.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от quench
    А може ли нескромно да попитам - не се ли заблуждавате кога изпитвате истински дълбок оргазъм,който да ви накара да се почувствате като обърнати отвътре навън? Имал съм момичета,които са твърдели,че са свършвали по 2-3 пъти на акт,но това,което демонстрирха пред мен,беше по-скоро онази част от прелюдията,която е наистина приятна,но трябва да се прескочи още една граница след нея. Това пак е свършване,но там някъде има още по-голяма риба
    Повярвай ми мастурбирам си редовно и оргазмът при секс даже е много по-силен!И си го получавам по повече от 2 пъти на секс!
    А относно това което беше написал по-горе за размера-при мен не е от такова значение(естествено да не е да се търси с лупа),защото има момче с не толкова голям което ме докарвало до повече оргазми от колкото тези с голямите!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен
    Град
    Sofia
    Стига бе хора почвам де се пртеснявам се мене си! До сега не съм свършвала вагинално, а и клиторно свършвам много рядко....на 3/4 месеца 1 път да е. а привим редовно секс........ Деже в момента не помня койточно месец ми се беше случвало за последно.

Guest
    Ne6to si bolna sigurno!Hodi se pregledaj!Vsu6tnost otkude da znam,da ne sum jena...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми да вагинален оргазъм не съм достигала все още..
    До клиторен - всеки път И то за има няма 10 минутки съм готова
    i azz taka..

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    хм..колко често..ми зависи от момчето..аз не обичам бавния секс, защото ми омръзват тия нежности..пф..ако секса е малко по брутален свършвам 100%
    i az...

Повече от фен
    По мои скромни наблюдения, има няколко фактора от които зависи дали момичето/жената ще достигне до оргазъм:
    1. Доста от момичетата под 18 не могат да го изпитат в пълната му сила.
    2. Голямо значение има психическото състояние на момичето, също и обстановката.
    3. Мъжът трябва да умее да предразполага половинката си.
    4. Само да "мушкаш там" не върши работа. Мъжът трябва да знае какво прави и най-вече да познава достатъчно добре момичето с което е (какво и как й харесва).

Ами това е моето скромно мнение. Не съм жена и няма начин горните да са задължителни за всяка жена(нито пък има гаранция че някое от тях е вярно), наясно съм че всеки си е уникален и т.н.
    Ползва търсачката.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    А може ли нескромно да попитам - не се ли заблуждавате кога изпитвате истински дълбок оргазъм,който да ви накара да се почувствате като обърнати отвътре навън? Имал съм момичета,които са твърдели,че са свършвали по 2-3 пъти на акт,но това,което демонстрирха пред мен,беше по-скоро онази част от прелюдията,която е наистина приятна,но трябва да се прескочи още една граница след нея. Това пак е свършване,но там някъде има още по-голяма риба
    много ти е правилен въпроса. ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ аз като изпитвам истински оргазъм се мятам като риба на сухо \/
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си