- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още едно въпросче към момчетата...
Еми звучи логично нали? Секи вид момиче си има предназначение, аз поне знам какво искам и какво търся - искам да се еба - отивам при курве(има много), искам любов намирам си свясно и интелигентно момиче. Какво неворятно скандално видя тука. Мноо ясно че няма да търся нито едното нито другото от разни като вас, да не съм луд?Първоначално написано от dani4ka
2т. системно
Не бе аз ви казах вече. Тва не са го измислили мъжети ами жените - просто трябва да си намерят оправдание че не могат и те да се обличат секси. Нй лесното - ааа ми че те са курви... Ама външния вид лъже.Първоначално написано от lo6a_ako
2т. системно
Еми, разбира се, че е курве или лека по държанието й и начинът й на общуване с околните- най-вече с момчетата.Първоначално написано от selen_mischief
Мен лично не ме дразнят тези, които, както ти казваш, носят по 3 пласта грим, високи токчета и т.н. Тяхна си работа как ще се издокарат.![]()
ЪъъЪЪъъЪЪъъ..аз като ходя с токчета и къси поли..че и ще се изрусявам и съм и със сини очи..ама ползвам само гланц и черен молив..начи съм курва според вас..така ли излиза?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хахаха, не става дума само за начин на обличане, то е въпрос на държание и манталитет. Но иначе за малките момичета на по 12-13 години е доста неестествено да се обличат като 40 годишни, на които просто им се налага да се обличат елегантно, като ходят на работаи по инстанции. Всичко прекалено не е на добре. Иначе нямам нищо против късите полички или токчетата, стига да се чувстваш добре в тях, а не да го правиш, за да съблазниш някое момче. Защото съм виждала некфи, дето се спъват на всяка крачка, все подръпват поличката да не им се види всечко, но продължават да се носят така.Първоначално написано от Lorraine
.
Животът е мечта, която ние мечтаем!