.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ludo_vliubena
    Guest

kakvo da mu podarq za tozi dvoen,daje troen praznik:)

em priqtelq mi skoro ima imen den i na sa6tiq den pravim 6 meseca .sega se 4udq kakvo da mu podarq,za da si spomnq vinagi za tfa kolko mn go obi4am.nqkoq girvna ili ne6to takova nqma da e 6tot ne nosi takiva ne6ta i sega se 4udq i maq...

Повече от фен

Re: kakvo da mu podarq za tozi dvoen,daje troen praznik:)

Цитирай Първоначално написано от ludo_vliubena
    em priqtelq mi skoro ima imen den i na sa6tiq den pravim 6 meseca .sega se 4udq kakvo da mu podarq,za da si spomnq vinagi za tfa kolko mn go obi4am.nqkoq girvna ili ne6to takova nqma da e 6tot ne nosi takiva ne6ta i sega se 4udq i maq...
    Подари му гоблен.

на мен каква блуза ще ми отива
    vengeance knows no mercy

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Зависи с колко пари разполагаш. Подари му нещо, което ще му свърши работа - пяна за бръснене, парфюм, автършейв... Нз просто се разходи по магазините и му харесай нещо. Може бельо да му купиш. Можеш някое голямо готино сърчице... Някоя чашка, на която пише "Обичам те", та като си пие сутрин кафенцето да си мисли за теб. Ей такива неща. Идеи много, стига да има средства.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Зависи с колко пари разполагаш. Подари му нещо, което ще му свърши работа - пяна за бръснене, парфюм, автършейв... Нз просто се разходи по магазините и му харесай нещо. Може бельо да му купиш. Можеш някое голямо готино сърчице... Някоя чашка, на която пише "Обичам те", та като си пие сутрин кафенцето да си мисли за теб. Ей такива неща. Идеи много, стига да има средства.
    А може да съчетае всичко и да му подари Ароматизирани слипове със бродерия на сърчице (doh!) и надпис 'Бръсна те' и всичкото това поднесено на по чаша кафе.

Голям фен
    Град
    sf
    tiq dni i az imam su6tiq problem kato teb i vse ne moga da go izmislq,stignah do izvoda,4e sum golqma patka i prosto trqbva da trugna po magazinite dokato ne haresam ne6to,koeto da bude specialno i da znam,4e 6te mu haresa. suvetvam te i ti taka da napravi6.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    tiq dni i az imam su6tiq problem kato teb i vse ne moga da go izmislq,stignah do izvoda,4e sum golqma patka i prosto trqbva da trugna po magazinite dokato ne haresam ne6to,koeto da bude specialno i da znam,4e 6te mu haresa. suvetvam te i ti taka da napravi6.
    Мисля, че няма нужда толкова да се мъчиш. Мисля че на нещо малко ще се зарадва много. Най-малкото ще е от човек когото обича, а не от някой просто приятел. За нещо ще е специален подарък.

Голям фен
    Град
    София

Re: kakvo da mu podarq za tozi dvoen,daje troen praznik:)

Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от ludo_vliubena
    Подари му гоблен.
    originalno otnosno temata -->ami podari mu neshto munichko nqkakva grivna ili pak verijka

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    защо не трагнете заедно по магазините
    туко виж успеете да си помогнете взаймно
    впрочем и аз съм една патка и като дойде тоя момент немога да избера нищо и се побърквам...то за момиче се купува 100 пъти по лесно от колкото за момче .еи момчета помогнете

kupi mu komplekt tendjeri i mu podari knijka kak da se nau4a da gotvq i 4istq na jena si i go gepi maco za ushite

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    kupi mu komplekt tendjeri i mu podari knijka kak da se nau4a da gotvq i 4istq na jena si i go gepi maco za ushite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си