- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво трябва за да си хванеш гадже?
Баце, ни съ притиснявай за сичку си има време ... а иначе какво трябва ли ... хм ... 60 % от жените гледат парите и колите, в случая ти едва ли имаш кола ама ако имаш поне малко парички ше ти обърнат внимание ... второ трябва да имаш повече желание и упоритост, за да се занимаваш с " Жена " ... както знаеш, това жените не са хора и трябва да си доста търпелив с тях ... абе в общи линии трябва да имаш нерви брато ... иначе бъди нахален, но не и психически нахален ... айде и успех ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Нищо чудно, ако тва на аватара си тиПървоначално написано от mercedes_bentz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ами кво да ви кажа, и аз съм така
, по някой път ми се приисква да се хване някоя, обаче пък иначе си ми е спокоен живота, и знам, че един ден всичко ще се нареди
.
Mimi_stz1
Хмм ти били излезнал с хора които си разбрал че те използват? Колкото до съучениците от даскало: Да имам , но не искам да им преча , все пак всеки от тях си има живот , своя компания , немога да им се натрапвам ... ако има нещо те ще ме извикат ...Първоначално написано от DOLCee
За всеки влак си има пътници.Първоначално написано от class
Първоначално написано от ~losho{}momiche~
ти явно си търсиш абонати ,та да си напълниш листата в скайп..иначе не виждам логика в почти всяка тема да си пишеш ника просто..
По темата :
За да си имаш гадже? Ами .. човешко същество от другия пол като начало.Обек на чувствата ти хъх![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
На мен ми е ясно че първо трябва да си намеря приятели ... истински приятели , но как да стане това ... това е по трудно от колкото да си намериш гадже ...
ами нз ти трябва да знаешПървоначално написано от class
трябва да бъдеш себе си-това е най-важното![]()
Красотата и външният вид са важни,но не са всичко.Когато някой се влюбва,той се влюбва в характера ти,в маниерите ти.Ако имаш отношение и подход към жените всичко става.Трябва да бъдеш себе си(съвсем сериозно,това не е пореднто тъпо клише).Иначе никога няма да излезе нищо,ще трябва все да се пресртуваш на онзи,който не си.И още едно важно нещо:Ако ти не харесваш себе си,то тогава кой да те хареса?
Просто бъди себе си не е нужно да се криеш зад няква 'яка' маска за да те хареса някой защото маската все някога ще падне и кво ще стане тогава.А пък и нали хората казват 'за всеки влак си има пътници' просто трябва да се огледаш защото може да има някоя която да те харесва а ти даже да не я забелязваш... айде успех!![]()
Външната красота никога не е от значение защото всеки човек има различен вкус и виждане и съм на 100% сигурен, че поне 1% от момичетата биха намерили в теб нещо което да им хареса! От голямо значение е общуването, да накараш един човек да ти повярва ( дори и с цената на леката измама, той след това ще го разбере, но и ще го оцени положително ) е истината, с която може да имаш много!
Всяко едно момиче ако 1-во гледа външния вид след това трябва да се впечатли от теб по някакъв начин.. за да я имаш! Ако седиш и си клатиш краката и гризеш нокти няма как да стане.Ако се подциняваш също няма как да стане.... Докато не се престрашиш, да вярно 2-3 пъти ще ти се присмеят, но това не трябва да те спира... биеш шута и продължаваш с следващата и така трябва да търсиш и да не спираш да пробваш, дори и с най-красивите... Никога не може да бъдеш сигурен, кой би харесал нещо в теб, а качествата на един човек са безбройни...
Трябва да започнеш да мислиш стратегически в/у нещата.Когато ти хареса някое момиче, не му обръщай внимание.. говори с приятелките и с познатите и, а тя ако е видяла и малкото в теб ще я хване яд и сама ще те заговориВарианти мнго за това пробваш.. една, две, три, двадесет и ще им научиш тънкостите.... Само повтарям ДА НЕ ТИ ПУКА! че някое момиче ще те отреже... в повечето случай тя няма да струва повече от теб..
Abe zaec ti taka go kaza se edno tui ne e ni6to.Da ti se smeqt ko tolkoz nali ni6to rabota.Az kat 2 mesca zaribqvah edna ot moq clas i nakraq nai6 ko stana dovtasa s gadjeto si (10 klas) i po4na pred si4ki v staqta da se mlqska s nego.![]()
Dva mesca ne sprqha da mi se smeqt a az ni6to ne bqh naprail.Vtoro det si4ki mu kazahte "pi4 haresvai se i mackite 6ta haresat" tranki i gloginki ei tva im kazvam az do 9 klas kat sa haresvah ko postignah - ni6to.Posle na6te zeha nova kola kupih si qki dre6ki,prasnat edni gazarski o4ila i da vidi6 kak sa obra6tat sled mene
![]()
![]()
![]()
az oba4e pak si nemam gadje 6tot ne hodq po discoteki i po kafeta(ne ma kefi ogromnoto kalbo cigaren dim v okolnostta) a 6tom ne q izvejda6 nqma da e tebe
S dve dumi ne trqa da haresva6 tolkoz mnoo sebe si kolkoto da izglejda6 kat palen gazar s mnoo kinti i dallbooooook djob tva e ot mene da ima faida![]()
Добре де защо трябва да ме харесвя някой по парите ... то е глупаво ..