.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    теенка
    Guest

ЗА СВИРКИТЕ>>ПОДХОД

Хора помогнете ми! С приятеля ми сме от 6 мес. заедно...аз до скоро бях девствена, но естествено ми беше време и работата стана! Сега сме още в началото на отношенията ни мене все още ме боли...за това искам да удължа любовната игра която преди това вклучваше ласки насочени изцяло към мен! Винаги когато съм тръгвала да го хващам за...той ме спира и казва че се приетснява или че много рязко съм тръгвала и се стряскал че нямам опит...въпреки това ми обяснява постоянно как иска да му правя свирки... и аз искам (няма да ви питам как се прави защото тие ясно) но незнам как да започна....той ме познава в "пасивната светлина" и винаги когато тръгна с целувки да се спускам надолу той се изсмива и каза "мн. палава стваш не срави и т.н." което ме сдухва и се отказвам Какво да направя да поговоря с него за това или да как да подходя така че да ме приеме като "мръсница"

Guest
    spoko

Супер фен
    Тоя е ебати неможача . Или го е страх от лоши момичета.
    2т. системно

Guest
    govori s nego,no ne prqko.namekni mu eidn dva pyti,izkaai se 4e razbira6 ot tiq ne6ta,i kagoto doide momenta(t.e. kato pravite sex) hvani go za ryecet i gi draj i se spuni leko nadolu ,celuvai go po korema i posle mu duhai,aa ko toi napravi komentar ot roda "mn plava stava^' kaji mu 'a ne iska6",v kraina smetka e stranno edno mom4e da ne iska svirki :> ai uspeh

едно момче винаги иска свирка само да знаете как да го предразполижите

Първо, щом прави това, явно се срамува или просто му е гадно един вид за теб. Как да подходиш, има милиони начини, въпрос на ситуация! Аз ще ти дам един пример, повреме на любовната игра, нали се таркаляте, ту той отгоре, ту ти...та значи - докато той е отгоре, рязко го обърни, хвани му двете ръце, така че да са възможно най-отдалечени една от друга, така той ще се почувства безпомощен, погледни го в очите, и плавно тръгни надолу, като го целуваш по гърдите, и не спазвай права линия до члена му, зайгравай се, нагоре надолу, преди да му го лапнеш, плъзни едната си ръка надолу галейки го, подхвани го и почвай

P.S. Преди да правиш всичко това, реши проблема, който описах в първото си изречение, ако въобще има такъв!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    govori s nego,no ne prqko.namekni mu eidn dva pyti,izkaai se 4e razbira6 ot tiq ne6ta,i kagoto doide momenta(t.e. kato pravite sex) hvani go za ryecet i gi draj i se spuni leko nadolu ,celuvai go po korema i posle mu duhai,aa ko toi napravi komentar ot roda "mn plava stava^' kaji mu 'a ne iska6",v kraina smetka e stranno edno mom4e da ne iska svirki :> ai uspeh
    Леко избързах с моя пост, виждам, че ти си я насочил правилно вече, но моя е по-цветен Другия път, ще прочета преди да пиша, просто се чувствах длъжен да отговоря възможно най-бързо

АТАКАБГ
    Guest
    Е тоя е неква паника явно... Свирката е най-готината част от секса според мен,а тоя човек не ще Луда работа
    Ми опитай се да му обясниш,че искаш да има някаква любовна игра помежду ви преди акта,че не искаш да си постоянно пасивна и тва е...

Голям фен
    Град
    Memphis
    ataka ot zade ataka i samo ataka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на maybelline
    Не ми се е случвало да тръгна да хвана гадже за гениталиите и то да ме спре Но както и да е,твоят може би се тревожи,че още нямаш опит и ще се притесниш и няма да ти е хубаво.Не настоявай и не тръгвай натам изведнъж.Първо го погали по коремчето,като лакътя ти уж случайно се докосва(и отърква) в члена му.Така хем ти (уж) не си там,хем му доставяш удоволствие.

Супер фен
    подкрепям горното мнение
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

forrar
    Guest
    6tom ne iska toq da ne e ne6to izvraten pederast

...

http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=1248
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=696
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=669
    http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=499

НЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА ПОРОВИТЕ МАЛКО В САЙТА И ДА ПОПРОЧЕТЕ СТАТИЙТЕ ТУК, ТЕ СА ЗА ТОВА! НЕ БЪРЗАЙТЕ СЪС ЗАДАВАНЕТО НА ЕДИН И СЪЩ ВАПРОС!
    SY

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Страх го е да не му го отхапеш
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен

Re: ЗА СВИРКИТЕ>>ПОДХОД

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

теенка
    Guest

МЕРСИ МН. ЗА СЪВЕТИТЕ чакам ощеее

Цитирай Първоначално написано от CHOKITO
    едно момче винаги иска свирка само да знаете как да го предразполижите
    Умно казано! Но аиде CHOKITO кажи как да го предразположа...кажи някакви начини като имаш предвид че ние с моя приятел доста добре се познаваме вече...и ще бъде тъпо ако се преструвам и не бъда себе си...
    А на останалите много благодаря...при първа възможност ще опитам всичките "идейки" дано някоя подеиства...ако имате още даваите ги...

Явно иска той да е шефа...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Guest

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо не направиш така-легни си,така че главата ти да е на краката му и неочаквано му разкопчай ципа и действай.Нека това не става по време на любовната игра,а просто като си седите и си говорите или нещо такова.Ще стане неочаквано и ако не го изкафи това-този е за разстрел!!!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: ЗА СВИРКИТЕ>>ПОДХОД

Цитирай Първоначално написано от теенка
    Хора помогнете ми! С приятеля ми сме от 6 мес. заедно...аз до скоро бях девствена, но естествено ми беше време и работата стана! Сега сме още в началото на отношенията ни мене все още ме боли...за това искам да удължа любовната игра която преди това вклучваше ласки насочени изцяло към мен! Винаги когато съм тръгвала да го хващам за...той ме спира и казва че се приетснява или че много рязко съм тръгвала и се стряскал че нямам опит...въпреки това ми обяснява постоянно как иска да му правя свирки... и аз искам (няма да ви питам как се прави защото тие ясно) но незнам как да започна....той ме познава в "пасивната светлина" и винаги когато тръгна с целувки да се спускам надолу той се изсмива и каза "мн. палава стваш не срави и т.н." което ме сдухва и се отказвам Какво да направя да поговоря с него за това или да как да подходя така че да ме приеме като "мръсница"
    А бе приятеля ти е малоумен. По добре се научи да свириш на друг

ami s moq vednuj taka az mu gi razkop4ax,i deistvaxme bavno i sa 6te imam bliznaci.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си