- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тая Любов ще ме довърши...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Изобщо не виждам смисъл в това да пускам такава тема,обаче просто трябва да споделя по някакъв начин...Пък то кво ли толкова има за споделяне и аз незная,то си е обикновена ТЪПА историйка за момиче и момче ходили някога,момчето зарязва момичето,момичето умира от любов по него,но странното е че в последствие се оказва че и момчето страшно много я обича...Хаха колко забавно изглежда отстрани...Просто живота ми е толкова объркан и изобщо немога да измисля някакво решение дори за един от проблеми те ми,а относно това момче то може би е най-малкия ми проблем а аз толкова много мисля...проблемът ми с него е в това че аз прекалено много страдах когато скъса с мен и след това когато от всякъде ми се изясниха чувствата му аз просто неможах да забравя колко ме беше наранил,страхувах се да не ме нарани отново...да не се подиграе с мен, а толкова го обичам! Обичам го наистина до сега не бях обичала,той ми показа хубавата страна на живота,която не бях виждала,но той същия ми показа и най-страшния кошмар...какво да направя...имам чувството че ще умра,по цели нощи от 2 седмици насам не спирам да плача и да мисля...Аз обясних много много на кратко историята си и затова 100% ще има и мнения че съм някакво пуберче ,което незнае какво са проблеми и така нататък,но зажалост знам...о не незнам немога да продължавам да пиша,така просто болката се засилва
Е щом толкова го обичаш дай му втори шанс,може би така ще може да си поправи грешките които е направил и с които те е наранил.А и щом той изпитва същото към теб....
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
absolutno te razbiram..i az sum v su6tata situaciq,.no v malko po-naprednal stadii..s 2 dumi dadoh mu 2ri 6ans,be6e prekrasno,noo toi pak ne izneveri na sebe si i svoq egoizum,napravi su6tite gre6ki,kakto i 1viq put,no tozi put men me bole6e 2no pove4e..preglutnah cqlata si gordost i dostoinstvo v imeto na liubovta mu kum men i moqta kum nego..no izglejda samo liubov ne e dostatu4na..zatova i az nz kakvo da pravq..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

MOQ PROBLEM E PO4TI SU6TIQ SAMO4E OBRATNO AZ GO NARANIH MNOGO I SEGA 4AK OSUZNAVAM KOLKO MN SUM GO OBI4ALA MOJE I TOI DA E OSUZNAL SEGA 4AK KAKVO ZNA4I6 TI ZA NEGO DAI MU VTORI 6ANS
Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat
vseki zaslujava vtori(v negoviq slu4ai 3ti) 6ans,no ne sum sigurna,4e moga i trqbva da mu go dam..liubovta ni o6te e fact,samo 4e za nego qvno tova ne e dostatu4no..a mi pisna vse 'nevolno' da me naranqva,,prosto ne sum mazohistka..zatova ne moga da re6a i nz kakvo da pravq...strah me e da ne se povtori su6tata istoriq..

eee,tukmo se zame4tah da doide tX i da ni svie 4ergite,4e se zanimavame s gluposti i da ni nasmete da mislim za realnite problemi iii.... ei go,toi doide

Миличка,ще ти кажа две неща:или продължаваш или му даваш шанс .Друг изход от ситуацията-няма
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
поредният пример колко мн хората обичат да се самонаказват и измъчват сами...
ти мазохистка ли си случайно? след като искаш да бъдеш с него - еми бъдинякои страдат от това, че не могат да са с този, в когото са влюбени, а ти ревеш по цели нощи заради глупави предразсъдъци
еми сама си правиш гадно, сама се поставяш в тва положениекво ти пука какво ще стане след месец - два - година? ако случилото се повтори, тогава вече ще го забравиш и ще продължиш напред, ако не се повтори ще си бъдеш с него и тва е.. все пак е по-добре кратко щастие, от колкото никакво, нали?
ако те нарани пак, ще страдаш, но ти и сега също страдаш, така че има ли изобщо някаква разлика?
какво има толкова за мислене нз
понякога наистина не успявам да разбера някои хора.. по-скоро начина им на разсъждение и как обичат в главата си да превръщат всичко в по-сложно, от колкото реално е
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Така е!Първоначално написано от zizi_sladkata
Аз дадох втори шанс на мойту слънце и не згреших. Успяхме да минем през тоя период. Не можем да променим нещата, но може да се опитаме да простим. Е моя случай всичко траеше 4 дни, но за мене бяха дълги.
В момента момчето с което съм ме уверява, че от тогава не се е усъмнил в чувствата си.., а от тогава минаха 6 месеца.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
abe pravilno kazvat horata 'kvoto bilo-bilo'..da vzema i az da si go nabiq v tupata glava,nqma da e lo6o,ama....
du6ko,ocenqvam jelanieto mi da se stegna i da me nakara6 da se pozamislq,ama specialno v moq slu4ai go ima i toq moment s razstoqnieto=2000km.a sega kakvo 6te me posuvetva6?az ako mu nqmam doverie kvo-da mu sloja GPS i da go sledq de hodi li..Първоначално написано от valantain_love

Напълно съм съгласен!Първоначално написано от valantain_love

Не ми трябват много приятели, стигат ми двама-трима, ала такива, че когато гръм удари и свят помръкне даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята за да те измъкне....
===============================
http://loveyouforever.hit.bg
понякога трябва да се примирим с прищевките на живота и с неговите изненади. вярно, че той е осъзал доста късно чувствата си, но не е ли по-важно, че все пак е разбрал какво истински чувства към теб?! любовта не винаги идва така бързо и с такава сила както на нас ни се иска. може би сега той съжалява, може би и ти си наранена, но... знаеш ли колко е хубаво когато кажеш "край" на досегашните си тревоги и когато поставиш началото на един нов етап от живота си... само ти можеш да избереш дали в този нов епизод да заема място любовта или сълзите. успех
Недей да си изпускаш шанса.Наистина ти имаш шанс да си с човека,който обичаш и сега се чудиш...има хора,които нямат тази възможност.Поговори си с него,изяснете се и аз на твое място бих се събрала с него.Защо да не бъда с любовта си?
DEBA VASHTA GORDOST DEBA sburkal sburkal KUF E TOLKO PROBLEMA
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
мнението ми беше отправено към авторката, а не към тебПървоначално написано от ABSOLUT`me
ако искаш да попиташ нещо, си направи собствена отделна тема
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
misli6 li,4e ima smisul da se pravqt 298471987 ednakvi temi?az ne mislq..

Дай му втори шанс. Не пречи да опиташ. По - добре мимолетно щастие, отколкото никакво, както казаха преди мен. Пробвай, няма да сгрешиш !
Според мен,проблемът ти е,че мислиш много...Всеки греши понякога,но и всеки има право на втори шанс...А ако ти продължаваш да се чудиш,какво да правиш,може и да го загубиш...Не позволявай на страха да провали щастието ти с това момче...Прекалено многото мислене,в дадени моменти не ни помага особено,просто се вслушай в сърцето си и бъди щастлива...защото не си струва разни предрасъдаци,да помрачат любовта ви...Не всеки има възможност за "втори дубъл".Айде успех
f@nt@zi@
няма маловажни проблеми !
Чесно да ти кажа , не знам точно какво да те посаветвам ! Някога е по добре да забравиш миналото и да живееш само напред ! Ако чувстваш , че той е човека , който може да те направи щастлива , не пропилявай щастието заради минали грешки ! Не си го причинявай !!!
Но ако знаеш , че това ще те нарани още повече ... го отрежи
Успех !!!

Има една мисъл "Когато един човек сбърка веднъж спрямо теб, това е негова грешка, но сбърка ли втори път - това е твоя грешка". И така с всеки следващ път, грешката ще е твоя. Минала съм през същото и навремето не се двоумих много да дам втори шанс, след втория дойде трети.....и с всеки следващ път болеше повече. Някой като сбърка веднъж и ти му простиш, даваш нова възможност да те нарани. Може да случа доста песимистично, но си е така, поне според мен. И тука някой е писал за гордост.....ами да, може да го обичаш повече от всичко, но никой не заслужава да тъпчеш себе си заради него, да се унижаваш и т.н. Себеуважението преди всичко. Ясно е, че се измъчваш, защото обичаш и факта, че можеш да си с тоя човек прави всичко още по-мъчително. То си е вътрешна борба. Според мен.. дай му втори шанс, защото ако не го направиш, винаги ще се чудиш какво е можело да стане и ще се обвиняваш, че си пропиляла нещо, което в действителност може да не си е струвало, но на този етап няма как да знаеш. Дай възможност, за да видиш този човек дали действително си заслужава да се измъчваш заради него. И ако се издъни отново, тегли чертата и повече не поглеждай назад.
Най-добрата защита - усмивката!