Какво мислите за тези,които слушат даден музикален стил не защото ги кефи,а защото така е модерно и е голямата "гъзария".Примерно да твърдиш,че си метъл,да носиш блуза с надпис да речем на Металика,а да знаеш пет песни на кръст на групата.Не е ли тъпо?
Едно момиче от моя клас(върла чалгарка ) беше написало на чантата си имена на няколко групи.Една от които Металика.На всичкото отгоре беше написано грешно-Metalica(само с едно л). Твърдеше,че ги слуша,а когато я накарах да ми изброи няколко техни песни тя ми каза само две:Nothing Else Matters и One и призна,че други не знае.Хаха... Друг случай със същото момиче:слушам музика на МР3-ката на една друга френдка.Песента е на Апокалиптика-Nothing Else Matters(кавъра на песента на Металика).А това същото момиче,за което ставаше въпрос по-горе,имаше и надпис Apocaliptyca върху раницата си.Та значи тя погледна МР3-ката и видя,че пишеше Apocaliptyca-Nothing Else Matters.
Тогава последва и нейната изцепка:"А,ама тва не е ли песен на Металика?!"Е,браво бе,голямата фенка. Ако беше такава със сигурност щеше да знае,че Апокалиптика са правили кавъри на песни на Металика.Нямам думи направо... Случай 3:Веднъж бях с кожена каишка с шипове на врата.И същото момиче искаше да й я дам да си я сложи,за да види дали ще й отива,след което каза:"Решила съм да се ПРАВЯ на метълка,да почна да се обличам в такъв стил." БОЖЕ ОПАЗИ ОТ ТАКИВА "МЕТЪЛИ"!!! [-o<
Една друга пък носи фланелка с надпис Iron Maiden...Та понеже знам,че и тя е чалгарка и я питам:"Ама ти откога прослуша Iron Maiden?" А тя ми каза:"Не,аз си слушам чалга,обаче блузата ми хареса и за това си я взех"
Е не,тея хора ще ме закопаят!!! СКАПАНИ ПОЗЬОРИ!