- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- О боже тя е циганка!!!
Яз ли?
2т. системно
Дай и снимките да я видим![]()
А после я разкарай![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
ТАКА ЛИ Е????Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Първоначално написано от fire_of_satan
=D> =D> =D> evalata mace!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
И според мен са чисти предразсъдъци
да и то приятели само в нета ,без да се виждат..Първоначално написано от fake
ама какво дас е прави..хора всякакви![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Не тя е човекът, който не си струва... Ти си човекът, който е зле, защото си позволяваш да изпитваш отрицателни чувства към някой, който не ти е направил нищо...Защото страдаш от предрасъдъци и злоба. Много жалко за теб.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от fake
Може да се притеснява, че ще я хареса още повече..
По-добре спри да пишеш с нея щом ти е неприятна визуално. Лека по лека и те нещатата ще си утихнат... Не да и кажеш => "Циганка си не те ща!"Айде късмет!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
доколкото разбирам ти си я опознал, харесал като характер и приел като приятел. от друга страна приятелите ти, роднините ти казват "шибани мангали майка им да еба, на сапун!!!". това те обърква и в теб се води борба между това което си установил със сетивата и мозъка си, и това което казва стадото. разбира се трябва да слушаш себе си а не общественото мнение, защото на много хора не им се отдава да мислят и те дърпат надолу. а колкото това че е грозна:
. оставате си приятели и толкоз.Първоначално написано от fake
а на останалите бих искал да кажа че тази ситуация ясно показва колко абсурден е расизма: той е срещнал човек който му допада и иска да го отхвърли само защото му е внушено че циганите са гадни. това си е чиста простотия според мен.
циганите са гадни. това си е чиста простотия според мен
Ем един пред тебе не.., но застанат ли ти в болшенство са пълна лудница.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
E kakvo ...kak 6te q blokirva6 nali ti e priqtelka e?
Танцувай с мен, богиньо бяла,
жарава бясна постели.
Как мога да не вярвам в Рая,
щом тази лудост носиш ти!
Щом след първата истина не ти харесва, значи изобщо не ти е била приятелка,просто позната,която не познаваш()...така, че или я блокирай, или я направи по близка...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
или й бий шута. цял живот ще се запознаваш с различни хора, за едно провалено няма смисъл да се тровиш...
hodi se pohvali na biletniq 4e ima6 priqtelka ciganka,tam 6e podhodqt s razbirane!
оффффф 3 старници за некфа циганка не ви ли е срам
ами като е циганка БОЙ
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Бих посъветвала момичето да не си пише със задръдтен расист като теб...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ти си ебати расиста. Всички хора сме равни, независимо дали сме черни, жълти или бли, камо ли за сексуалната ориентация. Цвета наа кожата не определя интелекта, да не говорим че всеки има сърце. Много си зле, честно.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ne si prav,naistina ne si.Първоначално написано от machoka
tova ne e reshenie na problema,tova e bqgstvo ot nego.Po dobre da kaje 4e pove4e nqma da mogat da si pi6at,no ne da se krie kato mishka.predstavqm si 4e si pi6a sus edin 4ovek dulgo vreme-6te mi stane adski gadno ako po4ne taka da me ignoriraOsobeno ako go smqtam za priqtel.Ne postupvai taka s horata,za6toto tozi 'ignor' e mnogo nepriqten i 'boli'.Drugo e ako ti kajat vsi4ko v liceto -pone znae6 istinata i ne se izmu4va6 za6to vuprosniqt 4ovek ne ti pi6e
Sujalqvam,no nqmam kirilica![]()
Първоначално написано от ErinEverly
аз ли съм расист Хитлер е бил расист не аз
"ами като е циганка БОЙ"Първоначално написано от DoPye
Е тва мисля че е расизъм! Ебаси тъпите копела сте, наистина. Мислите се за много важни, не заради интелекта си, а защото кожата ви е бяла. Къфто си ти, такъв е и всеки циганин - човек. Има си бели дробове, бъбреци, трахея и т.н.ти не си нищо повече от него. Ти си просто човек, който не е намерил с какво да се гордее, та е почнал да се гордее с цвета на кожата си.
Сори, че съм толкова груба, след като намерихме общи теми, но тва е глупаво и противно.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Не си права аз не съм видял нито един циганин който да не смърди в автобуса, нито един циганин който да не се прави на кой съм аз нито един циганин който да е богат и да е забогатял по честен начин, нито един циганин който да си плаща сметките и изобщо нито един циганин който да е нормален гражданинПървоначално написано от ErinEverly
.. и именно на тази основа стъпва тесногръдието ти. Когато човек отрича неща, които не познава. Аз пък поназнайвам няколко роми, които са си напълно прилични хора, плащат си данъците - не са богати, но не са и бедни и 'смърдят' на парфюми. Колко странно, че има и такива, амм?Първоначално написано от Gangsta_zone
Един елементарен пример - този младок на 18 от Левски, който вкара гола срещу Челси - чист ром от Лом, той сам си го признава, хвали се с етническата си принадлежност, или ако не се хвали, то поне не се срамува. И какво - дали смърди и няма пукнат лев според теб?
Ха наздраве, пък разширете кръгозора си малко.
Много ясно. Всички сме равни и еднакви. Голяма работа, че някой имал различен цвят на кожата - всички ще пукнем накрая и от нас и кожа няма да остане! Хората, които страдат от предрасъдаци са супер задръстени и дори май не им стига сивото вещество, да помислят, че тая омраза е ненужна и нелепа!Първоначално написано от rosskata
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)