.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Ми то тва е основния признак че те обича, най-важният...

Според мен има сексуално привличане , към теб , но не и любов , не и онова чувство което не ти дава мира ... а онова , което само му дига пениса ! Но пак не губи перфектния секс ... и той е рядкост като любовта !

Обичам те , мили мой Гого !

OMFG!!! bojeee tq 4ustva 4akala.. ako iska6 da proveri6 dali ima 4ustva kum teb mu otkaji 1-2-3 puti i ako ne te zareje i ne si hvane nqkoq druga koqto da praska zna4i pone haresva v teb ne6to razli4no ot sexa... v smi privli4a6 go i po dr na4in..

Обикновено тези дето чукат добре, са го правили на много места преди това, и продължават да го правят на много места...ипросто са се научили как да те карат да се чувстваш страхотно. Това въобще не означава, че те обича. В твоя случай е ясно, че не те обича.

Повече от фен
    tova 4e e dobur v legloto,ne ozna4ava 4e te obi4a
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    това че те чука добре значи че обича да чука, а не теб.,../
    точно така
    явно просто си има вроден талант човека и това няма нищо общо с чувствата
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Ако чука добре, значи ли, че много те обича?

Цитирай Първоначално написано от еЛеЙ Джи Готината
    Ако един мъж те подлудява в кревата и те кара да се чувстваш върховно винаги и въпреки това нямате други отношения освен чисто сексуални. (В моя случай и двамата сме със сериозни гаджета). Та въпроса ми е, ако все пак е така добър и всеотдаен в леглото, дали не се дължи и на някакви чувства към теб?
    ne e zaduljitelno-ima seks bez luibov, ima liubov bez sex i nai-hubavoto - lubov i sex

Guest
    po skoro lubi tvoito pute :P

Повече от фен
    Ami ot tova 4e e*e dobre,moje da se izvadqt mnogo izvodi-4e te obi4a,4e prosto si obi4a da ebe...i t.n.

4ovek moje da pravi varhoven sex dori i da ne izpitva ni6to drugo osven seksualno vle4enie kam 4oveka s koito spodelq legloto si to4no kakto mai e i v tvoq slu4ai.ako serioznite vi gadjeta ne vi zadovolqvat seksualno i ste namerili na4in da zadovolqvate jelaniqta si s vaprosnoto mom4e nedei da se trevoji6!tova e 4isto i prosto sex!!! naslajdavai mu se dokato moje6 a po vaprosa za6to e tolko vseotdaen v legloto bez da izpitva nqkakvi drugi 4uvstva moga da ti kaja samo 4e qvno vaprosniq JREBEC prosto ima golqm opit v tezi ne6ta i mn dobre znae kak da dostavi udovolstvie i na sebe si i na partniorkata si ne se pritesnqvai za ni6to!!! naslajdavai se na hubaviq sex!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Определено не значи.
    Само толкова ще кажа по темата, въпреки че се издразних на някои доооста ограничени мнения...ще замълча!

Град
    Свищов
    Явно пича има доста опит от такива като тебе щом да е такъв "Маестро" в леглото.Според мен не бива да нараняваш човека до себе си!
    Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..

Re: Ако чука добре, значи ли, че много те обича?

Цитирай Първоначално написано от еЛеЙ Джи Готината
    Ако един мъж те подлудява в кревата и те кара да се чувстваш върховно винаги и въпреки това нямате други отношения освен чисто сексуални. (В моя случай и двамата сме със сериозни гаджета). Та въпроса ми е, ако все пак е така добър и всеотдаен в леглото, дали не се дължи и на някакви чувства към теб?

NE
    ela da razberesh :P

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami ne mislq 4e prosto sexa s teb mu haresva i mu e gotino s tebe no 6tom sedqt taka ne6tata kakto gi opisva6 mislq 4e nqma ni6to no estestveno samo za sega za6toto sled akto e tolkova vseotdaen v legloto vse pak moje bi ima i ne6to pove4e no.....suvetvam te da ne o4akva6 ni6to

Все повече се отчайвам от обществото, в което живеем.

Мацка, щом просто те чука, как мислиш, действително, обича ли те?
    Ебати.
    Направо е греховно чукане и обич да бъдат в едно изречение.

*гади й се*
    Within you I lose myself.
    Without you I find myself..
    Wanting to be lost again.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ох добре че има такива темички
    Добре че има и кой да им се връзва
    Че да има малко раздвижване
    То като гледам май само ебавките трупат мения

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    хаха едва ли има някакви чувства...просто има сексуално привличане към теб.Но от поста ти разбирам,че най-вероятно и към "сериозното си гадже",няма кой знае какви чувста,щом предпочита чуждо момиче...хаха извода е,че той е тъпак,който разиграва гаджето си...а ти си само секс играчката му

П.С (мое мнение!)
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си