Абе кажета споредвас коя е най-цветуща и най-оригинална псувня (освен "майка ти дееба)
казано на прост монтански "ти ебем пичката лелина"
www.marmalad.com и www.tarator.com
Иначе не обичам да псувам с цел да засегна някой. Просто думите :"Баси", "Мамка му" си излизат сами от устата ми, когато не успявам да направя нещо. А за цветущи виж сайтовете които ти дадох.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
predi vreme kato rabrah za tezi 2 saita ne e realno prosto kak se smqh!super golemi gluposti pi6e!![]()
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Crazy Witch radva6, i az sam kat tebПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
маакя ти шебем или ако много изкаш да напсуваш някой просто го наречи чалгар или още по-лошо: Азис
един познат обижда на чайник и негър![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
КЕ ТИ ЕБЕМ МАКАТА![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оооо култ! и в перник ли така казвате![]()
значи като отида в перник ще мога да напсувам някого по модерния начин![]()
"еее да ти ебем путката лелина" тва на един купон си го казах на един кенеф като бях пян и му счупих тва за тоалетната хартия и тя заедно със тва дето я държи паднаха в кенефа. добре че се бях избърсал и пуснал водата... както и да е извадих го и го "поставих" така все едно е здраво за следващия който ще влезе отдалечих се и гледах и сле двреме влиза трениора ми по карате пян на мутика бута го и чувам същото:"еее да ти ебем путката лелина"
но една псувня която е написана неможе да се сравни със същата изречена, особено с добра интонация... и за псувните си има философия...
2, 11 и 8 точка системно - бан
оо ти си от перник. имаш ли голф II с пернишка регистрация? чувал съм че са най бързите и яки коли в светаПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Пише се педерасТ![]()
Ъъъ пфу.сигурно трябва да науча няколко псувни...се по-често ми идва да напсувам някои хора от истинско издразване или омраза...Ама речника ми е беден и класически![]()
лижи баба ти под мишниците!
http://severozapad.vratza.com/
тук тва кърти. блестят изрази, като Кадафи е плашипутарник...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Аз ще кажа най-бруталната обида!!! Ако баща ти знаеше, че ще се родиш такъв изрод (и чалгаджия става де) щеше да се изхвърли в мивката.