- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата не поздравяват момичетата,които познават?
hah samo kato vidjh zaglavieto i vednaga se setih 4e verno si e taka...smisal to4no tiq deto li4no sme se zapoznavali si pozdravqvat ama tiq det se vijdate seki den ama nikoga ne ste si podavali ruka te ne pozdravqvat mn mn
e kak 6to 6toto sa glupaci kak moje da ne pozdravi6 nqkoi koito poznava6![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
emi obiknoveno za6toto ne si im napravila nqkvo po golqmo vpe4atlenie ili prosto ne gi gree za tebe prosto e![]()
тей от поста на sineoka_kukla до долу всико това са ГЛУПОСТИ на поредните момиченца на 15-16![]()
Проблем ли е че и аз СЪМ от тези момчета който не поздравяват.
Причина 1: Защото според ме е смешно и тъпо като видя познатите момичета да им кажа "здравей" като някой....... палячо дет не е виждал момие или като бот... .
Когато момичето ми каже здравей винаги отговарям ако тя не ми кажи аз не и казвам.
А другото което прая по често вместо да кажа тъпото "здравей" и поклащам главата надолу нещо като голямо кимване със някаква физиономий тиш "здравей"
be...az puk sum ot NEPOZDRAVQVA6TITE MOMI4ETA. i takiva ima, spokoami az go pravq ili za6toto me murzi, ili za6toto sum mn razseqna, ili za6toto e tupo da pozdravqvam nqkoi s koito v realniq jivot ne moa i 2 dumi da obelq, ili za6toto...me e sram =)) mdaaa, ima go i toq slu4ai. prosto da si tolko sramejliv, 4e da ne pz nqkoi, 6oto znae6, 4 e6e se iz4ervi6 =)) ne be, seriozno, ima go toq faktor!!! i zatva mn hora mislqt, 4e sum naduta i se mislq za tvurde vis6a... a vsu6tnost ironiqta e 4e sum sramejliva....emi 6ans. i bez dr mom4etata rano ili kusno natiskat gazta, ne sum poturpev6a koi zn kolko
Emi ili sa ujasno sramejlivi i prosto sa TAPACI
Може би защото в етикета пише, че момичетата трябва да поздравяват момчетата, защото момичетата трябва да избират, кои да са момчетата в техния живот... така че, защо вие не ни поздравявате??? ... а да, тя Sazi го е написала ... Или сте ужасно срамежливи, или сте тъпи![]()
Защото почти 60-70 процента от момчетата са кретени!Е,аз лично познавам и много добрички де!
![]()
Пригответе се за великия отговор:
Понеже се разхождате на ГРУПИ. Винаги са поне 2 момичета и макар че често ги поздравявам, не винаги успявам...те си говороят и просто ме подминават по коридорите...
Ако искате да имате повече контакти известно време прекарвайте сами, за да можем да ви заговаряме без да притесняваме от всичките 3 чифта очи вперени в нас.
не че нещо ама темичката е леко старичка![]()
Имат сливи в устата и банани в ушите. Т'ва, че теб някой си там не те е поздравил, не значи, че всички са така.
Ти пък к'во се засягаш - ми не поздравявай и ти ... аз така правя!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
или се прави на много велик,или е срамежлив.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ако са като мен,напълно възможно е просто да не са те виделиредовно ми се случва
А понякога просто супер много бързам за някъде или ми е заспало и не ми се занимава да поздравявам всеки 2ри човек по коридора...освен това,както каза някой,трудно е да поздравиш момиче,което си говори с 2-3 приятелки и изобщо не поглежда към теб.Как веднага ги натропахте,че не са казали едно здрасти просто не е истина
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Щ'от момичетата на които не им казват 'Здрасти' са грозни.![]()
Не се впрягай от това, че някое момче не те поздравява макар че си зависи от момчето. Има много различни варианти, за да не те поздрвява:
1 Може би момчето си притеснява ( срамува ) и чака ти 1ва да направиш първата крачка.
2 Момчето е с високо самочувствие и смята, че няма нужда да поздравява никой, защото е по - велик от всички.![]()
3 Има причина за която да не те поздавява ( сърдит ти е,просто се е заплеснал някъде..)
4 Някои типове момчета не отдават толкова голямо значение на поздравяването. За тях е важно да се занимават с теб или да са те харесали, за да те поздравят или дори да спрат и да те заговорят.
Помисли от кой тип е това момче и ми кажи по-подробно защо е толкова важно за теб това момче да те поздравява. Ако видиш, че се държи студено или не те харесва или ти е обиден за нещо. По добре го попитай защо е така.
Зависи си от момчето, задник ли е не е ли ... има ли полза от тебе и така...
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
О боже, отдавате голямо значение на безсмислени неща. Не е нормално да поздравявате всеки, чието име знаете... И аз също не го правя. Смятам че 1 усмивка е напълно достатъчна (ако човекът отсреща ми е симпатичен).
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Хахаха,умно изказване,да.Първоначално написано от van1
и на мен ми е интересно защоговоря за момчета,които съм харесвала-някой път ме поздравяват,друг път ме подминават като малка гара
![]()
не е верно, бе. момчетата разчитат на престиж тоя живот и много се кефят да имат много познати и много познати момичета (още повече) и да ги поздравяват ида трупат точки....... ама си има и някои досадни тъпи парчета, които те излагат и предпочиташ да не крещат пред всички, че се познавате и сте големи "дружки" според тях
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!