.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

6tastlivka;)
    Guest

zimno iakence i zimno obleklo-sportno i sportno elegantno

Tursia si udobno,simpati4no,zimno damsko sportno iakence. Daite ideiki(ako moje s pic).Kakto i kude ima hubavi takiva(ne govoria za niakakvi markovi).Vuob6te neka v tazi tema da se vduhnovim vzaimno,neka vseki pokaje kakvo mu dopada kato zimno obleklo

Голям фен
    ами то зависи от човека!не мога да ти кажа кое ще ти отива на теб!
    иначе мойто зимно якенце е черно,с едни катарамки отпред.не е много късо,не е и дълго...аве нормално
    сега нося едно друго,което е дълго,някъде до коляното,пак черно...аве сладурски са и двете
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    а ти от къде си?защото можем да ти кажем места във всички краища на България,а ти да не си от там.
    съветче от мен:ходи по магазините,харесай си якета,пробвай и ако ги харесаш ги купуваш.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

В момента любими якета са ми тези на Terranova(вече се сдобих) и на Mango( Ще си взимам за зимата) )
    I just wanna live =]

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Имам една дума да ти каа МАГАЗИНИ
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Имам една дума да ти каа МАГАЗИНИ
    А аз моА ти каа, че си мноУ зУе.
    Много си оригинална с тоя шибан подпис и аватара ти, който дори сигурно незнаеш, какво означава или си чула там някаде нещо от някой, като теб. Супер си! Продължавай същият дух!

По темата: Провери в магазините за спортни стоки, къде се продават анцузи, сакове, разните му там грейки, и вобще всякакви спортни стоки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си