.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: daite mi syvet

Hybrid View

Need Help
    Guest

daite mi syvet

Виждам че тук има доста опитни хора а имам проблем затова реших да се допитам до вас и който може да даде съвет да го направи(ако не го мързи естествено).С моята приятелка вече ходим 3 месеца.Тя е 18 аз съм на 19.Неколкократно сме се опитвали да правим секс защото както се предполага много ни се иска.Обаче винаги възниква един и същ проблем: тъй като тя е детствена /както и аз де/ когато започне проникването тя започва да чувства голяма болка.Знам че е нормално да я боли но нейното е явно непоносимо.Пробвали сме доста пъти, тя самата много се ядосва заради това.Мъчи се да търпи но малко след като навлезе и се отдръпва конвулсно,просто тялото и така реагира не по нейно желание.Та ако може някой да ми препоръча някакъв метод за облекчаване , намаляване на болката или въобще нещо което може да ме помогне моля пишете тук . Благодаря на всички предварително.

Не съм никак компетентна, но в момента си мисля за това:
    Понеже вагината е еластична и от там вярваме или не излизат бебетата... може би една любовна игра с пръстчета и езичета ще дойде добре.. С едно, после с две... и туку така три пръстчета.. за да може вагината и да свикне. И после си ти..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

съгласна съм с предното мнение.Искам да те попитам в каква поза се опитвате да правите секс?Може би ако ти си отгоре нещата ще станат по-лесно.имаше една тема "секс с девствена" или нещо подобно,но не мога да я намеря.Някой да пусне линка на тази темя ако се сеща коя е
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Не съм никак компетентна, но в момента си мисля за това:
    Понеже вагината е еластична и от там вярваме или не излизат бебетата... може би една любовна игра с пръстчета и езичета ще дойде добре.. С едно, после с две... и туку така три пръстчета.. за да може вагината и да свикне. И после си ти..
    абсолютно съм "за"
    ама тъй като ти е сефте и не знаеш как да подходиш..след като слезниш "там долу" ,довери се на инстнинкта си и все ще стани нещо.
    а за да не стани тези няколко пъти явно не си я възбудил достатъчно и не се е овлажнила..ай успех !
    I am a violet butterfly !

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Френска любов по 20-30 мин мисля че е достатъчна.Може да ми е за пръв път но не съм чак толкова недоинформиран.Няколко пъти пробвах с пръсти но повече от 2 не съм вкарвал.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Много мерси за линка.Прочетох мненията на по опитните там.Ще изпробвам и се надявам скоро време да имам успех.Още веднъж благодаря.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    една водка за отскок - притъпява болката ... \/

Цитирай Първоначално написано от the_destiny
    една водка за отскок - притъпява болката ... \/
    не притъпява болката, а просто ви отпуска и двамата , тя не се стяга, а се разтваря за теб и е спокойна, и така става...Когато е отпусната няма болка, или поне е много по-малка...
    Моля те, обърни внимание, че думата е ДЕВСТВЕНА, а не ДЕТСТВЕНА, защото не идва от дете, а от девица( девойка)...
    Желая ти успех!

Guest

Re: daite mi syvet

Цитирай Първоначално написано от Need Help
    Виждам че тук има доста опитни хора а имам проблем затова реших да се допитам до вас и който може да даде съвет да го направи(ако не го мързи естествено).С моята приятелка вече ходим 3 месеца.Тя е 18 аз съм на 19.Неколкократно сме се опитвали да правим секс защото както се предполага много ни се иска.Обаче винаги възниква един и същ проблем: тъй като тя е детствена /както и аз де/ когато започне проникването тя започва да чувства голяма болка.Знам че е нормално да я боли но нейното е явно непоносимо.Пробвали сме доста пъти, тя самата много се ядосва заради това.Мъчи се да търпи но малко след като навлезе и се отдръпва конвулсно,просто тялото и така реагира не по нейно желание.Та ако може някой да ми препоръча някакъв метод за облекчаване , намаляване на болката или въобще нещо което може да ме помогне моля пишете тук . Благодаря на всички предварително.
    Когато препиеш не ти пука за нищо, не усещаш болка нито нищо!
    Нямам впредвид да я напиеш а да я опияниш. Какво имам впредвид - възбуди я достатъчно много, изключително много (врат , ушички , гръб, сгъвката на коляното, френска АКО ИСКАШ ДА ТИ КАЖА ДР ЕГОГЕННИ МИ ПИШИ ЛС) В следствие на това (предполагам де) няма много да й пука и ще си поиска сама секса и няма много да й пука за болката , но преди всичко я възбуди както хора (голямо лизане ше пада). Давам пример за опяянение- както ние като се възбудим страшно и нямаме никакви задръжки да правим секс където и да е пред когото и да е!

КЪСМЕТ!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си