.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

BA6TA MI PU6I TREVA

IMAM PROBLEM PU6A CIGARI I TREVA OBA4E BA6TA MI E PIQNICA I ME P ME PREBIVA SEKI PAT KAT ME VIDI NAPU6EN PROBLEMA E 4E I TOI PAFKA TREVA S MEN I DVAMATA PO4VAME DA SE BIEME KATO SE NAPU6A KVO DA NAPRAA DA NE ME TREPAT IMAM I SESTRA TQ NE PU6I NO SE BOCKA I E BREMENA TQ E NA 17 POMOGNETE MI!
    .................................................. ..............

Tva mi zvu4i nekvo,kato ot film...ako e istina lo6o,ama pyk i ako sestra ti e bremenna razubedi q da spre da se bocka....a ti s ba6ta ti...de da znam pu6i kato ne ste zaedno i izbqgvai da te vijda napu6en!!!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

Seriozno?

Naistina li?Ako e taka opredeleno trqbva da spre6 sestra ti da se bocka a maika ti?

Значи застреляй сестра си за да не се мъчи, а ти си продължавай да пушиш с баща си Късмет!
    2т.

bob-marley
    Guest
    Golqm film si si vkarala da ne si na gybi

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    аз бих застрелял/нарязал баща ми ако ме удари.Но ми звучиш като ебавка.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    темата си е ебавка според мен ....
    но ако е истина ..то за вас няма спасение ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    ako sestra ti beshe na herza v momenta nqmashe da ima otkude da pishesh vuv foruma :}

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    hahxhahxhhahxhahxchhhahxhahhxza ta kvo vika6 maika ti kvo zima ???? tva mi se struva adski golqma ebavka...
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Повече от фен
    Оффф писна ми от такива несериозни теми

Фен
    Град
    Ей там :D
    Ехааа семейство за пример Ми спри да пафкаш бе
    ШАРЕНИЯ ^^

qfo
    Guest
    stroshvai sestra ti ot boi i ne i davai da izliza ot vas ama q bii po glavata nesho ne po korema! nema kak da se bode ako ne izliza ot vas, osven ako nema v vas ama aako ima she razberesh spoko!

Голям фен
    Ko sa oplakvash ,kato pove4eto trqq se kriqt ot bashtite si ,pyk ti pafkash s nego
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Mi zna4i ubiva6 sestra si (kakto nqkoi kaza da ne se my4i) i kazva6, 4e e ba6ta ti -> toi otiva v zatvora. Taka nqma koi da ti pu6i trevata, a i 6te si spokoen dokat pi6e6 prostotiite si vyv foruma

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    ako triabva da buda 4esten znam takova semeistvo

Повече от фен
    Град
    КМД
    Ехааа! Яко!

\m/ THRASH \m/

Голям фен
    awe baiko ti se ebavash be tova ne moje da e istina ! ama ako e istina gledai bashta ti da ne te vijda napyshen i zaklu4i sestra ti nekade da ne se bocka !!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

tfa ako e naistina e super gadno e taka nz kak da ti pomogna potursi pomo6ta na blizki moje bi...oh nz kak moga da ti pomogna v super gadno polojenie se namira6

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Бахти дивото семейство
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

extazygirl
    Guest

...

ako go be6e izmislila malko po-realno moje6e i da povqrva nqkoi mn filmi gleda6 mai

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София

Re: BA6TA MI PU6I TREVA

Цитирай Първоначално написано от kali_desi
    IMAM PROBLEM PU6A CIGARI I TREVA OBA4E BA6TA MI E PIQNICA I ME P ME PREBIVA SEKI PAT KAT ME VIDI NAPU6EN PROBLEMA E 4E I TOI PAFKA TREVA S MEN I DVAMATA PO4VAME DA SE BIEME KATO SE NAPU6A KVO DA NAPRAA DA NE ME TREPAT IMAM I SESTRA TQ NE PU6I NO SE BOCKA I E BREMENA TQ E NA 17 POMOGNETE MI!
    абе вие луди ли сте ???? не виждате ли че само ни базика????? лелеее някои хора имат доста развинтено въображение!!!!!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Значи застреляй сестра си за да не се мъчи, а ти си продължавай да пушиш с баща си Късмет!
    Abe kato maitap si go biva =D> ama ina4e zvu4i ujasqva6to...mi kvo da ti prepora4am ti...spri da pavka6 i vaposa 6te se oprai a pak za sestra ti opitai se da q spre6(vse pak e bremenna)ako pak ne jelae tva bebe nein si problem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си