- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da mu podarq za tozi dvoen,daje troen praznik:)
em priqtelq mi skoro ima imen den i na sa6tiq den pravim 6 meseca![]()
.sega se 4udq kakvo da mu podarq,za da si spomnq vinagi za tfa kolko mn go obi4am.nqkoq girvna ili ne6to takova nqma da e 6tot ne nosi takiva ne6ta i sega se 4udq i maq...
![]()
Подари му гоблен.Първоначално написано от ludo_vliubena
![]()
на мен каква блуза ще ми отива![]()
vengeance knows no mercy
Зависи с колко пари разполагаш. Подари му нещо, което ще му свърши работа - пяна за бръснене, парфюм, автършейв... Нз просто се разходи по магазините и му харесай нещо. Може бельо да му купиш. Можеш някое голямо готино сърчице... Някоя чашка, на която пише "Обичам те", та като си пие сутрин кафенцето да си мисли за теб. Ей такива неща. Идеи много, стига да има средства.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
А може да съчетае всичко и да му подари Ароматизирани слипове със бродерия на сърчице (doh!) и надпис 'Бръсна те' и всичкото това поднесено на по чаша кафе.Първоначално написано от Chiana
![]()
tiq dni i az imam su6tiq problem kato teb i vse ne moga da go izmislq,stignah do izvoda,4e sum golqma patka i prosto trqbva da trugna po magazinite dokato ne haresam ne6to,koeto da bude specialno i da znam,4e 6te mu haresa. suvetvam te i ti taka da napravi6.
Мисля, че няма нужда толкова да се мъчиш. Мисля че на нещо малко ще се зарадва много. Най-малкото ще е от човек когото обича, а не от някой просто приятел. За нещо ще е специален подарък.Първоначално написано от lady_bird
originalnoПървоначално написано от tX
otnosno temata -->ami podari mu neshto munichko nqkakva grivna ili pak verijka
kupi mu komplekt tendjeri i mu podari knijka kak da se nau4a da gotvq i 4istq na jena sii go gepi maco za ushite
Първоначално написано от SANDRETO
![]()
![]()