликата в цената един флирт е около 7 кинта а един Смирнов е около 23 кинта (700 гр)
Мнението ми за Флирт е отрицателно!!
От долнопробните само Marry Jane e 6то годе добра!
ПС: НИКОГА, МА НИКОГА НЕ ПИЙТЕ Select! бех за 1 ден в Пирогов зарад тва чудо!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Лично аз смятам да я консумирам единствено в този вариант

Ми пивка си е,не съм пил много че да определя дали хващае бързо...Мен най-малко ме хваща търговището
отвратителна е тая водка просто, мирише хубаво, ама ако я пие6 без разредител е отрова 4иста, на сутринта имаш нужда от доктор, поне са махнали вкуса на спирт......
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....