- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спри да обичаш...
Според мен ако истински си обичал едва ли някога можеш да забравиш.. независимо от времето което минава всеки ден и човека които обичаш не е до теб,независимо от разтоянието което може да е и 500 и 5км важното е че той е в сърцето ти![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Възможно е да забравиш някого, когото обичаш, но трябва прекалено много време. И той винаги ще присъства в мислите ти дори и рядко и за малко. Просто след време болката ще утихне и ще се притъпи. Времето е най добрия лек. Срещите с нови хора също.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Spored men NIkoga ne mojem da zabravim 4opvek koito sme obi4ali!!!
Lubovta ne se zabravq tolkova lesno osobeno ako e istinska!Vie ste ot edin klas,vijda6 q vseki boji den-nqma da moje6 da q zabravi6 6tom si pstoqnno okolko neq!Nz ot kolko vreme hodite,no i malko da e ako si q obi4a6 istinski nemoje6 da q zabravi6 tolkova lesno!Ti nekazva6 za6to ste skasali-no ako q obi4a6 naistina se bori za neq!Uspeh
emi s vremeto pravi se 4e ne ti puka razseivai se v daskalo govori s drugi i gotovo i neprekusnnato izlizai navun i si nameri druga klin klin izbivauspex \
/
и аз съм в тва положение...но как ше забравиш човека в който си се влюбил истински..как ще се влюбиш в друг/а ??? ... отговора е - много трудно дори на мен ми се струва влюбването в друг невъзможно...Първоначално написано от MimityYy
![]()
![]()
.....
Ако наистина го обичаш..не можеш да го забравиш![]()