- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако чука добре, значи ли, че много те обича?
Ми то тва е основния признак че те обича, най-важният...
Обикновено тези дето чукат добре, са го правили на много места преди това, и продължават да го правят на много места...ипросто са се научили как да те карат да се чувстваш страхотно. Това въобще не означава, че те обича. В твоя случай е ясно, че не те обича.
tova 4e e dobur v legloto,ne ozna4ava 4e te obi4a
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от SEXtreme
точно така
явно просто си има вроден талант човека и това няма нищо общо с чувствата![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
po skoro lubi tvoito pute :P
Ami ot tova 4e e*e dobre,moje da se izvadqt mnogo izvodi-4e te obi4a,4e prosto si obi4a da ebe...i t.n.
4ovek moje da pravi varhoven sex dori i da ne izpitva ni6to drugo osven seksualno vle4enie kam 4oveka s koito spodelq legloto si to4no kakto mai e i v tvoq slu4ai.ako serioznite vi gadjeta ne vi zadovolqvat seksualno i ste namerili na4in da zadovolqvate jelaniqta si s vaprosnoto mom4e nedei da se trevoji6!tova e 4isto i prosto sex!!! naslajdavai mu se dokato moje6a po vaprosa za6to e tolko vseotdaen v legloto bez da izpitva nqkakvi drugi 4uvstva moga da ti kaja samo 4e qvno vaprosniq JREBEC prosto ima golqm opit v tezi ne6ta i mn dobre znae kak da dostavi udovolstvie i na sebe si i na partniorkata si
ne se pritesnqvai za ni6to!!! naslajdavai se na hubaviq sex!!!
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Явно пича има доста опит от такива като тебе щом да е такъв "Маестро" в леглото.Според мен не бива да нараняваш човека до себе си!![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Първоначално написано от еЛеЙ Джи Готината
NE
![]()
ela da razberesh :P
ami ne mislq 4e prosto sexa s teb mu haresva i mu e gotino s tebe no 6tom sedqt taka ne6tata kakto gi opisva6 mislq 4e nqma ni6to no estestveno samo za sega za6toto sled akto e tolkova vseotdaen v legloto vse pak moje bi ima i ne6to pove4e no.....suvetvam te da ne o4akva6 ni6to
Все повече се отчайвам от обществото, в което живеем.
Мацка, щом просто те чука, как мислиш, действително, обича ли те?
Ебати.
Направо е греховно чукане и обич да бъдат в едно изречение.
*гади й се*
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
Ох добре че има такива темички
Добре че има и кой да им се връзва
Че да има малко раздвижване
То като гледам май само ебавките трупат мения![]()
![]()
![]()
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
хаха едва ли има някакви чувства...просто има сексуално привличане към теб.Но от поста ти разбирам,че най-вероятно и към "сериозното си гадже",няма кой знае какви чувста,щом предпочита чуждо момиче...хаха извода е,че той е тъпак,който разиграва гаджето си...а ти си само секс играчката му![]()
П.С (мое мнение!)
f@nt@zi@