.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    нег1р4е от алабама
    Guest

които е попадал в гадна ситуацияяяяяяя....шит работааааа

здрасти искам да ви попитам..какво да правя по вьпроса...оби4ах две години едно мом4е...а преди 2 години го зарязах 7 пьти...и накрая тои тр1гна с едно моми4е и пак ми казва6е 4е ме оби4а но аз ....не исках да ги разделям..после след като скьсаха му казах кво изпитвам и тои само казва6е 'нкз' и аз го питам харесва6 ли ме а тои пак 'нкз' и ми писна и го питах 'ако някоя ти каже 4е те оби4а на живо..а не в 4ата какво 6те направи6' и тои ми каза ' ами ако не я харесвам 6те и кажа 4е нз или нкз ...за да не я обидя..' а ако си ти сь6тото ама не то4но..... как да го разбирам тва??? и както и да е мина време и аз се влубих в едно мом4е...а 6тото града ни е мал1к...разбрах следното ' това мом4е пьрвото мом4е - моми4ето с което е ходил го е зарязало (а те две години ходиха) заради едно мом4е...и как така по слу4аиност аз нау4авам 4е тва мом4е е 2-то ... ' а те.. двете мом4ета преди две години бяха като братя...сега малко се отдале4иха... кво да кажа по вьпроса... а това моми4е е идвало при мен след като скьсаха с 1 мом4е да ми казва да не го занимавам.. ида не я имитирам..при положение 4е аз с1м с 4ерна коса а тя с руса моита е д1лгааа а неината кьса...????? ама ин4е с1м я имитирала....ибах смех...ама както и да е...днеска 2-то мом4е ми каза 4е ем оби4а и отдавна ме е оби4ал..6тото работихме преди на 1 място и от тогава...и днеска трябва да излизам с него..и искам...за6тото имам 4увства...ама ако доиде оная пак да ми опява 6то ходя с 2 мом4е??? и за6то пак я имитирам..(демек зимам и 2-я ) ? а мисля 4е имах 6ансове и с 1...просто трябва6е да по4акам.... искам да сьм с 2 но оби4ам и 1...малко кофти зву4и..ама вие какво бихте направили????

Guest
    nadqvam se nqkoi da pro4ete napisanoto ot men.. prosto s1m v bezizhodica...

SlAdKo~BeBe
    Guest
    spored men purvo trqbva da razberesh kakvo vsushnost iskash dali da si s 1 momche ili s 2 izqsni si chuvstvata izlez s 2 momche nishto ne gubish a za taq drugata izobshto da ne ti puka opredeleno go pravi ot zavist vseki ima pravo na izbor i ne mislq che trqbva da se suobrazqvash s neq che haresva tova momche koeto i ti no nai-veche izqsni chuvstvata si pojelavam ti uspeh i dano napravish pravilniq izbor

Повече от фен

Re: които е попадал в гадна ситуацияяяяяяя....шит работааааа

Цитирай Първоначално написано от нег1р4е от алабама
    здрасти искам да ви попитам..какво да правя по вьпроса...оби4ах две години едно мом4е...а преди 2 години го зарязах 7 пьти...и накрая тои тр1гна с едно моми4е и пак ми казва6е 4е ме оби4а но аз ....не исках да ги разделям..после след като скьсаха му казах кво изпитвам и тои само казва6е 'нкз' и аз го питам харесва6 ли ме а тои пак 'нкз' и ми писна и го питах 'ако някоя ти каже 4е те оби4а на живо..а не в 4ата какво 6те направи6' и тои ми каза ' ами ако не я харесвам 6те и кажа 4е нз или нкз ...за да не я обидя..' а ако си ти сь6тото ама не то4но..... как да го разбирам тва??? и както и да е мина време и аз се влубих в едно мом4е...а 6тото града ни е мал1к...разбрах следното ' това мом4е пьрвото мом4е - моми4ето с което е ходил го е зарязало (а те две години ходиха) заради едно мом4е...и как така по слу4аиност аз нау4авам 4е тва мом4е е 2-то ... ' а те.. двете мом4ета преди две години бяха като братя...сега малко се отдале4иха... кво да кажа по вьпроса... а това моми4е е идвало при мен след като скьсаха с 1 мом4е да ми казва да не го занимавам.. ида не я имитирам..при положение 4е аз с1м с 4ерна коса а тя с руса моита е д1лгааа а неината кьса...????? ама ин4е с1м я имитирала....ибах смех...ама както и да е...днеска 2-то мом4е ми каза 4е ем оби4а и отдавна ме е оби4ал..6тото работихме преди на 1 място и от тогава...и днеска трябва да излизам с него..и искам...за6тото имам 4увства...ама ако доиде оная пак да ми опява 6то ходя с 2 мом4е??? и за6то пак я имитирам..(демек зимам и 2-я ) ? а мисля 4е имах 6ансове и с 1...просто трябва6е да по4акам.... искам да сьм с 2 но оби4ам и 1...малко кофти зву4и..ама вие какво бихте направили????
    Първо, куха си и то много, ама предполагам щото си на 13.
    Второ, научи се да се изразяваш правилно и смислено.
    Трето научи се да пишеш четливо и смислено.
    Четвърто, мене ако ме зарежат ЦЕЛИ 7 пъти, не бой, а не знам какво ше и дръпна.
    Пето, същото като първото.

OF
    Guest

aaaa

na 17 s1m!!!!!!!!!!ako nqmash smisleno mnenie po temata zashto pishesh...zashtoto tfoito 5-to vaji za teb qvno...

Супер фен
    Абсолютно нищо не разбрах И какво подяволите ще рече нкз
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

aaaaaaaqqqqq
    Guest

x

ne kazvam demek....aman ot t1potiq..

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    ami spored men trqbva da se zamislish koe ot 2te momcheta se dyrji po dobre s teb....s koe ot 2te ti e e priqtno....a moje bi e po dobre da zagyrbish minaloto i da gledash napred
    otnosno momicheto tegli i edna maina!Gledai na teb da ti e dobre...Pyrvo sebe si,posle ostanalite!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми то и мен да ме зарежат 7 пъти ще постъпя така по принцип.МОмчето просто се е отказало от теб и го разбирам.Той е решил,че не го харесваш и ти си си виновна.Явно с него нищо няма да стане,щом до сега не го е искал.Аз бих се отказала от него.Много ми е интересно как можеш да обръщаш вниманеи на тая?Според мен трябва да забравиш миналото и да продължиш с второто момче.

Това трябваше да го прочета 2 пъти докато разбера написаното. За бога - четвъртокласник може да се изкаже по-свързано.
    По темата - откажи се от 1вия, ходи си с 2рия и не й обръщай внимание на тая.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    macka mai nemoi6 da pi6i6 ama zaebi taq raota vse pak si rusa xaxa tei de 2ria e haresva6 go prai6 mrusno na onaq posle 1 6a sa naprai na 2 i 6a stane o6te po golqm film hva6tai 2 i sled 1 mesec pi6i koi kogo e prebil i ko e stanalo
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

azz pak
    Guest
    ami hora predi malko izleznah s 2 mom4ee i toi mi kaza 4e 6te napravi si4ko da zabravq 1...i 4e mnogo me obi4a...celuvahme se gushkahme se...i mi be6e mnou qku...i ne 4e ne moga da pisha...:PP prosto nz kirilica ne6tu mi e krifo..xaxa aide jiveite...mn se radvam{} i 6e vi pisha sled vreme koi koi prebil...

Фен
    Град
    София
    Браво,радвам се че си разбрала какво искаш
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    "искам да съм с 2, но обичам и 1" wtf...

звучи ми като "мамо, искам и кукла, и топка да ми купиш, обаче нз кое повече искам и сега кое от двете да изберааа...!?"
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от azz pak
    ami hora predi malko izleznah s 2 mom4ee i toi mi kaza 4e 6te napravi si4ko da zabravq 1...i 4e mnogo me obi4a...celuvahme se gushkahme se...i mi be6e mnou qku...i ne 4e ne moga da pisha...:PP prosto nz kirilica ne6tu mi e krifo..xaxa aide jiveite...mn se radvam{} i 6e vi pisha sled vreme koi koi prebil...
    Господ да му е на помощ на пича... [-o<
    Ако знае с какво неграмотно хленчещо гюбре се е хванал...

Цитирай Първоначално написано от tX
    Почва да ми става жал за него, представи си че говори така както пише, боже опази, много ми е интересно колко време ще искарат заедно

Guest
    kakvo e nkz?

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Почва да ми става жал за него, представи си че говори така както пише, боже опази, много ми е интересно колко време ще искарат заедно
    Не повече от 2 месеца като я разбере каква е......... Ние тука със 5 изречения я разбрахме а горкото момче какво мъчение го чака

п.п. афторката не трябваше да си пишеш годините че се изложи бая си глупавичка за 17 те я ги виж тука на 15-16 какви теми развиват !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си