.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    hah samo kato vidjh zaglavieto i vednaga se setih 4e verno si e taka...smisal to4no tiq deto li4no sme se zapoznavali si pozdravqvat ama tiq det se vijdate seki den ama nikoga ne ste si podavali ruka te ne pozdravqvat mn mn

Голям фен
    Град
    sofia
    e kak 6to 6toto sa glupaci kak moje da ne pozdravi6 nqkoi koito poznava6
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Град
    sofia
    emi obiknoveno za6toto ne si im napravila nqkvo po golqmo vpe4atlenie ili prosto ne gi gree za tebe prosto e

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    тей от поста на sineoka_kukla до долу всико това са ГЛУПОСТИ на поредните момиченца на 15-16

Проблем ли е че и аз СЪМ от тези момчета който не поздравяват.

Причина 1: Защото според ме е смешно и тъпо като видя познатите момичета да им кажа "здравей" като някой....... палячо дет не е виждал момие или като бот... .

Когато момичето ми каже здравей винаги отговарям ако тя не ми кажи аз не и казвам.

А другото което прая по често вместо да кажа тъпото "здравей" и поклащам главата надолу нещо като голямо кимване със някаква физиономий тиш "здравей"

Guest
    be...az puk sum ot NEPOZDRAVQVA6TITE MOMI4ETA. i takiva ima, spoko ami az go pravq ili za6toto me murzi, ili za6toto sum mn razseqna, ili za6toto e tupo da pozdravqvam nqkoi s koito v realniq jivot ne moa i 2 dumi da obelq, ili za6toto...me e sram =)) mdaaa, ima go i toq slu4ai. prosto da si tolko sramejliv, 4e da ne pz nqkoi, 6oto znae6, 4 e6e se iz4ervi6 =)) ne be, seriozno, ima go toq faktor!!! i zatva mn hora mislqt, 4e sum naduta i se mislq za tvurde vis6a... a vsu6tnost ironiqta e 4e sum sramejliva....emi 6ans. i bez dr mom4etata rano ili kusno natiskat gazta, ne sum poturpev6a koi zn kolko

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Emi ili sa ujasno sramejlivi i prosto sa TAPACI

Може би защото в етикета пише, че момичетата трябва да поздравяват момчетата, защото момичетата трябва да избират, кои да са момчетата в техния живот... така че, защо вие не ни поздравявате??? ... а да, тя Sazi го е написала ... Или сте ужасно срамежливи, или сте тъпи

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от CVETELLINA
    Ами незнам,може би зависи от човека..Специално момчетата,които аз познавам,винаги са ме поздравявали.Но може би има някои момчета (тип мачовци),които си мислят,че е под достойнството им да поздравят момиче... cпоред мен това е единственото логично обяснение

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Мен пък ме поздравяват

Защото почти 60-70 процента от момчетата са кретени! Е,аз лично познавам и много добрички де!

защото са идиотиии и имат самочуствие до небето, но без покритие!!!!!!

Град
    някъде, където няма земетресения
    Пригответе се за великия отговор:
    Понеже се разхождате на ГРУПИ. Винаги са поне 2 момичета и макар че често ги поздравявам, не винаги успявам...те си говороят и просто ме подминават по коридорите...
    Ако искате да имате повече контакти известно време прекарвайте сами, за да можем да ви заговаряме без да притесняваме от всичките 3 чифта очи вперени в нас.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    не че нещо ама темичката е леко старичка

Имат сливи в устата и банани в ушите. Т'ва, че теб някой си там не те е поздравил, не значи, че всички са така.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Ти пък к'во се засягаш - ми не поздравявай и ти ... аз така правя!!
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    или се прави на много велик,или е срамежлив.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако са като мен,напълно възможно е просто да не са те видели редовно ми се случва А понякога просто супер много бързам за някъде или ми е заспало и не ми се занимава да поздравявам всеки 2ри човек по коридора...освен това,както каза някой,трудно е да поздравиш момиче,което си говори с 2-3 приятелки и изобщо не поглежда към теб.Как веднага ги натропахте,че не са казали едно здрасти просто не е истина
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Щ'от момичетата на които не им казват 'Здрасти' са грозни.

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    Не се впрягай от това, че някое момче не те поздравява макар че си зависи от момчето. Има много различни варианти, за да не те поздрвява:
    1 Може би момчето си притеснява ( срамува ) и чака ти 1ва да направиш първата крачка.
    2 Момчето е с високо самочувствие и смята, че няма нужда да поздравява никой, защото е по - велик от всички.
    3 Има причина за която да не те поздавява ( сърдит ти е,просто се е заплеснал някъде..)
    4 Някои типове момчета не отдават толкова голямо значение на поздравяването. За тях е важно да се занимават с теб или да са те харесали, за да те поздравят или дори да спрат и да те заговорят.
    Помисли от кой тип е това момче и ми кажи по-подробно защо е толкова важно за теб това момче да те поздравява. Ако видиш, че се държи студено или не те харесва или ти е обиден за нещо. По добре го попитай защо е така.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Зависи си от момчето, задник ли е не е ли ... има ли полза от тебе и така...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    О боже, отдавате голямо значение на безсмислени неща. Не е нормално да поздравявате всеки, чието име знаете... И аз също не го правя. Смятам че 1 усмивка е напълно достатъчна (ако човекът отсреща ми е симпатичен).
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от van1
    Щ'от момичетата на които не им казват 'Здрасти' са грозни.
    Хахаха,умно изказване,да.

и на мен ми е интересно защо говоря за момчета,които съм харесвала-някой път ме поздравяват,друг път ме подминават като малка гара

Град
    Варна, моретоо :)
    Може момичето да е много грозно
    хЪх...

Повече от фен
    не е верно, бе. момчетата разчитат на престиж тоя живот и много се кефят да имат много познати и много познати момичета (още повече) и да ги поздравяват ида трупат точки....... ама си има и някои досадни тъпи парчета, които те излагат и предпочиташ да не крещат пред всички, че се познавате и сте големи "дружки" според тях
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си