- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Титаник 2 ?!?!?!?!?!??!??!
Вярно ли е, че щяло да има Титаник 2? Е к'о ще праят там. Коръба ше възкръсне ли к'о? Оф...ако няма да има такава версия как си представяте 2 част на филма
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
OMFG не мерси достатъчно ми е само първата част <,<
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Не си я представям, на мен първата не ми хареса. И не знам к'о ще правят и кви корЪби ще възкръсват![]()
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
да бе 2-ра част не мисля![]()
![]()
![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
mi i az ne mislq 4e 6te ima 2 4ast, ma edna averka mi kaza, 4e tq ot nqkuv drug forum vidqla, abe..
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Филмът е по действителен случай и едва ли ще има продължение...най-много да продължат историята,но аз не виждам смисъл-едно безсмислено разтъкаване,би било жалко да има втора част...![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първата част беше чудесна, мисля, че ще се изтърка, ако има втора частЕдва ли ще има!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az bih se radvala ako napravqt vtora chast-zamislete se,shte byde interesno(e zavisi ot siujeta razbira se).Vseki shte se interesuva i shte byde pone malko liubopiten kak prodyljava "vechniq" film. Vse pak tova e edin ot liubimite mi filmi \/
...TaKe mE In YouR ArmS...
Ми първата част ме радва, ама за 2.ра малко не ми се ще![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
kolko misyl se lee ot postovete vi. Ima edna versiq na titanik deto ostariq. Tva e parviq film. A votria e s Leonardo Di Kaprio ot 97 godina.
Според мен в следващия Титаник кораба ще се блъсне и потъне. Интуиция.
Нещо ми звучи много нереално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами не съм чувала за такова нещо,но като нищо може и да има продължение.
ne se izkaza pravilno.Tova sa dva filma,no s razlichni aktiori i prosto pyrviq e malko po-star,i mi haresva poveche.A az govorq za prodyljenie na siujeta,zashtoto v pyrviq film nakraq se kazvashe kolko hora ostavat jivi.Vyv vtoriq film mogat da razkajat ka sa jivqli,za opitite za izvajdaneto na Titanik..na men shte mi byde mnogo interesno,no vse pak-vseki s predpochitaniqta siПървоначално написано от PR0
...TaKe mE In YouR ArmS...
ne se izkaza pravilno.Tova sa dva filma,no s razlichni aktiori i prosto pyrviq e malko po-star,i mi haresva poveche.A az govorq za prodyljenie na siujeta,zashtoto v pyrviq film nakraq se kazvashe kolko hora ostavat jivi.Vyv vtoriq film mogat da razkajat ka sa jivqli,za opitite za izvajdaneto na Titanik..na men shte mi byde mnogo interesno,no vse pak-vseki s predpochitaniqta si[/quote] Твоето предложение звучи интересно...
Е то има.![]()
http://imdb.com/title/tt0472570/
Вдействителност може и да миа. Филмите за Титаник не са един и два. И може да се появи още някой такъв.
Филмът е прекалено сълзлив, но е хубав и има доста смисъл в него.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Бе не съм чувала аз такова нещо.. пък и не ми се вярва да е истина.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.