- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тя , ъЪъъЪЪ всъщност той!?!!?!?
кво мислите за Пепи или Пеньо или както е тамот биг брадър
Osvan 4e e prosto bi seksualno ku4e e i mn mn mn ama mn zle tva ne6to biva li da ima takiva hora! ](*,) ](*,) ](*,)
ами....не мисля за тоз/таз!Първоначално написано от Анонимко
Whisskas всъщност е момче коет се прави ан жена!Абе много шантаво, ама наистина успешно се справяше човека!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Абе направо си беше подигравка с външния му вид
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Да,той с това стана известен,че прилича на момиче,но е свестно МОМЧЕ и не беше заслужил такива подигравки.
gorkiq .. na men mi stana 4estno kazano gadno za nego 6toto taka se podigravat s van6niq mu vid ..
Вярно е яе видът му е малко плашещ но истината е че има страхотен глас! Може ида успее човека все пак вече е известен!
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
ОбратноПървоначално написано от Whisskas
Ами кво да мисля, играят си с психиката на хората в тва предаване, ама иначе момчето е много неориентирано какво иска да е ама май си клони към момиче.Ае лудницата я има
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Първоначално написано от Whisskas
Обратното..
Иначе отначалото ми харесваше, но вече взимам да изпитвам съжаление, но не ми е противен Пеньо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
какво да мисля то се вижда колко е умен Българина и какво прави за пари
Ми мен чесно казано не ме кефи много ,но много го съжелявам че така се подиграха с него ,а иначе има супер глас дано да успее като певец![]()
и аз така мисля .. такова унижение изтърпя ..Първоначално написано от MimityYy
Ми мен лично много ме радва![]()
Ама е кофти като го зимат за мишена![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мн гадно ми става всеки път щом почнат да се подиграват с него!!!Той е нямал друг избор освен да ги измами!!!На бас се ловя че и ако на др им беше казано "Направи това иначе няма да участваш" не на жени ами на не знам к`во щяха да се направят!!!
Така, отново за Пеньо - МОМЧЕТО има невероятен глас и нищо чудно след шоуто да пробие в музикалния бизнес!![]()
\
/
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Аз мисля че нарочно му предположиха да взлезна
Имаше голяма доза гавра в мисията то се знаечеше че ще страда човека
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
mene li4no mn me drazi toq 4ovek super protiven mi e![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Оф да наистина все пак не ние избираме какви да сме,няма перфектни хораПървоначално написано от MimityYy
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Малко от вас имат смелостта да са като него.
Вие не можете да сте каквито се чувствате.
Оттам-кой е жалкия?!![]()
Тя... ъъъ... Той.... ами.... То е много неорентирано. Но иначе има хубав глас и заложби да стане певица... или певец...Абе радваме човечето мн си е готино! Аре vote for it! \
/
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...