.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

RQ

Баце, ни съ притиснявай за сичку си има време ... а иначе какво трябва ли ... хм ... 60 % от жените гледат парите и колите, в случая ти едва ли имаш кола ама ако имаш поне малко парички ше ти обърнат внимание ... второ трябва да имаш повече желание и упоритост, за да се занимаваш с " Жена " ... както знаеш, това жените не са хора и трябва да си доста търпелив с тях ... абе в общи линии трябва да имаш нерви брато ... иначе бъди нахален, но не и психически нахален ... айде и успех ...
    ... k33p w@lkinG ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mercedes_bentz
    споко пич и аз съм на твойте години и знам какво е повярвай ми не ти трябва а си имаш момиче да ти пили на главата така е много по добре знам че гадно ама каквода се праи съдбата си е изиграла лоша шега с нас
    Нищо чудно, ако тва на аватара си ти .Ами кво да ви кажа, и аз съм така , по някой път ми се приисква да се хване някоя, обаче пък иначе си ми е спокоен живота, и знам, че един ден всичко ще се нареди .

Цитирай Първоначално написано от class
    Ами аз досега съм си харесвал само 4 момичета... С 2 от тях е изключено защото не съм ги виждал от много време ( а и си ги харесвах когато бях малак) , а с другите 2 незнам как да подходя...Едното от тях е от моя клас, обаче все пак е от класа и съм чувал че не е хубаво да имаш гадже от класа, то и без това в мойто училище момичетата са малко...Докато другото е с 1 година по-голямо , дори незнам и как се казва(т.е знам ама то не ме и поглежда...)

ПС: Не всяко момиче ми харесва... и да е топ модел все ми е тая , просто не съдя само по външен вид.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DOLCee
    Когато няма с кого да отида на дискотека , как да ходя...
    Znaesh li kakvo? Vijdash mi se mnogo svqsno i sladursko momche Vidqh ti i drugata tema v razdel" Uchilishte i Priqteli"za problema, che nqmash priqteli. Hm. A mojebi cqlata rabota tragva ot tuk
    Kato za nachalo si nameri priqtelcheta. Pone da ima nqkoi s koito da izpiesh edno kafe ili pak da izleznesh sabota ve4er na diskoteka. Trudno e naistina da si namerish istinski priqteli, no koi govori za istisnki prosto poznati s koito da izlizash. Chatkash nali? Sled kato imash nqkakav poznat "narod" se zapoznavsh s novi i novi hora, sred koito moje da bade i nai-toniqt priqtel i nai-to4nata macka. Ot daskaloto ne mi se vqrva da nqmash, edin dva po blizki priqteli
    OK!Imash priqtelite/poznatite. Izlizate zaedno, na kafe, na diskoteka. Stiga s tova PC, aman. I taka kato zapochnesh da izlizash, shte sreshnesh novi hora...i mejdu tqh moje da bade i momi4eto, s koeto ste si pasnete.
    Samuchustvieto e problem. Opitai se da povdignesh malko "reitinga"na samuchustvieto si i ste vdish kak i drugite ste te uvajavat. Try it, its free!
    Kato zakluchenie bih dobavila, che glavniqt problem idva ot tam, che nqmash priqteli. A tova, che nqmash priqteli e druga tema. Opitai se parvo priqtel4eta da hvanesh, a sled tova ste iamsh vreme da mislish i za ostanaloto. ---->USPEH <---- - ---
    Хмм ти били излезнал с хора които си разбрал че те използват? Колкото до съучениците от даскало: Да имам , но не искам да им преча , все пак всеки от тях си има живот , своя компания , немога да им се натрапвам ... ако има нещо те ще ме извикат ...

Град
    40 Miles from the Sun

Re: Какво трябва за да си хванеш гадже?

Значи все повече се дразня от мисълта, че си нямам никого с когото да споделям "мислите си". На 17 години вече някои са го правили...(това не ме интересува знам , но...). Трябва ли да съм красив за да ме хареса някой , или трябва да съм остроумен, или е нещо друго. Аз не се понасям , а незнам кой друг ще ме ... Като се погледна в огледалото и се чувствам пълен загубеняк... ако продължава така .
    За всеки влак си има пътници.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Първо си намери приятели и чак тогава гадже.

Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    Ами аз досега съм си харесвал само 4 момичета... С 2 от тях е изключено защото не съм ги виждал от много време ( а и си ги харесвах когато бях малак) , а с другите 2 незнам как да подходя...Едното от тях е от моя клас, обаче все пак е от класа и съм чувал че не е хубаво да имаш гадже от класа, то и без това в мойто училище момичетата са малко...Докато другото е с 1 година по-голямо , дори незнам и как се казва(т.е знам ама то не ме и поглежда...)

ПС: Не всяко момиче ми харесва... и да е топ модел все ми е тая , просто не съдя само по външен вид.

ти явно си търсиш абонати ,та да си напълниш листата в скайп..иначе не виждам логика в почти всяка тема да си пишеш ника просто..

По темата :

За да си имаш гадже? Ами .. човешко същество от другия пол като начало.Обек на чувствата ти хъх
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Повече от фен
    Град
    София
    На мен ми е ясно че първо трябва да си намеря приятели ... истински приятели , но как да стане това ... това е по трудно от колкото да си намериш гадже ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    На мен ми е ясно че първо трябва да си намеря приятели ... истински приятели , но как да стане това ... това е по трудно от колкото да си намериш гадже ...
    ами нз ти трябва да знаеш
    трябва да бъдеш себе си-това е най-важното

Красотата и външният вид са важни,но не са всичко.Когато някой се влюбва,той се влюбва в характера ти,в маниерите ти.Ако имаш отношение и подход към жените всичко става.Трябва да бъдеш себе си(съвсем сериозно,това не е пореднто тъпо клише).Иначе никога няма да излезе нищо,ще трябва все да се пресртуваш на онзи,който не си.И още едно важно нещо:Ако ти не харесваш себе си,то тогава кой да те хареса?

Град
    Лапландия!?
    Просто бъди себе си не е нужно да се криеш зад няква 'яка' маска за да те хареса някой защото маската все някога ще падне и кво ще стане тогава.А пък и нали хората казват 'за всеки влак си има пътници' просто трябва да се огледаш защото може да има някоя която да те харесва а ти даже да не я забелязваш... айде успех!

Външната красота никога не е от значение защото всеки човек има различен вкус и виждане и съм на 100% сигурен, че поне 1% от момичетата биха намерили в теб нещо което да им хареса! От голямо значение е общуването, да накараш един човек да ти повярва ( дори и с цената на леката измама, той след това ще го разбере, но и ще го оцени положително ) е истината, с която може да имаш много!
    Всяко едно момиче ако 1-во гледа външния вид след това трябва да се впечатли от теб по някакъв начин.. за да я имаш! Ако седиш и си клатиш краката и гризеш нокти няма как да стане.Ако се подциняваш също няма как да стане.... Докато не се престрашиш, да вярно 2-3 пъти ще ти се присмеят, но това не трябва да те спира... биеш шута и продължаваш с следващата и така трябва да търсиш и да не спираш да пробваш, дори и с най-красивите... Никога не може да бъдеш сигурен, кой би харесал нещо в теб, а качествата на един човек са безбройни...
    Трябва да започнеш да мислиш стратегически в/у нещата.Когато ти хареса някое момиче, не му обръщай внимание.. говори с приятелките и с познатите и, а тя ако е видяла и малкото в теб ще я хване яд и сама ще те заговори Варианти мнго за това пробваш.. една, две, три, двадесет и ще им научиш тънкостите.... Само повтарям ДА НЕ ТИ ПУКА! че някое момиче ще те отреже... в повечето случай тя няма да струва повече от теб..

Град
    nqkade tam
    Abe zaec ti taka go kaza se edno tui ne e ni6to.Da ti se smeqt ko tolkoz nali ni6to rabota.Az kat 2 mesca zaribqvah edna ot moq clas i nakraq nai6 ko stana dovtasa s gadjeto si (10 klas) i po4na pred si4ki v staqta da se mlqska s nego. Dva mesca ne sprqha da mi se smeqt a az ni6to ne bqh naprail.Vtoro det si4ki mu kazahte "pi4 haresvai se i mackite 6ta haresat" tranki i gloginki ei tva im kazvam az do 9 klas kat sa haresvah ko postignah - ni6to.Posle na6te zeha nova kola kupih si qki dre6ki,prasnat edni gazarski o4ila i da vidi6 kak sa obra6tat sled mene

az oba4e pak si nemam gadje 6tot ne hodq po discoteki i po kafeta(ne ma kefi ogromnoto kalbo cigaren dim v okolnostta) a 6tom ne q izvejda6 nqma da e tebe
    S dve dumi ne trqa da haresva6 tolkoz mnoo sebe si kolkoto da izglejda6 kat palen gazar s mnoo kinti i dallbooooook djob tva e ot mene da ima faida

Повече от фен
    Град
    София
    Добре де защо трябва да ме харесвя някой по парите ... то е глупаво ..

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си