- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По добър от теб ще избера...
Zdraveite priqteli!Iskam da spodelq kakvo mi se sluchva i ako mojete da mi dadete nqkakv savet zashtoto qvno sama nemoga da se spravq.
Znachi predi 2 godini hodih s edno momche ,mn se obichahme no se razdelihme stechenie na obstoqtelstvata.Prez tezi 2 godini toi napravi vsi4ko vazmojno za da me nakara da stradam i da se chuvstvam kofti,zashtoto smqtashe che az sam vinovna che sme se razdelili,a vinata beshe i v dvamata.Prez visk4oto tova vreme az ne sprqh da go obicham i da tyrpq ,i momenta v koito toi imashe nujda ot men az bqh tam,prenebregvah vsi4ko i vsi4ki za nego.Sega se vijdame otnovo,no toi prodaljava da se darji zle s men i mnogo me naranqva.Imam chuvstvoto che mu e hubavo da me gleda da se unijavam...Vsi4ki me uprekvat zadeto mu proshtavam vsi4ko i se ostavqm da si igrae taka s men,po princip ne sam takava,no.... prosto nemoga da si zamina![]()
![]()
.Toi se e promenil strashno mnogo,ne e onova momche koeto me obichashe istinski,predi vreme,no ima momenti v koito se darji otnovo tolkova milo..i e nejen s men ....
Znam che vsi4ko v toq jivot se vrashta,koleloto se varti..Neznam kakvo da pravq,tolkova vreme ne uspqh da go zabravq mislq si che ne sam napravila vsi4ko vazmojno za da bade kakto predi.. ot druga strana me boli strashno mnogo ot vsi4ko tova.Iskam prosto nqkakav savet zashtoto shte se pobarkam![]()
![]()
![]()
Върви и го застреляй, после може и себе си...
Ся малко по-сериозно: Какво за Бога искаш да чуеш? Та ти 2 години унижения си прекарала, сега ли ще се промени нещо, и то от думи на хора, които не познаваш и повечето от които надали някога ще видиш.
Решението: чети първи ред....
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Zdraveite priqteli!Iskam da spodelq kakvo mi se sluchva i ako mojete da mi dadete nqkakv savet zashtoto qvno sama nemoga da se spravq.
Znachi predi 2 godini hodih s edno momche ,mn se obichahme no se razdelihme stechenie na obstoqtelstvata.Prez tezi 2 godini toi napravi vsi4ko vazmojno za da me nakara da stradam i da se chuvstvam kofti,zashtoto smqtashe che az sam vinovna che sme se razdelili,a vinata beshe i v dvamata.Prez visk4oto tova vreme az ne sprqh da go obicham i da tyrpq ,i momenta v koito toi imashe nujda ot men az bqh tam,prenebregvah vsi4ko i vsi4ki za nego.Sega se vijdame otnovo,no toi prodaljava da se darji zle s men i mnogo me naranqva.Imam chuvstvoto che mu e hubavo da me gleda da se unijavam...Vsi4ki me uprekvat zadeto mu proshtavam vsi4ko i se ostavqm da si igrae taka s men,po princip ne sam takava,no.... prosto nemoga da si zamina .Toi se e promenil strashno mnogo,ne e onova momche koeto me obichashe istinski,predi vreme,no ima momenti v koito se darji otnovo tolkova milo..i e nejen s men ....
Znam che vsi4ko v toq jivot se vrashta,koleloto se varti..Neznam kakvo da pravq,tolkova vreme ne uspqh da go zabravq mislq si che ne sam napravila vsi4ko vazmojno za da bade kakto predi.. ot druga strana me boli strashno mnogo ot vsi4ko tova.Iskam prosto nqkakav savet zashtoto shte se pobarkam
xei ti lyda li si da se vry6ta6?!toi te e unijaval 2 godini...znam 4e go obi4a6..ama pomisli malko za dostoinstvoto si..vse pak ne si jivotno..
Търпяла си 2 години унижения и пак го търпиш. Не, трябва да се стегнеш. Тегли му една майна и се отказвай от него, въпреки обичта ти към него. И ти имаш достойнство... не го погубвай заради някой мъж било то и най - добрия !![]()
Ами по-добре ще е за теб да прекъснеш всякакви отношения с него.Как можеш да търпиш такова отношение?Ясно,че го обичаш,но ксе замисли малко.Щом този човек се държи така с теб,той не заслужава любовта ти.Сама каза,че се е променил и не е същия човек...
Казваш, че по принцип не си такава. Еми не съм съгласна. Май си точно такава. Нямаш ли малко уважение към себе си, за да му теглиш една... и да си продължиш живота без него? Малко смелост се иска. Иначе до кога смяташ да я караш така?
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
3 varianta sa se6tam
otiva6 moli6 mu se za posleden put i posleden razgovor
kazva6 na nqkoi tvoi priatel da mu E*E maikata
lije6 mu guza cql jivot
sama re6i koi e nai dobria
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Може да е много наранен и затова да се държи така - да иска да те накаже,щом мисли че ти си виновна да не сте били заедно.Иди при него и му кажи всичко,което мислиш и чувстваш и го попитай защо се държи така.Просто поговорете открито.Опитай да оправиш нещата,но ако не можеш си отиди.Обичаш го - затова трябва да опиташ всичко.Но положението,в което си в момента е ужасно и не може да продължаваш така.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
az mislq ,4e stanoloto stanalo i sega moje da mu tegli6 samo edna hubava dulga m***a!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
когато един човек се държи зле с теб той чисто и посто не те заслужава. и какво от това, че на моменти бил същия?! всеки може да слага маски и да ги маха когато реши за уместно!
направила си грешка, но можеш да я поправиш. скъсай завинаги със този човек и спомена за него, защото ако останеш още с него, след време ще страдаш
Както всички тук и аз ще кажа да го зарежеш.. Да не го търсиш... и когато той те потърси да не му се връзваш. Да подтиснеш всички чувства в себе си.. Знам, че е трудно, дори като се замисля аз няма да мога да го направя, но това мога да те посъветвам. Ако направиш това след време ще видиш какво е да се държат мило с тебе, човека до теб да дава мило и драго за тебе и ти да си доволна от това и да го обичаш естествено. Представи си тая картинка и си кажи, че си струва да заличиш чивствата си към тоя човек.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
trqbva da si pogovorite seriozno....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
zabravi go![]()
Няма какво да ти кажем според мен ...
В любовта няма нито правила , нито закони ... или приемаш нещо или не ... ако се чувстваш унижена ... има избор да приемеш или да ги зарежеш ... ако питаш мен щом си приела толкова много , занчи го обичаш истински ! А относно него ...защо не пробваш да се държиш и ти много гадно с него ... да видим той как ще реагира ... И тогава си реши ... Да продължиш или да спреш да си с него![]()
не му обръщай внимание и се прей на безразлична![]()