.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Безцветен коректор против пъпки "Clearskin" Avon

Искам да попитам как се използва този коректор!?
    Ако някои знае нека каже.
    Мерси много.

Аз ползвам този коректор доста време вече.Не е безцветен.Седи синкаво на лицето.Поне при мене изсушава пъпките.Използва се много лесно.Нанасясх малко върху пъпката.То е като течните червила или гланцовете.Пробвай може и да ти помогне

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    az nqmam takiva problemi,moita koja e meka kato bebe6ko dupe. :wink:
    И това, слънце,какво общо има с темата?
    Отиди я питай ..пак да се похвали иска това слънце , както винаги досега е правила. Иначе коректорът се ползва по начина , по който момичето по-горе е написало , но не винаги помага. Аз не съм много доволна честно казано.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

абе става тоя коректор, но не е нищо особено.. още повече, че в каталога пише, че нали можеш преди да излезнеш дори да си намажеш пъпката тва онва.. а ти ако я намажеш преди да излезнеш ще имаш синьо зелени отенаци, там където си сложила тоест коректорът не е безцветен..

Град
    Яхнала метлата..
    Благодаря много на всички, които ми помогнаха.
    Значи аз разбрах само, че това не е точно коректор, а действа като лекарство, което изсушава пъпките.
    Правилно ли съм разбрала!?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Благодаря много на всички, които ми помогнаха.
    Значи аз разбрах само, че това не е точно коректор, а действа като лекарство, което изсушава пъпките.
    Правилно ли съм разбрала!?
    ДА! =D> На мен лично не ми действа. На моята кожа и помага само една единствено лосионче. Нищо друго..

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

по добре си купи почистваща маска или лусион...повече ше ти помогнат...поне при мен е така....а става въпрос пак за продуктите на AVON

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    този прозрачен коректор нито е прозрачен,нито пък е коректор...както вече всички казаха...по-скоро си е лосион за пъпки...и ако погледнеш на него като на лосион-добър е!но ако става дума за коректор...хм...рядко се срещат хора със зеленикаво-бело-синкави лица...или не!не рядо!не се срещат изобщо! надявам се разбра какво имах предвид

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Guest
    Ами не знам за другите,но аз не ти прпоръчвам ClesrSkin,защото аз имах доста пъпчици преди и си поръчах няколко от продуктите Clear Skin и лицето ми се увреди страшно много Излязоха ми още повече пъпки и сега по лицето имам белези малко...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Коректора е леко синкав - минава към светло зелено... Коректорът действа перфекно, в момента го ползвам .

аз като съм вкъщи се нацапам хубаво с него и сама си умирам от смях като се погледна в огледалото. Иначе наистина изсушава пъпките, но трябват 2-3 дена да изчезнат, ако не и малко повече.
    "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от friendly_girl
    аз като съм вкъщи се нацапам хубаво с него и сама си умирам от смях като се погледна в огледалото. Иначе наистина изсушава пъпките, но трябват 2-3 дена да изчезнат, ако не и малко повече.
    Но все пак изчезват .

Голям фен
    имам го тоя "безцветен коректор",но честно казано не съм много доволна!много по-добра е има една бързодеистваща терапия за пъпки,или поне на мен повече ми помага
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Въобще не ми харесва.Взех,че си купих цялата серия и въобще не съм доволна.Ама гледам,че някои казват,че им действа...абе зависи от типа кожа.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

KpucuHka
    Guest

.....

Аз лично съм много доволна от цялата серия и особено от коректора.Слагам си го вечер като лягам защо както доста хора казаха има оттенък, но мн ми помага.Дори когато съм излизала съм си слагала но го размазвам малко и оттенъка изчезва.
    Но в крайна сметка на всяка кожа действа различно..

Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    имам го тоя "безцветен коректор",но честно казано не съм много доволна!много по-добра е има една бързодеистваща терапия за пъпки,или поне на мен повече ми помага
    И аз я имам бързодействащата терапия. Найстина помага.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Въобще не ми харесва.Взех,че си купих цялата серия и въобще не съм доволна.Ама гледам,че някои казват,че им действа...абе зависи от типа кожа.
    и аз се излъгах да си зема цялата серия, но нищо не ми действа пък тоа коректор хич не ми харесва в момента са нацапондрих с него и мязам на палячо, ама няма никфо действие, е поне при мен
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    На мен също ми действа много добре. Бързодействащата терапия и аз я имам - не е лоша..., но сега малко ги зарязах тея неща на Клеарскин - сега съм си само със Зинерита...

На мен въобще не ми действа 2 пъти на ден се слага а дори аз съм го слагала по 4 пъти но не помага поне на мен де

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    и на мен не ми помага тоя безцветен коректор...
    и аз ползвам бърезодействащата терапия и ми помага
    Only God can Judge me... Be the Best!

при мен е без цвентен и се намазжа там дето има6 папки и тои хем ги зали4ава хем ги изсу6ава

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си