- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво трябва за да си хванеш гадже?
mace hi4 ne si prava az kat sa vlubq i samo nedostatyci vijdam nali nqkav velik be6e kazyl 4e obi4ame nedostatycite a ne polojitelnite ka4estvaПървоначално написано от anito.sl
хммм ..интересна тема си пуснал .. прочетох почти всички постове ..само последните не съм ..за което се извинявам .... но ще изразя мнението си ... лично аз смятам че за да бъдеш харесван трябва да спазваш протутипа които са изградили другите не трябва да се различаваш по какъвто и да било начин иначе кажи речи ще те нарикът с думата прокажен ... колкото и да е тъпо за жалост е истина .... в първия пост се оплакваш че няма с кои да споделяш .... мисля че приятелите са точно за това да си помагате да се подкрепяте и да се уважавате ... за жалост доста от нещата които казваш са вярни ... но на кои му пука за това живота продължава и тря се живее на макс .... !Първоначално написано от class
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
аааааааааааа ненененененеПървоначално написано от IdiOtKa
с тва "просто нема начин да са съглася.....лично аз смятам че за да бъдеш харесван трябва да спазваш протутипа които са изградили другите не трябва да се различаваш по какъвто и да било начин иначе кажи речи ще те нарикът с думата прокажен
бе IdiOtkA ти в ред ли си мойту момиче да та питам аз.....
ти напрао му каза на човека че щом другите са лайнари и са харесвани начи и той требе да е лайнар за да го харесват....божеееееееееее
аз предпочитам да съм различен ма да знам че съм си аз ве....т'ка поне
разбираш дали наистина та харесват хората
бате нема са ядосваш споко...то сичку ше си дойди на мястото![]()
тва горе бех аз...само дето ******* сайт не ми е зачел
******* лог![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
99,99999999% съм съгласенПървоначално написано от vladi_addict
НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИШ НА ИДИОТ, ЗА ДА ТЕ ХАРЕСВАТ ИДИОТИ !!!
Това, което е твое (както се казва "ти е писано" ), те чака и все един ден ще дойде, най-благоприятната възможност чука в най-неблагоприятния момент - всичко ще бъде наред.
споко пич и аз съм на твойте години и знам какво е повярвай ми не ти трябва а си имаш момиче да ти пили на главата така е много по добре знам че гадно ама каквода се праи съдбата си е изиграла лоша шега с насПървоначално написано от class
![]()
Така за разлика от другите филисовски мозъци няма да ти говоря глупости от рода на съдбата, живота, звездите вселената...
Давам ти конкретно праволинейно напътсвие - първо почваш да зарибяваш 14-115 годишни дрисли, поеби се малко добий опит. И да са грозни лошо нема важното е да са квартални развратници. Недей да им говориш за ларкрафт и ЦС щото и цомбене няма да видиш от тех... После като затарикатееш скачаш на по готини, като целта е да не се влюбваш ми да знаеш как да ги подлъжеш. Успееш ли и тука вече си на правия път да си търсиш момиче което вече да избереш по всички показатели на красотата но тук вече и нещо ново - добрият характер. Вече ще имаш метода, просто вемче ще си струва защото на един млад мъж му трябва стойностно момиче.
2т. системно
Ще намериш човек който ще си те възприема така.Първоначално написано от class
Обичай себе си за да те обикнат и другите.
Не показвай много много слаб харакетр.. бе бъди какъвто си. Не се отчайвай. Спокойно и късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мерси, но пич аз досега съм харесвал 2-3 нормални момичета... А и не мисля да отида при някое "лапе" , което е с 5 години по-малко и да го целувам... а и друго аз не търся красиво момиче, т.е може да е красиво важното е да има нещо в главата... за какво ми е например някакво което няма нищо вътре и още от първия път и да съм в леглото...(което си е друга тема...), такива има бол... Ако ми е до секса досега да съм си платил на някоя курва (по София са много такива места...) и да съм се научил... но аз си мечтая за първа любов, първи...Първоначално написано от Amayo
Според мен няма смисъл да се хващам с такива момичета... по-добре нищо от колкото да съм первезник...
за да си хванеш гадже са нужни много кинти, който няма пари, няма и гадже
да това исках да кажа ..за жалост ...Първоначално написано от class
подкрепям мнението ти че всеки трябва да е индевидуален а не по дадено копие ..лично аз се старая по доста неща да се различавам от другите ..(от дрехите до характера ...) и именно защото мразя "лаинарите" и наи вече "лаинарките" създадени сеедно от ксерокс ... но просто ми се струва че това не е prieto от повечето хора и im изглежда доста странно .... както и да е ... !
P.S. izwinqwam se za smeswaneto na kirilica i latinica prosto malko se preeebaha ne6tata ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кво те ебе тебе другите кво мислят а ?подкрепям мнението ти че всеки трябва да е индевидуален а не по дадено копие ..лично аз се старая по доста неща да се различавам от другите ..(от дрехите до характера ...) и именно защото мразя "лаинарите" и наи вече "лаинарките" създадени сеедно от ксерокс ... но просто ми се струва че това не е prieto от повечето хора и im изглежда доста странно
требе само да ти пука кво мислят хората които те познават и оценяат
за другите хейтъри ...... един..... _|_
извиняам са за вулгарния език ама.......![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Ми аз доколкото схващам ,ти искаш гадже ма не си харесваш никоя...не ти трябва да си хващаш гадже само за да не си самотен-като се влюбиш ми кажи и ще ти кажа как да я впечатлишПървоначално написано от class
но иначе просто така съвети"как се хващат мишки" не мога да ти давам
![]()
![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
По-точно аз си харесах едно момиче , казах и че я харесвам, а тя ми се подигра... Сега пак си харесвам едно момиче от нашия клас, но тъйкато положението е малко деликатно, т.е ние сме много момчета и само 3-4 момичета(в клас), затова може би да не ми приеме думите на сериозно. Незнам какво да правя... а не искам ако и кажа и тя ми откаже , да я загубя , като приятелка...
Мале тоя сайт направо ме разби да се хиля... И да съм християнин и какъвто и да е вярващ няма да погледна повече от 2 изречения в този форум...
Напълно разбирам какво искаш значи като начало гадже не е трудно да се намери само че такова момиче което ти искаш .. не те познавам ама предполагам/ е трудно и аз нямам приятелка по простата причина че съм много претенциозениначе не толкова хубаво момиче можеш винаги да си намериш(никои да не се сърди ама си е така - всичко според търсенето)
Какво ти трябва ,за да имаш гадже...ми тва и аз не знам ,но напоследък забелязвам ,че момичетата харесват пълните глупаци(поне в моите очи те са такива).Ако си умен те те мислят за здухан давам ти пример с мене уча телекомуникации просто си ме влече поназнайвам си доста нещица и повечето "гъзари" от моя клас викат абе ти си мн зле еди кво си...не им обръщам внимание ,но забелязвам ,че те са носат с мацките ,а аз се нося сам тва друга тема на разговор.Та ,за да си хванеш гадже тряя ходиш по пиянските дискотеки (аз не ходя и можеби за това нямам гадже) ,да киснеш по 5-6 часа в кафетата (аз не мога да стоя и 30 мин там ) и т.н.Момичетата също обичат яките мъжаги нищо против и аз като видя яко момче му завиждам за фигурата ,но не всеки може да има такава фигура и мисля ,че тя не е най-важна.Също така е важно с каква компания излизаш как общуваш с нежния пол.Днеска в даскало гледам едни зайци как са праят на олигофрени като хванали едно момиче и я мандахерцат ебахти кефакъде утиде уважението към другия пол...Оф аз се разписах и сега ще отнеса упреките на другите от форума айде спирам
П.П. не знам да ли съм писал точно по темата ама от заглавието за това се сетих![]()
Аз съм същия като тебе!Когато съм с много хора ми се надува главата!Не мога да стоя с часове и да говоря глупости-кой какъв бил,какво направил...!Наскоро се запознах с едно момиче(от така наречените "фаворитки"),тя ме хареса не заради магариите ми,а защото съм интересен събеседник,компетентен по доста въпроси!Чесно казано,нямахме бъдеще,узнах го в момента в който се видяхме!Но аз гледах на това като добра възможност да добия опит и самочувствие!След седмица тя се отдръпна!А аз,дори не я питах защо,ама аз си знаех защо!След това вече крача доста по-бодро!Станах чувствително по-самоуверен!Истината е,че трябва да си себе си!Бил си дърво,няма да се усетиш колко бързо ще отмине!Помисли си какво представлява момиче,което се впечатлява от един фас в устата,или псувня по адрес на учител(например)!Всичко ще си се нареди!Ако насилваш нащата прекалено много,само ще се разочароваш!Все пак няма да стане,докато седиш и ми четеш коментара,или пък докато аз правя същото!Но...все има някоя,която ти хвърля погледи,обръщай повече внимание на тези неща!Отговора на въпроса ти е не тука във форума,а вътре в тебе!Ако сам не се справиш,няма кой да те оправи!Номера е не да питаш "как да си хвана гадже",щото ако това ти е целта,за максимум седмица ще си намериш!Има супер много изпаднали кучки,дето се хвърлят на всяка възможност,щото знаят че с друго не могат да впечатлят!Такива не ти трябват!Помисли си сериозно,надъхай се,обмисли какво търсиш,и като успееш да преодолееш синдрома "с момичетата съм супер пън",нещата ще си дойдат по местата!Те не са толкова страшни!Така че...успех!Извинявам се за разточителните си разсъждения,но това е съкратена версия!Първоначално написано от KUM4o
Много добре написано ... направо като го четях и си мислех . Тази тема съм я писал отдавна , но все още нямам ... скоро като гледам няма и да имам, но вече се примерих с това ... Но немога да се примера с това че нямам истински приятели на които мога да разчитам . Колкото до момичето не съм сигурен дали ще мога да хвана и махленската курва ( извинявам се за израза ) , то или ще е защото няма да съм красив по нейните стандарти , или няма да съм направил няква тъпня.Първоначално написано от Pepon
Любовта не пита,а връхлита.Така си е.Аз обичам нещата да стават спонтанно,без дори да очакваш,че нещо ще се случи.Просто отиваш на дискотека и хващаш някоя мацка и я целуваш,на другия ден я търсиш и така.А не още от преди 1 месец да излизате и нищо да не става,а да знаете,че и двамата се харесвате.
П.П. Пробвай с въдица![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ами аз в дискотеки не ходя , което води до изключване на този метод..![]()
ЕМИ,ЗАПОЧНИ!За всичко си има първи път.Или не ти е направило впечатление,че всичко живо там ходи!Вярно,че щом не ти харесва нещо не трябва да го правиш,но искаш приятелка,ще се жертваш.Ще идеш колкото да намериш,после няма.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Когато няма с кого да отида на дискотека , как да ходя...
Znaesh li kakvo? Vijdash mi se mnogo svqsno i sladursko momcheПървоначално написано от class
Vidqh ti i drugata tema v razdel" Uchilishte i Priqteli"za problema, che nqmash priqteli. Hm. A mojebi cqlata rabota tragva ot tuk
![]()
Kato za nachalo si nameri priqtelcheta. Pone da ima nqkoi s koito da izpiesh edno kafe ili pak da izleznesh sabota ve4er na diskoteka.Trudno e naistina da si namerish istinski priqteli, no koi govori za istisnki prosto poznati s koito da izlizash. Chatkash nali?
Sled kato imash nqkakav poznat "narod" se zapoznavsh s novi i novi hora, sred koito moje da bade i nai-toniqt priqtel i nai-to4nata macka. Ot daskaloto ne mi se vqrva da nqmash, edin dva po blizki priqteli
![]()
OK!Imash priqtelite/poznatite. Izlizate zaedno, na kafe, na diskoteka. Stiga s tova PC, aman.I taka kato zapochnesh da izlizash, shte sreshnesh novi hora...i mejdu tqh moje da bade i momi4eto, s koeto ste si pasnete.
![]()
Samuchustvieto e problem. Opitai se da povdignesh malko "reitinga"na samuchustvieto si i ste vdish kak i drugite ste te uvajavat. Try it, its free!![]()
Kato zakluchenie bih dobavila, che glavniqt problem idva ot tam, che nqmash priqteli. A tova, che nqmash priqteli e druga tema. Opitai se parvo priqtel4eta da hvanesh, a sled tova ste iamsh vreme da mislish i za ostanaloto.---->USPEH <---- - ---