- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,колко често стигате до оргазъм?
Повярвай ми мастурбирам си редовно и оргазмът при секс даже е много по-силен!И си го получавам по повече от 2 пъти на секс!Първоначално написано от quench
А относно това което беше написал по-горе за размера-при мен не е от такова значение(естествено да не е да се търси с лупа),защото има момче с не толкова голям което ме докарвало до повече оргазми от колкото тези с голямите!
Стига бе хора почвам де се пртеснявам се мене си! До сега не съм свършвала вагинално, а и клиторно свършвам много рядко....на 3/4 месеца 1 път да е.а привим редовно секс........ Деже в момента не помня койточно месец ми се беше случвало за последно.
![]()
Ne6to si bolna sigurno!Hodi se pregledaj!Vsu6tnost otkude da znam,da ne sum jena...
Първоначално написано от miloto_girl-4e
i azz taka..
![]()
По мои скромни наблюдения, има няколко фактора от които зависи дали момичето/жената ще достигне до оргазъм:
1. Доста от момичетата под 18 не могат да го изпитат в пълната му сила.
2. Голямо значение има психическото състояние на момичето, също и обстановката.
3. Мъжът трябва да умее да предразполага половинката си.
4. Само да "мушкаш там" не върши работа. Мъжът трябва да знае какво прави и най-вече да познава достатъчно добре момичето с което е (какво и как й харесва).
Ами това е моето скромно мнение. Не съм жена и няма начин горните да са задължителни за всяка жена(нито пък има гаранция че някое от тях е вярно), наясно съм че всеки си е уникален и т.н.
Ползва търсачката.
много ти е правилен въпроса. ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ аз като изпитвам истински оргазъм се мятам като риба на сухо \Първоначално написано от quench
/
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!