.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен
    Яз ли?
    2т. системно

Дай и снимките да я видим
    А после я разкарай
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    И какво като е циганка? Това ли е по важното?
    ТАКА ЛИ Е????
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Оф, научете се да пишете бе селяни! Тя била циганка, а ти си
    неграмотен колкото си искаш...погледни в тълковния речник какво значи "предразсъдък" и помисли върху това, ако ти се отдава тоя процес изобщо.

=D> =D> =D> evalata mace!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Град
    София
    И според мен са чисти предразсъдъци

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от fake
    е ти си зле.кефи те като човек, нали? преди да и видиш снимката си я харесвал? и сега кво-като е грозна и е циганка, няма да си чатиш с нея? О.о ебати повърхностните хора значи...никой не те кара да я чукаш като не те кефи или нещо такова, но защо пък да не можете да сте си приятели О.о
    да и то приятели само в нета ,без да се виждат..
    ама какво дас е прави..хора всякакви
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не тя е човекът, който не си струва... Ти си човекът, който е зле, защото си позволяваш да изпитваш отрицателни чувства към някой, който не ти е направил нищо...Защото страдаш от предрасъдъци и злоба. Много жалко за теб.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

е ти си зле.кефи те като човек, нали? преди да и видиш снимката си я харесвал? и сега кво-като е грозна и е циганка, няма да си чатиш с нея? О.о ебати повърхностните хора значи...никой не те кара да я чукаш като не те кефи или нещо такова, но защо пък да не можете да сте си приятели О.о

Може да се притеснява, че ще я хареса още повече..

По-добре спри да пишеш с нея щом ти е неприятна визуално. Лека по лека и те нещатата ще си утихнат... Не да и кажеш => "Циганка си не те ща!" Айде късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    доколкото разбирам ти си я опознал, харесал като характер и приел като приятел. от друга страна приятелите ти, роднините ти казват "шибани мангали майка им да еба, на сапун!!!". това те обърква и в теб се води борба между това което си установил със сетивата и мозъка си, и това което казва стадото. разбира се трябва да слушаш себе си а не общественото мнение, защото на много хора не им се отдава да мислят и те дърпат надолу. а колкото това че е грозна:

никой не те кара да я чукаш като не те кефи
    . оставате си приятели и толкоз.

а на останалите бих искал да кажа че тази ситуация ясно показва колко абсурден е расизма: той е срещнал човек който му допада и иска да го отхвърли само защото му е внушено че циганите са гадни. това си е чиста простотия според мен.

циганите са гадни. това си е чиста простотия според мен

Ем един пред тебе не.., но застанат ли ти в болшенство са пълна лудница.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Far away
    E kakvo ...kak 6te q blokirva6 nali ti e priqtelka e?
    Танцувай с мен, богиньо бяла,
    жарава бясна постели.
    Как мога да не вярвам в Рая,
    щом тази лудост носиш ти!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Щом след първата истина не ти харесва, значи изобщо не ти е била приятелка,просто позната,която не познаваш( )...така, че или я блокирай, или я направи по близка...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    или й бий шута. цял живот ще се запознаваш с различни хора, за едно провалено няма смисъл да се тровиш...

Голям фен
    Град
    SF
    hodi se pohvali na biletniq 4e ima6 priqtelka ciganka,tam 6e podhodqt s razbirane!

Повече от фен
    Град
    На луната
    оффффф 3 старници за некфа циганка не ви ли е срам

WwW.GangstaZone.Data.Bg

ами като е циганка БОЙ

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    ами като е циганка БОЙ

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Бих посъветвала момичето да не си пише със задръдтен расист като теб...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ти си ебати расиста. Всички хора сме равни, независимо дали сме черни, жълти или бли, камо ли за сексуалната ориентация. Цвета наа кожата не определя интелекта, да не говорим че всеки има сърце. Много си зле, честно.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Кажи и, че ще си зает 1 месец - отворила ти се е работа, влизай със статут 'away' даже ако искаш, не и пиши.. след това вече ще му мислиш - тя ще ти пише по-рядко, ти няма да отговориш един-два пъти и ще се направиш на зает и така нещата ще минат по-'безболезнено' за нея.

Успех.
    Ne si prav,naistina ne si.
    tova ne e reshenie na problema,tova e bqgstvo ot nego.Po dobre da kaje 4e pove4e nqma da mogat da si pi6at,no ne da se krie kato mishka.predstavqm si 4e si pi6a sus edin 4ovek dulgo vreme-6te mi stane adski gadno ako po4ne taka da me ignorira Osobeno ako go smqtam za priqtel.Ne postupvai taka s horata,za6toto tozi 'ignor' e mnogo nepriqten i 'boli'.Drugo e ako ti kajat vsi4ko v liceto -pone znae6 istinata i ne se izmu4va6 za6to vuprosniqt 4ovek ne ti pi6e

Sujalqvam,no nqmam kirilica

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Ти си ебати расиста. Всички хора сме равни, независимо дали сме черни, жълти или бли, камо ли за сексуалната ориентация. Цвета наа кожата не определя интелекта, да не говорим че всеки има сърце. Много си зле, честно.

аз ли съм расист Хитлер е бил расист не аз

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от DoPye

аз ли съм расист Хитлер е бил расист не аз
    "ами като е циганка БОЙ"

Е тва мисля че е расизъм! Ебаси тъпите копела сте, наистина. Мислите се за много важни, не заради интелекта си, а защото кожата ви е бяла. Къфто си ти, такъв е и всеки циганин - човек. Има си бели дробове, бъбреци, трахея и т.н. ти не си нищо повече от него. Ти си просто човек, който не е намерил с какво да се гордее, та е почнал да се гордее с цвета на кожата си.

Сори, че съм толкова груба, след като намерихме общи теми, но тва е глупаво и противно.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Повече от фен
    Град
    На луната
    Не си права аз не съм видял нито един циганин който да не смърди в автобуса, нито един циганин който да не се прави на кой съм аз нито един циганин който да е богат и да е забогатял по честен начин, нито един циганин който да си плаща сметките и изобщо нито един циганин който да е нормален гражданин

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Не си права аз не съм видял нито един циганин който да не смърди в автобуса, нито един циганин който да не се прави на кой съм аз нито един циганин който да е богат и да е забогатял по честен начин, нито един циганин който да си плаща сметките и изобщо нито един циганин който да е нормален гражданин
    .. и именно на тази основа стъпва тесногръдието ти. Когато човек отрича неща, които не познава. Аз пък поназнайвам няколко роми, които са си напълно прилични хора, плащат си данъците - не са богати, но не са и бедни и 'смърдят' на парфюми. Колко странно, че има и такива, амм?

Един елементарен пример - този младок на 18 от Левски, който вкара гола срещу Челси - чист ром от Лом, той сам си го признава, хвали се с етническата си принадлежност, или ако не се хвали, то поне не се срамува. И какво - дали смърди и няма пукнат лев според теб?

Ха наздраве, пък разширете кръгозора си малко.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Бих посъветвала момичето да не си пише със задръдтен расист като теб...
    Много ясно. Всички сме равни и еднакви. Голяма работа, че някой имал различен цвят на кожата - всички ще пукнем накрая и от нас и кожа няма да остане! Хората, които страдат от предрасъдаци са супер задръстени и дори май не им стига сивото вещество, да помислят, че тая омраза е ненужна и нелепа!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си