.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

ima li za kakvo da se trevoja

zdraveite, predi okolo 2 sedmici pravih sex sys gadjeto si. toj ne svyr6i v men (bqhme s prezervativ), i kogato svyr6i otide da se izmie. sled tova mi byrka s prysta. sega mi zakysnqva s 5 dni. imam vsi4ki priznaci 4e 6te mi idva, samo deto ne idva. toj kaza 4e se e izmil hubavo sys sapun, no az vse pak se pritesnqvam. kajete spored vas ima li povod za pritesnenie??

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ne nqma povod spoko nai veroqtno ti zakasnqva 6toto se pritesnqva6 ili ot vremeto i na men mi se e slu4valo spoko macka

Има много такива теми.. Няма как да си забременяла.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Ne se trevoji, spored men nqma povod za pritesneniq. Moje da ti zakysnqva po mn pri4ini- naprimer promenite vyv vremeto i sezonite, stres, dieti i t.n. I na men mi se e slu4valo, a ina4e imam redoven cikyl ot 7-8 godini. Shtom imash predmenstrualen sindrom, i si pravila bezopasen sex, nqma za kakvo da se trevojish -shte ti doide. Uspokoi se Aide, kysmet i priqten den

Мега фен Аватара на koalka
    НЕ си бременна!Ти се вманиатчаваш!Как след като си е измивал пръста и сперматозоидите са се измили,си бременна????

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    НЕ си бременна!Ти се вманиатчаваш!Как след като си е измивал пръста и сперматозоидите са се измили,си бременна????
    Пък и да не се е бил измил,сперматозоидите умират,ако останат малко по-дълго време на въздух.Спокойно
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си