.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dani4ka
    mom4eta im e po lesno da iz*4ukat nqkoe k**ve ama kato stava vapros za priqtelka tarsqt "seriozno" momi4e nali?
    Еми звучи логично нали? Секи вид момиче си има предназначение, аз поне знам какво искам и какво търся - искам да се еба - отивам при курве(има много), искам любов намирам си свясно и интелигентно момиче. Какво неворятно скандално видя тука. Мноо ясно че няма да търся нито едното нито другото от разни като вас, да не съм луд?
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lo6a_ako
    abe hora...ne vsi4ki momi4eta sa takiva...ku*rvi...smisul vie guorite see1 vsi4ki sa taka osfen tfa daden 4ovek moje da izglejda po edin na4in a da se okaje nekaf super sfesten se6tate li se...
    Не бе аз ви казах вече. Тва не са го измислили мъжети ами жените - просто трябва да си намерят оправдание че не могат и те да се обличат секси. Нй лесното - ааа ми че те са курви... Ама външния вид лъже.
    2т. системно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Още едно въпросче към момчетата...

Цитирай Първоначално написано от selen_mischief
    Абе четох една тема тук и срещнах около 15 пъти думата курвенде(ку*ва) и подобни синоними в изрази като "само не се захващай с некви курвендета", " ку**и в днешно време много" и т.н и т.н...Така въпросът ми е: Когато видите едно момиче, по какво разбирате, че тя е лека или ку*ве? По какъв тип поведение, начин на обличане, походка, грим и прочее? Дразнят ли ви този типаж момичета с походка"фръц-фръц", високи токчета и 3 пласта грим, или ги определяте като готините мадами в даскалото?
    Еми, разбира се, че е курве или лека по държанието й и начинът й на общуване с околните- най-вече с момчетата.
    Мен лично не ме дразнят тези, които, както ти казваш, носят по 3 пласта грим, високи токчета и т.н. Тяхна си работа как ще се издокарат.

Супер фен
    ЪъъЪЪъъЪЪъъ..аз като ходя с токчета и къси поли..че и ще се изрусявам и съм и със сини очи..ама ползвам само гланц и черен молив..начи съм курва според вас..така ли излиза?!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    долна махала:D
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ЪъъЪЪъъЪЪъъ..аз като ходя с токчета и къси поли..че и ще се изрусявам и съм и със сини очи..ама ползвам само гланц и черен молив..начи съм курва според вас..така ли излиза?!
    Хахаха, не става дума само за начин на обличане, то е въпрос на държание и манталитет. Но иначе за малките момичета на по 12-13 години е доста неестествено да се обличат като 40 годишни, на които просто им се налага да се обличат елегантно, като ходят на работаи по инстанции. Всичко прекалено не е на добре. Иначе нямам нищо против късите полички или токчетата, стига да се чувстваш добре в тях, а не да го правиш, за да съблазниш някое момче. Защото съм виждала некфи, дето се спъват на всяка крачка, все подръпват поличката да не им се види всечко, но продължават да се носят така. .
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си