- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой от кандидатите за президент е най-секси според вас?
Awe povecheto sa kum 50 godishni i nevijdam nishto sexy v tqh samo posledniq Markov ili tam kakto beshe ne sum go ijdala ako moje pic :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ami pove4eto sa kum 60-taka,daje Beronov e na 82,taka 4e 4as sexapilni ne sa!Struva mi se 4e Purvanov e naj-dobre v tova otno6enie!A i e dosta predstavitelen!
Hail Siderov !!!
xaxaxaxa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ами първо кандидатите са повече и 2-ро всичките са възрастни и излизат от представите ми за сексапилен мъж.Т.е. никой от тях.
Мноо ясно, че ВОЛЕН!
Ами мисля,че са общо 6.Сега ще кажа за още един за който знам със сигурност-Митьо Пищова.А ако според някой Беронов е секси-нп,аз говорех за себе си.Първоначално написано от готина мацка
BERNOV NAI MNOGO ME VAZBUJDA!
За мъж към 50 години мисля ,че не може да се говори за секси,но се пак гласувах за Парванов
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
ahahhaha,nikoi est.,mn sa durti si4kite,ili otka4eni ili i 2te![]()
predi "ili" nqma zapetaika.
(zabelejkata e kym pone 50 4oveka ot foruma, ne samo kym teb)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Жоро Първанов рулз бе! Освен това мъжете като стареят не изсъхват,мда... Само към осемдесетата година им увяхва де.... Така че Беронов не върви.
А Волен не знаеш в леглото ще те чука ли,ще ти изнася речи ли,ще те заколи ли?
Gosho Markov e Pi4 \/
достатъчно е само да се сетя, че волен е фашага ... и получавам душевен оргазъм (и не само душевен)![]()
алелуя.
Аз не знам какво секси може да има във всичките кандидат президенти ... ама както и да е ...![]()
Първанов![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love