- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хора помогнете спря ми растежа на пениса
ПЛС помогнете ми защо стана така допреди 1 година все порасваше стигна до 15см и от 1 година не е мръднал как мога да го стимулирам за да порасне още малко защото това 15 не е мн добре
На колко си години?А на ръст растеш ли?
ami az sym na 16 na viso4ina rasta da
spox normalno e
Zashto ste reshili che vsi4ki triabva da imate 20 cm huiove... 15 si e perfekten!
Е,има време да ти расте още.Изчакай малко и ще видиш.
o6te si na 16...ima vreme![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
дааа! пък и няма какво да се притесняваш толкова....
все пак женското влагалище не е по-дълбоко от 13 в най-добрия случай.. така чее![]()
![]()
Izob6to ne se pritestnqvai o6te si malak 6te ti porastne ,a i sa6to vlagali6teto na jenata e 16 cm ,ta iskam da kaja 4e ako e nad 16cm e bolezneno, no ako njkoi e re6il 4e mu trjbvat salami da odide do supermarketa .... v kraina smetka![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
Кво се оплакваш?Аз съм на 15 и ми е 13см.
Моя си е 16см от 7клас-вече сум 11 не мърда.. пък и не ми треа повече.. но ако тръгне да расте няма да се опачано и така си е екстра.. растя ми само през 7клас от 10 до 16 и тва е
![]()
еми то расте до 20-21 години тей че има още да расте![]()
Съгласна!Първоначално написано от XePouH
От интерес само питам защо на момчетата им е толкова голям комплекс и проблем големината на пениса?!
Еми от вас момичетата от кое.. на мен и да ми е 10 см аз ще си те лашкам и ще си свърша ма ти ще мрункаш че не си разбрала кога сме започнали,камоли кога свършихПървоначално написано от the^one
![]()
е те нема се плашиш, може и при тебе да е различно... пък и да не е - кво толкова. за кво ти е голяма патка. стига да ти върши работа няма значение размера \/
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
ch0vek k0 se pritesnqvash ve pri seki e razlichn0 pyk i kakt0 sp0menaha nqk0i h0ra huq ti raste d0 20 g0dini nqkade pyk i ti da ne mislish che shte ti stane 25 santimetra uspok0ise
k0 staa m0 staa :P :P :P
Не се притеснявай бе човек. Има да расте. Плюс тва тея дето се хвалят с големите 20+ см, много често няма каде да ги пъхнат, тоест няя кандидтки![]()
E dobre de muje vie kak si merite bananite.
6oto az si misleh 4e mi e 21cm ot topkite na gore, ama kato go izmera ot korema se polu4ava suvsem drugo ne6to.
15 е мн добре,на колко си? ела ми тука и 6е стане и 17![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
нормално е спокоино-а как да направиш да ти расте-няма как![]()
![]()
[quote="DjBaloon"]за6тото на моми4ета е гърдитеПървоначално написано от the^one
притесняват се 4е жени4ките няма да му се кефат 4е е мн малък,а те са жените тфа гледат размера на хуя и на джоба
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Споко пич, ще порасне, и моя е 16-17 от доста отдавна, а съм на почти 18, ама не се оплаквам
monityY, ахха ти ако гледаш само размера на хуя и на джоба, едва ли ще стигнеш далече. Има момичета за които не са толкова важни тези неща.. или поне така си мисля![]()
не казвам за себе си,а за пове4ето в дне6но време,мене това не ме интересуваПървоначално написано от LoveIsBitch
abe kak si merite pi6kite ot korema li ili ot topkite