- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Той май ме харесва, аз него не .. :)
Здравейте,ФОРУМЦИ!Май и на мен вече ми се наложи да се опра до вашата помощ!
Та историята е следната:Значи в моя клас има едно момче!Та имам чувството,че той ме харесва,а и всички ми го казват!А го приемам само като приятел,ама той.....незнам!Като си стоя през часоветв на чина и той само ме гледа!Когато има свободно място до мене винаги иска да сяда той до мене!Както днес например си стоим в часа и аз нещо се бях замислила и се усмихнах понеже се сетих за нещо хубажо и ж тоя момент го виждам как ме гледа.....направо......почвам да се чувствам някак си неудобно всички да ми казват това и онова!Моля Ви кажете ми какво да правя!Дайте ми съветче...умолявам Ви!!!
П.П. :Благодаря Ви предварително!!
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
не се ли сещаш?говори с него и изяснете проблема...
Не виждам никъде да пишеш ,че и ти го харесваш. (Приемаш го само като приятел.) Не давай празни надежди на "дитето" . Старай се да не пускаш слухове ,че и ти го харесваш(след като не е така, ако пък си го 'аресала -- ДЕЙСТВАЙ). Те приятелите мн работи може да казват,ама да ти кажат и с кой да тръгнешПървоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
Щом не изпитваш нищо към въпросното момче ,не прекрачвай границата на приятелството за да не си помисли нещо друго.
Ми да именно!Аз нямам чувства към него!Не съм му давала и никакви надежди!Просто го приемам като приятел!Ама той....дори и не съм сигурна дали има нещо към мене,ама всички викат,че то си личало,а и той е идвал до нас доста пъти!Постоянно ми пише смс-и!Дори мои съученички мв пита що само намен пише,а не и на тях!МНого ми е объркано в момента,а и той допринася за тоеа!А и не мога да седна и да говоря на тази тема с него!Първоначално написано от Forslor
![]()
Отгоре бях аз!Сори!![]()
Ами и така понякога се получава.Няма какво толкова да направиш...но недей да ходиш при него и да му казваш направо,че не го харесваш.Просто отиди при него,кажи му,че ти е приятел,но нищо повече.И ако изпитва чувства ще е по-добре да ги превъзмогне,защото ще е зле за него.Но да не стане така,че след като му кажеш,че не го харесваш,да се почнеш ти да го харесваш.![]()
Ммм няма начин да се окаже после ,че имам чуества към него,защото има друго момче,което обичам! ЕМ иначе мерси,но азсъм му казвала нали,че сме си само FRIENDS,ама той........Първоначално написано от koalka
![]()
Не прави нищо.
Ако той ти каже, че има интерес към теб, тогава поговорете.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Пфф,вече нещо взеха да не се търпят нещата!От моя клас само ме базикат,ама и той иска все да седи до мене!Даже ей сега преди 1 час някаде имахме Музика и една приятелка вика"Аз ще се преместя от тебе,защото той така и така иска само да е до тебе ,че и през тоя час нека е тука!"Направо откачам!Постоянно където сам аз ,там и той!Говоря си с някоя приятелка и и казвам ,че няма да оставам след даскало на СИП и той веднага"Ами и аз няма да остана"и следователно искаше да ме испраща,ама се прибрах сама де!Не му дадох!Не мога и да говоря на тая тема с него,защото е и от моя клас и ми е неудобно! Уфф,какво да правя????
П.П.:Сори ако имам грешки,ама нещо клавиатурата ми не е в ред!
Първоначално написано от I don't know who I am
ela da razberesh :P
Еми ок,по-добре,че няма да стане.Ами тогава нищо не правишПървоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
Оставяш нещата така,надяваш се чувствата му да не прерастнат и сте си приятели.
![]()
абе няма кво да говориш с него, като видиш, че те гледа го питай "кво ме гледаш бе"поне аз така прая, понеже съм по-отворена
ае Успех!
Божествена лудост ли ме обхвана?
Много Ви благодаря на всички за всичко!Ще видя утре как ще мине деня и пак ще пиша какво е станало!
И днес не беше супер ден!Дори взеха да се базикат много хора!Едни нещо приказваха върху една приказката или по -скоро нещо като романче и той ме молеше да кажа,че аз съм жената,пак той беше мъжа,ама така ме молеше,че все едно като на малко бебе!Почвам да се чувствам кофти!А и като ме гледа постоянно!Междучасията идва с мене и приятелки до магазина или пък за кафе някаде!Абе постоянно е край нас!И ме гледа с някаква усмивка! Дори преди 15 минути някаде ми се обади да ме чуел и между другото да ме питал някой работи!Ем това е накратко!Мерси много,че изслушахте досадната ми история и все пак ми давате съвети!![]()
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!