nie sme ot 1 klas i minalata godina mnogo se haresvahme,no ne6tata ne se polu4iha(mnogo momi4eta go haresvaha i mi napraviha"mrusno", be6e adski trudno da im se protivopostvq,no kakto i da e za v bude6te 6te sum po silna!)ta mnogo se haresvahme, ama i 2-ta sme mnogo sramejlivi i 6emeti nqkvi i mnogo si otivahme. Re6ih vacanciqta da mu pratq sms, ala bala ama zaminah na more,posle toi i edin den se vidqhme(slu4aino, toi mi kaza 4e ima gadje..................................) bqh raztursena iz osnovi,revah po cql den, ta kak taka nali do predi nqkolko sedmici bqhme vlubeni? kak taka se promeni, durja se grubo,samo za neq mi govori.purvona4alno misleh 4e go pravi za da revnuvam, da ama ne.... sega gi gledam v daskaloto-mnogo sa mili 1 kum drug. Dori s neq si govorim. ot cqlata istoriq precakana ostanah az,za6toto sega sum sama i stradam za nego. pi6a tova ne samo za da spodelq problema si,no i za da kaja na vsi4ki vas da ne se otkazvate kogato jelaete ne6to, za6toto za da go postignete 6te trqbva da minete prez mnogo ;ne dostavqite udovolstvie na drugite kato pravite to4no tova,koeto te iskat, kato se otkazvate! ta stignah do izvoda 4e nai-dobre e i za samata men da go zabravq, stiga sum stradala po nego,sega 6te budem uj priqteli,trudno e za6toto sme ot 1 klas, no pone sme za posledna godina-6te zavur6vame prosto 6te zatvorq tazi vrata. ne mi kazvaite 4e moje da se suberem za6toto ne sum sigurna dali vse o6te iskam tova. prosto si kajete mnenieto