Zdraveite ,
az sum nova v tozi sait i vuob6te mn rqdko sum pisala v takiva forumi,no vse pak si mislq 4e za vsqko ne6to si ima i purvi put.
Ne moga da kaja 4e imam golqm opit v bg-to v 4ujbina no vse pak imala sum dopir i dori i v momenta imam dopir.
Moqta ba6ta be6e tri godini vuv Franciq i tam rabote6e.Poznava6e se s edno semeistvo bg,koito ako 6tete mi vqrvaite sa tam ot 5 god i edva edva govorqt frenskiq(ne moga da kaja 4e i az go govorq perfektno ,no vse pak...).Ta nie po tova vreme kogato ba6ta mi be6e tam kandidatstavhme i za vizi za postoqnno prebivavane v Kanada.tui kato se be6e nalojilo ba6ta mi presro4i malko ot vizata si vuv Franciq be6e dal adresa na tezi bg za da ni pratqt vajni dokumenti ot posolstvoto v London na Kanada.Nikoga predi tva ne vqrvah na prikazkite 4e sre6tne6 li bg v 4ujbina bqgai, no sled kato razbrah 4e tezi taka nare4eni na6i priqteli sa ni vzeli pismoto i sa go skrili naro4no prosto povqrvah.No vse pak iskam da vi kaja 4e si imam i hora i hora.
Vse pak uspqhme i ve4e 5 mes jiveq sus semeistvoto si v grad Kebek,Kanada i tuk dori v na6iq blok ima dosta bg.na koito sum ustanovila 4e vuv vseki edin moment moga da raz4itam na tqh.Tui kato nie doidohme tuk bez da poznavame nikoi,sme mnogo dovolni ot vsi4ki bg -ta s koito se zapoznahme i koito i do den dne6en adski mnogo ni pomagat vuv vsqko edno otno6enie.
Kazah vi ve4e 4e si ima i hora i hora.
E tva e ot men za sega