Ако ти кажа че донякъде сте си омръзнали,ще ме обвинят за това,че така не ти помагам,а точно обратното-разколебавам те и те карам да си мислиш глупости.Но аз все пак ще ти го кажа-писнали сте си малко или много.И не става въпрос само за него,ами и за теб дори да не го усещаш или признаваш.Ти сама го каза,че постоянно сте се виждали,в това няма ама нищо лошо,но и аз започвам да се убеждавам,че е май не е и толкова хубаво.Сега някой ще се намери да каже,че значи не се обичате достатъчно,но щом толкова се притесняваш за връзката...абе влюбена си,грешка няма.Колкото и гадно да звучи обаче приеми на хубаво тези разредени срещи.И най-добре правете така,че един-два дена да НЕ се виждате много и следващите един-два - да сте колкото се може повече заедно(и после пак така)Ще видиш че срещите ви ще станат някак по-...както преди(каквото и да си имала в предвид)Ще се радвате един на друг много повече.Надявам се да се оправите,въпреки че не е особено голям проблем.Аз съм го изпитала и сега отново всичко си е наред