Изобщо не виждам смисъл в това да пускам такава тема,обаче просто трябва да споделя по някакъв начин...Пък то кво ли толкова има за споделяне и аз незная,то си е обикновена ТЪПА историйка за момиче и момче ходили някога,момчето зарязва момичето,момичето умира от любов по него,но странното е че в последствие се оказва че и момчето страшно много я обича...Хаха колко забавно изглежда отстрани...Просто живота ми е толкова объркан и изобщо немога да измисля някакво решение дори за един от проблеми те ми,а относно това момче то може би е най-малкия ми проблем а аз толкова много мисля...проблемът ми с него е в това че аз прекалено много страдах когато скъса с мен и след това когато от всякъде ми се изясниха чувствата му аз просто неможах да забравя колко ме беше наранил,страхувах се да не ме нарани отново...да не се подиграе с мен, а толкова го обичам! Обичам го наистина до сега не бях обичала,той ми показа хубавата страна на живота,която не бях виждала,но той същия ми показа и най-страшния кошмар...какво да направя...имам чувството че ще умра,по цели нощи от 2 седмици насам не спирам да плача и да мисля...Аз обясних много много на кратко историята си и затова 100% ще има и мнения че съм някакво пуберче ,което незнае какво са проблеми и така нататък,но зажалост знам...о не незнам немога да продължавам да пиша,така просто болката се засилва