- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Великите българи - Що за глупост?!
http://velikite.bg/
Каква е тази глупост? Кому е нужно да съпоставя Левски, Ботев или който и да е.
Типично българска работа. Как точно ще ги съпоставят не знам, само знам, че цялата идея е изключително глупава.
на мен ми е по-интересно да знам какво правят в класацията хора като азис, ахмед доган, анелия, волен сидеров, георги първанов или тодор живков![]()
Бе ти мани .... на 9то място е учител по физика в НЕГ ... пълна простотия.Първоначално написано от Lake_bodom
Има го и Вучков...но той със сигурност е по-добре от Азис. Един гей, който пее по кръчмите не може да се нарече велик. Велики са Ботев и пр. Аз гласувах за него.
WILD_BOY , ми учениците сигурно си го обичат и го смятат за по-велик от Левски...
Жалко,многоо жалко![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Е Нено си е пич деБе ти мани .... на 9то място е учител по физика в НЕГ ... пълна простотия.ама все пак наистина идеята е тъпа...Сигурно половината ще гласуват за Азис и за Велик Българин че си имаме изрусен педал чалгар...Прекрасно...
а класацията нали е за българи? какво правят ахмед доган и азис, които нито са велики, нито са българи.Първоначално написано от scion_of_Storm
Ми и аз това потам?! Аве селяния пълна. БНТ пак нямат с кво за запълнят бюджета си.Първоначално написано от Lake_bodom
БНТ си продължава с идиотщините. Да земат после да предложат да се направи паметник да азис и ще има ЛИНЧ!![]()
![]()
И за кого?Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Няма да кажа ама не е нито Ботев, нито Левски.
И определено не е Азис :P
ама тук анелия ли я има лелелел какъв срам???
i spored men e mn tupo,kato vseki edin bulgarin si e velik za vremeto si,ne govorq za azis,aneliq i pr...
Никой няма да ги помни след да кажем 50 години.Първоначално написано от LoCo^GiRL
как изобщо могат да поставят велик човек като Ботев до измет като Азис ?!?!? бахти и простите копелета
Тази класация е доста малоумна. Но, какво може да се иска от БНТ, там все такива неща, любимото ми предаване е "Акция".![]()
как може такава класация??ВАЗОВ,ЛЕВСИ,БОТЕВ И ВОЛЕН СИДЕРОВ?????АНЕЛИЯ,АЗИС![]()
![]()
Че какво му е на акция? Това е единственото предаване от БНТ, което ми харесва...Първоначално написано от Psycho Realm
Иначе класацията би трябвало да се казва "Личностите направили ви най-силно впечатление", а не "Великите Българи".
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Абсолютна тъпотияКак е възможно да се слагат в една класация Азис и Левски,Парцалев и Анелия
А и на всичкото отгоре повечето блъгари в листа за гласуване са ВЕЛИКИ,няма начин да кажеш-На първо място Левски на второ Ботев,подгласник Вазов....идиотизъм
![]()