- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hellpppppp
Эначи има едно момче в училище и много го харесвам.Мисля че и той не е беэраэличен към мен.Не се поэнаваме лично.Та въпроса ми е как да раэбера дали наистина ме харесва и как да му покажа и че той не ми е беэраэличен
?
Има толкова такива теми във форума,че не можеш да си представиш.Ок,не се познавате,но защо не се запознаеш с него?Все някой трябва да направи първата крачка,нали..?
Awe kak se haresvate pez da se poznavate...zapoznaite se...vij go 6to za 4ovek e...
Imate li ob6ti poznati? Moje te da vi zapoznaqt...ako puk ne - otiva6 i direktno se zapoznava6...nqma kakvo da 4aka6
uspeh![]()
Отиди при него и се запознайте. Няма какво да губиш. \/
Pyrvo se zapoznai s nego.. I posle ela da ni razpravqsh kolko go haresvash i che mai i toi te haresva.. Opoznai go.. Vij shto za chovek e.. shtoto vynshniq vid chesto lyje :P
Еми най-лесния начин да разбереш, просто отиди при него и се запознайте няма да те изяде. Най-много да не се харесате!
Да ти имам проблемите..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ti mngggggggggggggggggggggg go haresva666666666666666,oba4e ne go poznava6!detski mu raboti!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Am malko igri4ki,pogled4eta,zasi4aniq i t.n vsekvi takiva prostotii,i posle kato frend otiva6 i se zapoznava6 ili nqkoi dryg te zapoznava.........
Първоначално написано от TraPPed
![]()
:P
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.