- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я и тя вече го знае, но не знам какво да правя?
Ето какъв е случая: Харесвам едно момиче от другия клас от около една година. Наскоро тя влезна в часа по испански и едно момиче от моя клас дисретно намекна на всички в стаятя за чувствата ми. Оказа се, че учителката по испански и е майка (или поне така разбрах).Все пак съм решен да я заговоря,
но като я видя сърцето ми
започва да бие лудо, но това лесно ще го превъзмогна.
Голямата трудност, която срещам на пътя си е това, че не знам кога е подходящия момент: преди часовете или в междучасието; как да я заговоря, какво да кажа; какво излъчване да има лицето ми? Също така не знам да говоря ли че я харесвам или, че съм влюбен в нея след като не я познавам много добре,
а тя още по малко мен; или е по-добре да не споменавам нищо или пък да кажаче искам да бъдем приятели.
ПОМОГНЕТЕ! [-o<
Това е хубаво,че искаш да говориш с нея и можеш да го преодолееш.Ами няма значение кога,но гледай да имате време,да не е една минута преди часа да кажем,защото ще го нямате това време.Ако питаш мен най-добре е след училище,но е проблем,че не сте в един клас и свършвате по различно време.Най-добре преди часа говори с нея и и кажи какво чувстваш,тя вече знае,но ти пак и кажи и я питай за нейните чувства.Няма лошо,а ако те харесва-взимайте се.
малко ще е рано да и каже, че я обича и харесва и т.н. по-добре първо я заговаряй там ала-бала и след известно време - седмица, може и по-малко я питай "сещаш ли се защо ти отделям толкова специално внимание" :P и започни да и се обясняваш - дай шанс и на нея да се изкаже по въпроса. ако питаш мен така ще е по-добре (за да се опознаете, щото ако на мен дойде някоя и ми каже че ме обича, ще и се изсмея - хах) от колкото да и налетиш внезапно, ще се стресне..Първоначално написано от koalka
айде good luck![]()
vengeance knows no mercy
Po-dobre ne i priznavai,4e q haresva6,za6toto taka moje da se po4uvstva o6te po-nesigurna...v smisul,predloji i da izleznete,pogovorete i ve4e kato ste izleznali 2 puti i priznai kakvo 4uvstva6 kum neq...Uspex![]()
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
най-добре намери общ познат или приятел, който да ти помогне в случея, защото така ще ти е ужасно трудно.
ако ли не, намери начин междучасието да я заговориш или я блъсни в коридораизтъркано, но действа безотказно
![]()
До колкото разбирам, ти не можеш да намериш общ език. Трудно ще стане това. Да тоя номер да е бутнеш без да искаш минава, но е прекалено изтъркан. След даскало е най удачно. Все пак денят е минал. И сте свободни. Ето ти един пример:
Свършват ви часовете, тя излиза вече от сградата, и ти и казваш- Здрасти или ко стаа.
И всичко си започва. Аз не виждам проблем.
Бъди усмихнат и естествен...в случая всеки момент е подходящ![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Виж, аз направих грешката да се суча около месец. Я отивай при момичето, а останалот ще дойде от само себе си.
Браво юнако!
Втора година минава, а още не си я заговорил.
Темата не е много стара, но вероятно проблема е решен.Така че заключвам.