.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ne moje 4ovek da ima vsi4ko,koeto poiska

Nqkoi 6te mi kaje li,za6to nikoi ne ceni tova,koeto ima i iska o6te i o6te a v su6toto vreme gubi tova,koeto ima!Moje li da ima6 4ovek do sebe si,s kogoto se obi4ate i vsi4ko e ok,a toi da se zadqva s drugo momi4e/mom4e i da tvurdi,4e te obi4a!?

Голям фен
    Град
    София
    Явно момчето или не знае какво иска, или не те обича достатъчно.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    В човешката природа е да се флиртува,а в мъжката - особено много.Виж вашите отношения и помисли има ли нещо в държанието му към ТЕБ (а не към другите момичета),което да те навежда към мисълта,че не те обича.Ако мислиш,че се държи страхотно с теб няма от какво да се притесняваш според мен.Явно човека просто обича да се задява,в което няма лошо,сига да не прекрачва границата.Аз например съм яко влюбена,бих умряла за човека,когото обичам,но това не ми пречи да флиртувам понякога.Всичко зависи от самия човек.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Ами две момчета от моя клас след като бяхме част от класа на дискотека се опитаха да ме свалят. И двамата си имат гаджета и в интерес на истината ги обичат... така че явно може да обичаш някой и да се задяваш с други. Въпрос на принципи.

tova vsu6tnost ne se slu4va s men,a s edna mnogo blizka priqtelka.az gi vijdam kolko mn se obi4at i cenqt ot dosta vreme sa zaedno,no qvno vseki 4ovek ima nujda malko da raznoobrazi sferata na lubov,no zaradi tova az ne bih riskuvala da izgubq 4oveka,kogoto obi4am!

Нормално си е за мъжете. И аз го правя по някога... просто някой комплимент, усмивка към някое момиче само толкова

Голям фен
    E vij toi nemoje da ima ochi samo za teb,osven tova mislq che sme mnogo malki da govorim za nqkakva obvarzvashta lubov v koqto vseki e zakluchen za drugiq.Normalno e da flirtuva ,kakto e normalno i ti da go pravish.No toi e s teb,znachi iska da e s teb.Ako iskash da prestane draj se kakto se darji toi tyi che da se poluchi s negovite kamani po negovata glava
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Когато имаш нещо хубаво ти свикваш с него и искаш още и още. И така в търсене на това "още" губиш това, което вече имаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами това момче просто те лъже.Аз не искам нищо повече от живота...само моето сладурче и това е.Без него не мога така и така,както се казва да дишам,така че...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    emi tva pokazva kolko te obi4a....
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    emi tva pokazva kolko te obi4a....
    Не съм съгласна.Не знам как е във въпросния случай,но знам че когато обичаш някого не ослепяваш.Един флирт не е нищо особено.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си