- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Безцветен коректор против пъпки "Clearskin" Avon
Аз ползвам този коректор доста време вече.Не е безцветен.Седи синкаво на лицето.Поне при мене изсушава пъпките.Използва се много лесно.Нанасясх малко върху пъпката.То е като течните червила или гланцовете.Пробвай може и да ти помогне![]()
абе става тоя коректор, но не е нищо особено.. още повече, че в каталога пише, че нали можеш преди да излезнеш дори да си намажеш пъпката тва онва.. а ти ако я намажеш преди да излезнеш ще имаш синьо зелени отенаци, там където си сложила тоест коректорът не е безцветен..![]()
ДА! =D> На мен лично не ми действа. На моята кожа и помага само една единствено лосионче. Нищо друго..Първоначално написано от Angel_Girl
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
този прозрачен коректор нито е прозрачен,нито пък е коректор...както вече всички казаха...по-скоро си е лосион за пъпки...и ако погледнеш на него като на лосион-добър е!но ако става дума за коректор...хм...рядко се срещат хора със зеленикаво-бело-синкави лица...или не!не рядо!не се срещат изобщо!надявам се разбра какво имах предвид
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ами не знам за другите,но аз не ти прпоръчвам ClesrSkin,защото аз имах доста пъпчици преди и си поръчах няколко от продуктите Clear Skin и лицето ми се увреди страшно многоИзлязоха ми още повече пъпки и сега по лицето имам белези малко...
Коректора е леко синкав - минава към светло зелено... Коректорът действа перфекно, в момента го ползвам.
аз като съм вкъщи се нацапам хубаво с него и сама си умирам от смях като се погледна в огледалото. Иначе наистина изсушава пъпките, но трябват 2-3 дена да изчезнат, ако не и малко повече.
"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."
Но все пак изчезватПървоначално написано от friendly_girl
.
имам го тоя "безцветен коректор",но честно казано не съм много доволна!много по-добра е има една бързодеистваща терапия за пъпки,или поне на мен повече ми помага![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Въобще не ми харесва.Взех,че си купих цялата серия и въобще не съм доволна.Ама гледам,че някои казват,че им действа...абе зависи от типа кожа.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Аз лично съм много доволна от цялата серия и особено от коректора.Слагам си го вечер като лягам защо както доста хора казаха има оттенък, но мн ми помага.Дори когато съм излизала съм си слагала но го размазвам малко и оттенъка изчезва.
Но в крайна сметка на всяка кожа действа различно..
и аз се излъгах да си зема цялата серия, но нищо не ми действаПървоначално написано от reason
пък тоа коректор хич не ми харесва
в момента са нацапондрих с него и мязам на палячо, ама няма никфо действие, е поне при мен
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
На мен също ми действа много добре. Бързодействащата терапия и аз я имам - не е лоша..., но сега малко ги зарязах тея неща на Клеарскин - сега съм си само със Зинерита...
На мен въобще не ми действа 2 пъти на ден се слага а дори аз съм го слагала по 4 пъти но не помага поне на мен де
и на мен не ми помага тоя безцветен коректор...Първоначално написано от 6emet4e
![]()
и аз ползвам бърезодействащата терапия и ми помага
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
при мен е без цвентен и се намазжа там дето има6 папки и тои хем ги зали4ава хем ги изсу6ава![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!